Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Γιατί Stargates; 

Λες καλόβολα, «τι με νοιάζει εμένα για τα Stargates (Αστροπύλες) εάν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κιόλας; Αφού έχω τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα με το Μνημόνιο, το ξεπούλημα της χώρας, τα χαράτσια και
επιπλέον τις ματωμένες φράουλες» (sic).


Έτσι θα αντιδράσει ο μέσος Έλληνας αναγνώστης διαβάζοντας και μόνο την λέξη Stargates ! και μιλάω για έμψυχο αναγνώστη, γιατί οι Οργανικές Πύλες, οι έχοντες ερπετικά συμβιωτικά, τα υβρίδια ανθρώπων και τα MK/kids θα οχυρωθούν ΠΙΣΩ από την Κατευθυνόμενη ΛΟΓΙΚΗ τους και θα κεραυνοβολήσουν!
Ευπρόσδεκτοι είναι κι ετούτοι, μέσα στην Τερατώδη αυτή Διατροφική Αλυσίδα που ονομάζουμε Δημιουργία! Θεωρείτε ότι δεν διέπομαι από αγάπη, η ότι σας βρίζω ή ακόμη χειρότερα ό,τι σας τρομοκρατώ; Μετά από τις ειδήσεις των ΜΜΕ, υπάρχουν ακόμη θέματα που σας τρομάζουν; Τυπική αντανακλαστική αντίδραση (πάτημα κουμπιού), καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Τέλος πάντων ας δούμε το θέμα μας, για όσους θέλουν και ενδιαφέρονται να συνεχίσουν να διαβάσουν.
Οι Παμπάλαιες Υπερλεωφόροι: We are not alone. The astronomers are wrong. The scientists are wrong. They are here, but we cannot see them because they hide. They hide…in plain sight. We are their servants, we are their slaves, we are their property….we are theirs. ROBERT MORNING SKY
Για δισεκατομμύρια χρόνια όλες οι εξωγήινες φυλές έχουν τεχνολογία Υπερδιαστατικής Φυσικής και εκμεταλλευόμενοι τις φυσικές υπερλεωφόρους του Γαλαξία και τους άλλους δρόμους ταξιδεύουν αναρίθμητα χρόνια. Ενώ εδώ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ όπως μας ονομάζουν οι Επικυρίαρχοι, χάρις στα τσιράκια τους, τους ανήκοντες στις Μυστικές Εταιρείες, δεν απογειώθηκαν για το πραγματικό διάστημα ποτέ !

Η τελευταία ευκαιρία ήρθε με τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 – 5 Νοεμβρίου 1879). Είναι πιο αργά από ότι νομίζετε. Σε λίγο ο κόσμος θα γνωρίσει το μεγαλύτερο λουτρό αίματος της ιστορίας με τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο. Θα υπάρξουν 1 δισεκατομμύριο νεκροί και 5 δισεκατομμύρια θα απαχθούν για τροφή των Επικυρίαρχων. Όχι αμέσως -τα διατηρούν χάρις στα κουκούλια με τις βλέννες-, αλλά μέσα σε χιλιάδες χρόνια. Η ώρα της ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ του κοπαδιού της ανθρωποκαλλιέργειας έφτασε !
PESHMETEN 9: Η υπερλεωφόρος Peshmeten 9 των stargates (δηλαδή ο Ήλιος μας) χρησιμοποιείται εκατομμύρια χρόνια από τις βασίλισσες του Ωρίωνα και κάθε άλλου είδους φυλή. Όμως τρομεροί διαγαλαξιακοί πόλεμοι έχουν ξεσπάσει για τον έλεγχο της. (Επειδή είναι ο Νότιος Πόλος εισόδου – εξόδου από τον Γαλαξία).
Κοιτάξτε προσεκτικά τις φωτογραφίες (κι εδώ). Κατεβάστε τις στον υπολογιστή σας και ανοίξτε τις με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (υπάρχουν εξαιρετικά προγράμματα επεξεργασίας, ελεύθερου λογισμικού). Κατόπιν ανοίξτε τες, και μεγεθύνετε τις.
Προσέξτε τις ενεργειακές σπείρες και τον σωλήνα στο κέντρο τους, όπου βέβαια φαίνονται. Μετά αν θέλετε και μπορείτε σκεφτείτε το δούλεμα που μας κάνουν με τις ΑΟΖ και τις ανακεφαλοποιήσεις, ώστε να μην παίρνουμε ποτέ τίποτε σημαντικό χαμπάρι!
Τα βασικά εργαλεία του ορθολογισμού και των αποδείξεων, η Λογική και τα Μαθηματικά, είναι συνυφασμένα με την ανθρώπινη φύση μας και δεν μπορούμε να τα παρατηρήσουμε κάπου έξω από εμάς σαν ανεξάρτητες δομές ώστε να κάνουμε πειράματα και να αποδείξουμε την ορθότητά τους. Άρα βρίσκονται στον χώρο ύπαρξης μετά την Φυσική, δηλαδή στην Μεταφυσική.
Η Λογική λοιπόν, τρόπος αντίληψης του Κόσμου, είναι στην ουσία Μεταφυσική, ενώ τα Μαθηματικά αποτελούν την μεταφυσική δομή του Κόσμου. Η λογική είναι ο Λόγος, ακρογωνιαίος λίθος της Δημιουργίας που λειτουργεί με την θεωρία των αριθμών, όπως γνώριζε και ο Πυθαγόρας. Υπάρχουν δηλαδή στο Κόσμο περισσότερα από αυτά που μπορούν να κατανοήσουν οι επιστήμες και η φιλοσοφία τους.
Αποδεικνύεται μαθηματικά, αποκλειστικά με τις αρχές της λογικής (καθ. Δρ. Α. Νασίκας) ότι ο λόγος με τον οποίο επικοινωνούμε εισάγει υποχρεωτικά αντιφάσεις αλλά τον χρησιμοποιούμε αποδεχόμενοι τις κάποιες αλλοιώσεις σε αυτά που ανταλλάσσουμε, και άρα δεν μπορεί να μας εκφράσει με ακρίβεια. Για να αποφύγουμε τις αντιφάσεις, οδηγούμαστε στην σιωπή.
Για τον ερευνητή “Η αλήθεια έχει μία ιερότητα που διαταράσσεται όταν διατυπώνεται”. Αυτό μας θυμίζει τις διάφορες παραδόσεις πάνω στην αξία της σιωπής, πέρα από τις λέξεις και τις σκέψεις, προκειμένου να αντιληφθούμε τι συμβαίνει βαθιά μέσα μας …και μόνο μέσα μας βρίσκεται η αληθινή πηγή κάθε πληροφορίας.
Μην με ρωτήσετε τα προφανή, χωρίς σκέψη …τι να κάνουμε, πως να χειριστούμε την κατάσταση, πως να πολεμήσουμε και τα σχετικά, τα έχουμε γράψει εδώ στο terra papers και παλαιότερα στην miastala αναλυτικά σε πάνω από 5.000 άρθρα.
Για να πολεμήσεις, πρέπει να είσαι ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Για να κάνεις κάτι, πρέπει να ΔΡΑΣΕΙΣ σαν ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Για να ελέγξεις μια κατάσταση πρέπει να είσαι ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...