Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Με το πάτημα ενός κουμπιού…

THE  BUTTON
Επαναπαυμένοι οι περισσότεροι στις ανέσεις και την πολυτέλεια που προσφέρει το σύστημα αδυνατούμε να διακρίνουμε το πραγματικό παιχνίδι που παίζεται πίσω από τις πλάτες μας.

Μάθαμε, μεταξύ άλλων, να ενημερωνόμαστε με το πάτημα ενός κουμπιού, δίχως όρεξη για διασταύρωση των πληροφοριών και ανίχνευση της τωρινής
κατάστασης, η οποία μας αφορά άμεσα, καθότι επηρεάζει τις ζωές μας, το μέλλον μας. Δεν είναι μόνο η οικονομία και οι αντί-ορθολογικές ρυθμίσεις που παρεμποδίζουν δυστυχώς την ενεργοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.
Βαθμιαία και με έντεχνο τρόπο επιβάλλεται μια ιδιότυπη λογοκρισία, έτσι ώστε στο τέλος όλοι να μιλάμε με τον ίδιο τρόπο, «άξια» μέλη μιας πλήρως ελεγχόμενης κοινωνίας. Όσοι θεωρούσαν ότι οι μέρες ολοκληρωτισμού ανήκουν στο παρελθόν και στρέφουν την προσοχή τους σε «ακραία κοινωνικά φαινόμενα», τα οποία σκόπιμα ενισχύονται από το σύστημα, είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Η τακτική των παγκοσμιοποιητών δίνει το πρόβλημα (φυλετικές διαφορές, ακραίες ιδεολογίες, κοινωνικό μπάχαλο) και μετά ετοιμάζει την λύση, δηλαδή την ποινικοποίηση λόγου και σκέψης, όπως είχαμε αναλύσει στο άρθρο μας για το αντί-ρατσιστικό νομοσχέδιο, για το οποίο, έχουν βαλθεί όλα τα κόμματα να καταθέσουν πρόταση.
Σε λίγο καιρό όλοι θα φοβούνται να μιλήσουν μήπως και πουν κάτι το «επιλήψιμο». Τα πάντα θα ελέγχονται, ώστε να απλωθεί απόλυτη σιωπή παντού. Ακόμα και το ίντερνετ που ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του. Η παγκόσμια διαπλοκή θέλει να ξεχάσουν δήθεν οι άνθρωποι τις διαφορές τους, αλλά όχι προς το συμφέρον τους παρά για να είναι ευκολοκυβέρνητοι. Να γίνουν ομοιόμορφοι δούλοι.
Με το πάτημα ενός κουμπιού θα διαγράφονται ή δεν θα εγκρίνονται κείμενα που δεν πληρούν τις «ανθρωπιστικές ευαισθησίες» του συστήματος. Η ελευθερία του λόγου θα φιμωθεί για τα καλά. Όσοι τολμούν να αμφισβητήσουν την εξουσία θα τιμωρούνται με παραδειγματισμό για τους υπόλοιπους.
Αυτά όλα μπορεί να φαίνονται σε μερικούς από εσάς τραβηγμένα, όπως φαίνονταν τραβηγμένα όλα τα άλλα που ζούμε σήμερα και φωνές μας προειδοποιούσαν για αυτά αλλά λίγοι άκουγαν.
Ας «ταρακουνηθούμε» όσο είναι καιρός, ειδικά εμείς οι νέοι. Η πραγματική γνώση σε λίγο καιρό θα είναι πολυτέλεια. Η «παγκόσμια χούντα» βρίσκεται προ των πυλών, άσχετα εάν τα ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τον πραγματικό κίνδυνο, ο οποίος αφορά όλους τους ανθρώπους. Η «μπόρα» θα «τελειώσει» όσους έχουν μάθει να είναι μαλθακοί και πλήρως εξαρτημένοι.
Αντιταχθείτε στον εκφοβισμό της «ενημερωτικής προπαγάνδας». Κινείστε μυαλό και σώμα, μιλήστε με το φιλικόν σας περιβάλλον, προβληματιστείτε. ΖΗΣΤΕ! Οι άνθρωποι έχουμε όλοι κοινό εχθρό· ένα σύστημα που ταπεινώνει την αξιοπρέπειά μας. Οι Έλληνες παλεύαμε πάντα για την ελευθερία και να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα κληθούμε πάλι να το πράξουμε. Όχι όλοι! Αυτοί που θα απεμπλακούν από την πλήρη εξάρτηση. Αυτοί που θα είναι σε θέση να επιβιώσουν, όταν το σκοτάδι θα έχει σκεπάσει φαινομενικά τα πάντα.
Γι’ αυτό το σύστημα μας συκοφαντεί. Έχει «στρατολογήσει» ανθρώπους των… γραμμάτων για να μας κάνουν να ξεχάσουμε. Να θεωρούμε ότι το παρελθόν μας είναι μύθος. Ότι Έλληνες δεν υπάρχουν πια. Αυτό κι αν είναι ρατσιστικό! Πως όλοι οι γύρω λαοί μας είναι γενετικά προικισμένοι, εκτός από εμάς. Άντε να βρεις το δίκιο σου στα δύο μέτρα και δύο σταθμά των παγκοσμιοποιητών.
Ο αγώνας είναι δύσκολος και λίγοι θα τον αντέξουν. Ο εχθρός είναι η αδικία, την οποία διαχρονικά αντιμάχεται ο Ελληνισμός. Η ώρα του αγώνα, είναι η ώρα της αλήθειας. Εκεί θα αποδείξουμε όλοι, εάν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το πάτημα ενός κουμπιού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...