Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Stanton Friedman, "Oι κυβερνήσεις έχουν κρύψει την ύπαρξη των εξωγήινων που επισκέπτονται τον πλανήτη μας"


UFO & ALIENS

Σύμφωνα με τον αμερικανό πυρηνικό φυσικό Stanton Friedman, οι κυβερνήσεις έχουν κρύψει την ύπαρξη των εξωγήινων που επισκέπτονται τον πλανήτη μας και η αλήθεια θα λάμψει σύντομα, μέσα από μια κοσμική ‘’Watergate’’. Ο Friedman, ο οποίος εργάστηκε για δεκαετίες στην ανάπτυξη πυραύλων για ορισμένες διαστημικές υπηρεσίες του κόσμου, λέει ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και μας επισκέπτονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια αλήθεια που σιγά σιγά αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Οι δύο βασικοί λόγοι που δεν δημοσιοποιείται η εξωγήινη επισκεψιμότητα, σύμφωνα με τον Friedman είναι δύο.
Ο πρώτος λόγος είναι μια μεγάλη συνωμοσία που διαρκεί για δεκαετίες από ανώτερους αξιωματικούς που ελέγχουν τον κόσμο.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι επιστήμονες που γνωρίζουν, δεν μιλούν γιατί φοβούνται, όχι μόνο αυτούς που ασχολούνται με τη φερόμενη συνωμοσία, αλλά και την παραδοχή ότι η επιστήμη τους είναι λάθος!

Από την άλλη πλευρά, ο 75χρονος φυσικός λέει ότι η αλήθεια για τα ufo θα αποκαλυφθεί σύντομα. "Παραμένω αισιόδοξος, ότι πριν πεθάνω, θα μάθω τουλάχιστον ένα μέρος αυτής της ιστορίας ...

ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν."

Ο Stanton Friedman ενώνει μια ομάδα επιστημόνων και διασημοτήτων που είναι πεπεισμένοι ότι η ευφυής εξωγήινη ζωή υπάρχει και ήδη έχει φτάσει στη Γη. Μερικά από τα διάσημα αυτά ονόματα, είναι ο πρώην αστροναύτης Edgar Mitchell που εργάστηκε στο πρόγραμμα Απόλλων και ο ψυχίατρος John Mack πρώην καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ο οποίος πέρασε χρόνια μελετώντας τους ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...