Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Υπήρχαν δύο συντριβές UFO στο Roswell, υποστηρίζει πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος λέει ότι ήταν εκεί.Εξήντα-πέντε χρόνια μετά την υποτιθέμενη συντριβή UFO στο Roswell, στο Νέο Μεξικό, ένας συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρει ότι όχι μόνο ήταν ένα συγκλονιστικό περιστατικό που πραγματικά έγινε αλλά αυτό συνέβη δύο φορές. Ο Γάλλος Αντισυνταγματάρχης Richard ο οποίος υπηρέτησε στο αμερικανικό στρατό για περισσότερα από 27 χρόνια, ήταν στην περιοχή του Alamagordo,του Νέου Μεξικού, το 1947, όταν ένα ασυνήθιστο αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό και
συνετρίβη στο έδαφος στο Roswell.
Οι στρατιωτικές αρχές εξέδωσαν δελτίο τύπου μετά το συγκλονιστικό περιστατικό, λέγοντας ότι πολλές φήμες σχετικά με ιπτάμενο δίσκο έγιναν πραγματικότητα χθες και ο αξιωματικός υπηρεσίας πληροφοριών της 509ης ομάδας της όγδοης Πολεμικής Αεροπορίας, του Roswell Air Field, ήταν αρκετά τυχερός που συνάντησε

ένα εξωγήινο δίσκο.
Μόλις 24 ώρες αργότερα, ο στρατός αποσύρει τις δήλωση και ισχυρίστηκε ότι το αντικείμενο ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι που είχε συντριβεί σε ένα κοντινό αγρόκτημα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κοινό δέχτηκε την εξήγηση χωρίς ερώτησης. Οι γάλλοι πιλότοι όμως το είχαν υπό αμφισβήτηση τη γραμμή του στρατού για το περιστατικό.''Υπήρχαν στην πραγματικότητα δύο συντριβές στο Roswell, που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν", είπε γαλλικά στην The Post Huffington .Το πρώτο καταρρίφθηκε από ένα πειραματικό αεροπλάνο των ΗΠΑ, που πετούσε στο White Sands, στον Νέο Μεξικό, και πυροβόλησε με ένα πειραματικό όπλο ηλεκτρονικού παλμού και γι 'αυτό συνετρίβη.
Ο Γάλλος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, των ΗΠΑ ήταν στο Alamagordo, το 1947 είχε πετάξει εκατοντάδες πολεμικές αποστολές στην Κορέα και τη Νοτιοανατολική Ασία, και ο οποίος κατείχε διάφορες θέσεις εργασίας για Στρατιωτικών Πληροφοριών.

Στην ιστορία υπάρχουν και αντιδράσεις από έναν άλλο απόστρατο αξιωματικό που αμφιβάλλει για την ιστορία του Γάλλου. "Δεν υπάρχει πιθανότητα!!" είπε ο συνταγματάρχης John Alexander , ο οποίος είχε δη άκρως απόρρητα αρχεία των ΑΤΙΑ όταν είχε πρόσβαση στη δεκαετία του 1980. Ο συνταγματάρχης από τότε δημιούργησε μια υψηλού επιπέδου ομάδα κυβερνητικών αξιωματούχων και επιστημόνων που διαπίστωσε ότι, ενώ το φαινόμενο των UFO είναι πραγματικό, δεν μπόρεσαν να βρουν αποδείξεις για την επίσημη συγκάλυψη."Στη δεκαετία του 1980, υπήρχε ανάπτυξη των παλμών ισχύος σε

οπλικά συστήματα. Στη δεκαετία του '60, είχαν ένα σύστημα λέιζερ, αλλά το φάσμα του ήταν εξαιρετικά περιορισμένο, και δεν θα έκανε απόλυτος τίποτε σαν λειτουργικά όπλα λέιζερ σε αυτό το χρονικό διάστημα", δήλωσε.

Ο Γάλλος πιλότος ανέφερε ότι υπήρχε και μια δεύτερη συντριβή UFO κοντά στο Ρόσγουελ λίγες μέρες μετά την πρώτη. "Ήταν λίγα μίλια από το αρχικό σημείο συντριβής " "Πιστεύουμε ότι ο λόγος που ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή ήταν να προσπαθήσει να ανακτήσει μέρη και τυχόν επιζώντες από την πρώτη συντριβή" "Έχω δει φωτογραφίες από τα συντρίμμια του UFO που είχε επιγραφές που έμοιαζαν σαν να ήταν σε μια αραβική γλώσσα, είχαν και αριθμούς για κάθε ένα από αυτά"
Όλα αυτά επιβεβαιώνουν τον πρώην πράκτορας της CIA Chase Μπράντον , ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρήκε στοιχεία στα κεντρικά γραφεία της CIA στη δεκαετία του 1990 με αναγραφή "Ρόσγουελ" ο Brandon είπε στην εφημερίδα HuffPost ότι κοίταξε και είδε το έντυπο υλικό και φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τις υποψίες του ότι το αντικείμενο που συνετρίβη στο Roswell,  ήταν μια μηχανή που σαφώς δεν προερχόταν από αυτόν τον πλανήτη."
Σήμερα ο Γάλλος πιλότος ο οποίος υπηρέτησε πάνω από 27 χρόνια στο στρατό, ήταν ερευνητής και σκεπτικιστής για την περίφημη μελέτη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΑΤΙΑ, που είναι γνωστή ως Project Blue Book , το οποίο ξεκίνησε το 1947. Ο Γάλλος πιλότος ανέφερε ότι ήταν ένας από τους συντάκτες του Project Blue Book, που ξεκίνησε από το Γραφείο Ειδικών Ερευνών, στο Spokane, Wash και ένα από τα καθήκοντα που είχε το 1952 ήταν να καταρρίψουν τις ιστορίες με τα "πράσινα ανθρωπάκια," "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό στο μυαλό μου, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι τα ΑΤΙΑ ήταν αληθινά . "

WebUFONews-huforc.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...