Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Νότια Αφρική: UFO Επίθεση Στην Ναυτική Βάση Στο Κέιπ Τάουν! | Βίντεο


U  F  O  
CAPETOWN
Η είδηση ​​προήλθε από ένα άρθρο της World News Tomorrow USA σχετικά με μια υποθετική επίθεση από ένα τεράστιο UFO, 
αλλά επίσημα δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο. 
Η Πόλη του Simon (Simon's Town ή Simonstown) είναι μια πόλη με μια ναυτική βάση στη Νότια Αφρική, που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χερσονήσου Capο (ακρωτήριο), μέρος της δυτικής επαρχίας του
Capo. Το λιμάνι του έχει θέα την False Bay.

Η πόλη οφείλει το όνομά της στον Simon van der Stel, έναν από τους πρώτους κυβερνήτες της αποικίας του Capο . Ιστορικά, η Πόλη του Simon ήταν πάντα μια ναυτική βάση: κατά τη διάρκεια της βρετανικής κατοχής ήταν υπό τον έλεγχο του Βασιλικού Ναυτικού, τώρα στεγάζει το Ναυτικό της Νότιας Αφρικής

Ναυτική Βάση Simon


Επίθεση από ένα UFO;
Ένα UFO παρατηρήθηκε να ίπταται για περίπου 40 λεπτά πάνω από τη ναυτική βάση του Simon στο Κέιπ Τάουν, με αποτέλεσμα προειδοποιητικά αντιαεροπορικά πυρά από την αεράμυνα της βάσης ενάντια στο μυστηριώδες αντικείμενο. Ακούστηκαν εκατοντάδες πυροβολισμοί περίπου στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (6η Απριλίου 2013).
Το βίντεο, από έναν κάτοικο της περιοχής, δείχνει ένα αντικείμενο, μάλλον κυλινδρικό ή "V" ,πάνω από τη θάλασσα. Το UFO δεν έβγαζε ήχο και ήταν περίπου ένα μίλι από την ακτή, αλλά είχε παλλόμενα φώτα του μπλε, κίτρινου και κόκκινου, αλλά αυτά παρατηρήθηκαν μέχρι ένα ορισμένο σημείο. «Eκτιμήθηκε ότι το UFO είχε διάμετρο περίπου 4 μίλια και ίσως είναι το μεγαλύτερο Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο που έχει καταγραφεί έως σήμερα. Το UFO φαίνεται να έχει κάποιες δυνατότητες stealth, καθώς δεν ήταν ορατό με γυμνό μάτι, μέχρι που καταγράφηκε σε βίντεο με επαγγελματική κάμερα Night Vision IR .


Το νέο βίντεο που δημοσιεύθηκε από το World News Tomorrow USA έχει προκαλέσει τον όλεθρο στην κοινότητα UFO, καθώς δεν έχει τεκμηριωθεί αν ήταν στην πραγματικότητα μια επιθετική συμπεριφορά εκ μέρους των UFO. Στη ναυτική βάση διαψεύδουν τα πάντα φυσικά, αλλά παρ 'όλα αυτά διέρρευσαν δηλώσεις που αναφέρονται στην παρουσία κάποιων αγνώστων στοιχείων, τα οποία πέρασαν την περίμετρο της βάσης με αποτέλεσμα την λήψη προληπτικών μέτρων με αντιαεροπορικά πυρά , με σκοπό τον εκφοβισμό και στη συνέχεια την προειδοποίηση, μεταξύ των ωρών 08:00 και 21:00 στις 6 Απριλίου του περασμένου έτους. Το βίντεο δείχνει σαφώς ένα διαφορετικό σενάριο από αυτό που έγινε γνωστό από τις επίσημες πηγές του Πολεμικού Ναυτικύ. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.


Από segnidalcielo
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/04/ufo.html#ixzz2R8jpPrS8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...