Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ | ELEUSIS


 TECHNOLOGY 

       Από το 1945 και μετά η Τεχνολογία αναπτύσσεται με ταχύτητες φωτός
στον πλανήτη Γαία. Φήμες λένε ότι αυτό συμβαίνει λόγο της πτώσης του ιπτάμενου δίσκου και της εκμετάλλευσης της έξω γήινης τεχνολογίας. Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι απόλυτος και βέβαιος ότι αυτός είναι ο λόγος, μπορεί ναι μπορεί και όχι, για αυτό το οποίο μπορεί όμως να είναι σίγουρος είναι για το δεδομένο, ότι δηλαδή τα τελευταία χρόνια, από το 45 και μετά η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτητα φωτός. 

  Ειδικά μετά το Μιλένιουμ τα πράγματα πέρασαν σε άλλο επίπεδο, σε άλλη διάσταση, ξέφυγαν εντελώς. Τυχεροί όσοι για παράδειγμά γνώρισαν την προ ίντερνετ εποχή , έτρεξαν και έπαιξαν σαν μικρά παιδιά στις αλάνες, και δεν
μεγάλωσαν μόνο μπροστά σε μία ραδιενεργό οθόνη κάποιου EYE η κάποιας CPU
(Control People units) κάποιου υπολογιστή. Στην εποχή μας τα όλα τα πράγματα, τρέχουν εντός του συστήματος αυτού, εντός του Παγκόσμιου Ηλεκτρονικού Δικτύου (Ίντερνετ) και σε αυτό βοηθάνε πολύ οι διάφορες εφαρμογές, όπως το Πρόσωπο Φακέλωμα ( Facebook )  όπως το πουλάκι προσωπικής αναφοράς (twitter)  και πολλές ακόμη, σε συνδυασμό με τα διάφορα Gadgets  EYE-Phones EYE-Pod EYE-Tablets δημιουργούν στο άτομο την διαρκή ανάγκη να βρίσκεται on-line πάντα και εν κίνησή και να κάνει χρήση  της τεχνολογίας αυτής, στο κυνήγι ίσως ενός Like περισσότερο.

 Η δημιουργία λοιπόν μίας νέας γενιάς ανθρώπου, η οποία θα κινητέ μόνο εντός του παγκόσμιου δικτύου δεν είναι απλά πολύ κοντά, είναι γεγονός. Σε λίγο καιρό θα έρθει και η ΕΥΕ - ΕΥΕ  το μάτι δηλαδή φακός επαφής υπολογιστής με το οποίο το άτομο θα μπει απο το υπάρχον Ματρίξ σε ακόμη ενα Ματριξ, και κάπού εκεί χάνετε εντελώς η γνώση και η προσωπικότητα του ατόμου. Κάθε εικόνα κάθε πληροφορία θα την προσφέρει το EYE - MIND στον χρήστη του. Έτσι κάνεις πλέον δεν θα χρειάζεται να σκεφτεί, παρά μόνο να ψάξει και να βρεί, να βρει την πληροφορία δηλαδή την οποία το ίδιο το EYE θα του την προσφέρει σε έναν πολύ εύκολο δρόμο, ξεκούραστο για το μυαλό του κάθε ατόμου. Με αυτό η ανθρωπότητα περνάει στο πίο επικίνδυνο στάδιο στην πίο επικίνδυνη φάση, δεν θα μιλάμε πλέον για άνθρωπο αλλά για Κύκλωπα Cyborg με ένα EYE να του προσφέρει στο πιάτο ότι θέλει έυκολα και άνετα, καθαρά και στεγνά.¨ολα αυτά μέχρι το σημείο βέβαια οπού κάτι θα συμβεί και το σύστημα θα καταστραφεί ίσως από κάποιο Black out ίσως από την παρέμβαση κάποιου προγραμματιστή, και τότε όλοι οι χρήστες του EYE θα χάσουν την Πηγή της γνώσης, και θα μετατραπούν σε άτομα χωρίς καμία νόηση και γνώση.


Όμως δεν είναι μόνο αυτό,  η τεχνολογία σε συνδυασμό με την Ρομποτική περνάει  και σε άλλα δημιουργήματα Τερατουργήματα , στην δημιουργία μηχανών με σάρκα και οστά Cyborg κανονικά δηλαδή, CPU σε ρομποτικό καλούπι. Τι θες την τέλεια γυναίκα; θα στην φτιάξουν , όπως εσυ τί θες ,τι θες τον τέλειο σύντροφο; θα στον φτιάξουν, όπως εσύ τον θες .


 Έτσι η εποχή στην οποία θα μοιράζεσαι τα πάντα με μία μηχανή είναι πάρα πολύ κοντά αν δεν έχει έρθει κιόλας.Η εποχή του δεύτερου Μάτριξ και των Μηχανών θα σημάνει την αλλαγή σε έναν ακόμη πιο ψεύτικο κόσμο καιι πολιτισμό ψηφιακό, και την έναρξη μιας νέας εποχής, την εποχή της ψηφιακής κουράδας.

Αυτά θα γίνουν στα πλούσια κυρίως κράτη τα οποία θα εξακολουθήσουν να  εξελίσσονται σε θέμα τεχνολογίας , γιατί στα υπόλοιπα  ειδικά στις αδύναμες οικονομίες μάλλον θα έχουμε επιστροφή στις αλάνες και θα παραμείνουν μακριά από τα EYEs ευτυχώς. Όπως λοιπόν όλα δείχνουν ο πλανήτης οδηγείτε και χωρίζεται σύντομα σε πλανήτη δύο ταχυτήτων στο πλανήτη του Πλούτου και των Ματιών EYEs  και στον πλανήτη τύπου εποχής του MAD MAX Πίο από τα δύο είναι το καλύτερο θα δείξει και οι δύο αυτοί κόσμοι παντώς εντός του Ματριξ θα είναι.


 ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΆ VIDEO ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ  ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ
ΈΡΧΕΤΑΙ Η  ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΎ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΎ  
























1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...