Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΝΑSA ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 95% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ -- ΒΙΝΤΕΟ 22νοε 2012


ALIENS ΣΤΟΝ ΑΡΗ


  Πειράματα που κάνουν στο έδαφος του Άρη περισσότερο από δύο δεκαετίες και συλλέγονται από το Viking Lander παρέχουν στοιχεία ότι μπορεί να υπάρχει ζωή στον κόκκινο πλανήτη, σύμφωνα με τον Joseph Miller, Ph.D που ήδη εργάζεται για τα διαστημικά προγράμματα της NASA για 30 χρόνια.
  Ο Miller έκανε πρόσφατα μία εκ νέου ανάλυση των δεδομένων που συλλέγονται από τα Viking Landers, και διαπίστωσε από τα στοιχεία που συλλέγονται, ότι στο έδαφος υπήρχε προφανώς μεταβολισμός
θρεπτικών συστατικών, ένας ξεχωριστός βιολογικός ρυθμός που, όπως λέει, μπορεί να βρεθεί μόνο σε ένα ζωντανό κύτταρο.

Το 1975, το διαστημόπλοιο Viking φτάνει στην ατμόσφαιρα του Άρη και αναπτύχθηκε στην επιφάνεια του πλανήτη. Εκεί, πραγματοποιήθηκαν πειράματα, συμπεριλαμβανομένου ενός στο οποίο ένας ρομποτικός βραχίονας scooped πήρε δείγματα χώματος και πρόσθεσε μια σταγόνα ενός θρεπτικού διαλύματος που είχε σημανθεί με ραδιενεργό άνθρακα.

Πιστεύουμε ότι σε συνδυασμό με τις ισχυρές ενδείξεις από τον Άρη με τις εικόνες που δείχνουν ότι το νερό έρεε στην επιφάνεια του κατά το πρόσφατο παρελθόν, υπάρχουν εκεί πολλά από τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ζωής. Νομίζω ότι το 1976, οι ερευνητές του Viking είχαν έναν εξαιρετικό λόγο να πιστεύουν ότι θα ανακαλυφθεί ζωή. Θα έλεγα ότι ήταν 75% τοις εκατό σίγουρο.

Τώρα, με την ανακάλυψη αυτή, θα έλεγα ότι είμαι πάνω από 95% τοις εκατό.

Μιλήσαμε με τον καθηγητή Joseph Miller και μας έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα για το τι συμβαίνει εκεί.



http://agnostesistories.blogspot.gr/2012/11/nasa-95-vid.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...