Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η μυστική ομάδα που κυβερνά τον κόσμο! (Βίντεο)


Ένας ακήρυχτος πόλεμος, που πρέπει να παραμείνει μυστικός, έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Διεξάγεται από μια χούφτα τραπεζιτών και πολιτικών που κυβερνούν τον κόσμο περιφρονώντας τη δημοκρατία. Τα τελευταία χρόνια, το επίκεντρο των συγκρούσεων έχει μεταφερθεί στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να παίζει το ρόλο του πεδίου δοκιμών. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια οχταμελής ομάδα- που θυμίζει τα δεσποτικά πολίτμπιρο της Σοβιετικής Ένωσης- ρίχνει εκλεγμένους πρωθυπουργούς και διορίζει νέους της αρεσκείας της. Την ονομάζουν ομάδα της Φρανκφούρτης γιατί δημιουργήθηκε στην Όπερα της πόλης, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε ένα από τα μέλη της ομάδας…


Διάρκεια : 91'
Έτος Παραγωγής : 2012
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Στέλιος Κούλογλου
Σενάριο: Στέλιος Κούλογλου
Φωτογραφία: Χρήστος Αναγνωστόπουλος / Νίκος Θωμόπουλος
Μοντάζ: Θοδωρής Αρμάος
Βοηθός Μοντάζ: Αλέξης Στηλ
Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Γραφικά: Νίκος Πολίτης
Συντονισμός Έρευνας: Τάνια Γεωργουπλή, Ελένη Κωνσταντινίδου
Έρευνα: Ελένη Μπέλλου, Δανάη Λεμπεσοπούλου
Διεύθυνση Παραγωγής: Νίκος Θωμόπουλος
Μουσική: Active Member
Μιξάζ-Σχεδιασμός Ήχου: Βαγγέλης Κατσίνας
Παραγωγή: 1984 Productions
Διανομή: 1984 Productions
Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ έγιναν στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τον Ισημερινό και την Ελλάδα. 


Oligarchy: Ο ακήρυχτος πόλεμος και τα θύματα του
Τον ακήρυχτο πόλεμο που έχει ξεσπάσει από μια χούφτα τραπεζιτών και πολιτικών που κυβερνούν τον κόσμο ενάντια στους λαούς αλλά και την ίδια τη δημοκρατία φωτίζει το νέο ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου, "Oligarchy". Με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα του "Oligarchy" στο 14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης Oligarchy" είναι ένα ντοκιμαντέρ για μια μικρή ομάδα που ελέγχει τον πλανήτη, χάρις σε έναν ακήρυχτο πόλεμο που διεξάγει εναντίον των λαών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...