Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Οι προβλέψεις για το 2012







Το 2012 θα είναι ένας χρόνος σταθμός στην Παγκόσμια ιστορία. 
Θα αναφερόμαστε σε αυτόν ως πριν το 2012 και μετά το 2012.

Ο Μπάρακ Oμπάμα βρίσκεται στην δεινή θέση ώστε να είναι ο Πρώτος έγχρωμος - μαύρος Πρόεδρος της Αμερικής που είναι έτοιμος να χάσει από τον Μορμόνο Romney. Για να αποφθεχθεί αυτό κηρύσσεται πόλεμος που πλέον θα αρχίσει το φαινόμενο του ντόμινο και θα εξελιχθεί σε παγκόσμιο πόλεμο.

Η Αγγλία θα αρχίσει την πρώτη κίνηση για να αφήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Βασίλισσα κάνει στην πάντα για τον William, και κρατάει τα ηνία πίσω από τα παρασκήνια.

Η Ρωσία μπαίνει σε σύντομη διαρκειας στρατιωτική επέμβαση που θα εδραίωση πιο πολύ την θέση της.

Αναμένεται τραπεζιτική κατάρρευση στην Ευρωζώνη, μετά (ή και πριν) από την έξοδο της Ελλάδας, η οποία θα εξαναγκαστεί να εφαρμόσει την αρχή πληρωμής των δανειστών της με εκποιήσεις της Δημόσιας περιουσίας κάτω από τον Ευρωπαϊκό έλεγχο.

Η συρρίκνωση της Ευρωζώνης είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Όσο για την Ελλάδα ο καταστροφικός κατήφορος της είναι ένας τραγικός μονόδρομος.

Η Tουρκία αρχίζει υπόγειες συμφωνίες για ανταλλαγή εδαφών. Και αυτό το θέμα θα προβληματίσει την Ελλάδα και θα επηρρεάσει τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Το Ισραήλ προσαρτεί καινούργια εδάφη, μετά από τις συγκρούσεις και την γενικότερη αναδιάταξη των πολιτικών ισορροπιών στη Μέση Ανατολή.

Θα υπάρξει διάσπαση των Αραβικών κρατών, κάτι που θα σημάνει την απαρχή της Nέας Ισλαμικής παγκοσμιοποίησης.

Οι παγκόσμιες αλλά και τοπικού χαρακτήρα κλιματολογικές αλλαγές, η παράνομη μετανάστευση σε τεράστιους πληθυσμιακούς αριθμούς, η γενικότερη πολιτική αστάθεια, η μαζική μετανάστευση του γηγενούς και παραγωγικής ηλικίας Ελληνικού πληθυσμού, σηματοδοτούν την γενικότερη αλλαγή που επιβάλλει η Νέα Τάξη.

Η Κίνα αρχίζει να αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα, τα οποία για να αποφύγει θα αρχίσει στρατιωτική και επεκτατική πολιτική σε όλη την Ασία και την Ωκεανία.

Όλα αυτά σας φαίνονται απίθανα;
Αν ναι, τότε δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να στρέψετε το βλέμμα σας στα 100 χρόνια που ήδη πέρασαν.

Εάν περιμένετε το μέλλον να σας φέρει σταθερότητα, συνεχίστε να "κοιμάστε" και καλά όνειρα. Οι εξελίξεις που έχουν προγραμματισθεί ρέουν πλέον σχεδόν ταυτόχρονα και με πολύ ταχείς ρυθμούς…
Αναγνώστης
Πηγή






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...