Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Μυστηριώδες αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό στο Norfolk της Virginia (Βίντεο)

SKY FALL
Ένα μυστηριώδες αντικείμενο έπεσε στο Νόρφολκ και οι αρχές, (αστυνομία, ασθενοφόρα, πυροσβεστική, στρατιωτικοί και προσωπικό της κυβέρνησης) έδειξαν ένα συντριπτικό έντονο ενδιαφέρον για την ανάκτηση του. Απέκλεισαν την περιοχή και εκκένωσαν γειτονιές, ενώ οι αρχές και τα μέσα ενημέρωσης λένε ότι δεν υπήρχε τίποτα σημαντικό και απλά ήταν μόνο ένα μπαλόνι». Πραγματικά, δεν ενδιαφέρονται πολύ για τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά αυτή η συμπεριφορά τους μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι δεν μας έχουν πει. Μετεωρολογικά μπαλόνια καιρού πέφτουν συνέχεια και δεν τυγχάνουν ποτέ αυτής της προσοχής. Είτε ήταν απόλυτη υπερβολή ή κάτι άλλο συμβαίνει.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλος αριθμός εργατών της κυβέρνησης από διάφορους φορείς συνέκλιναν επειγόντως σε μια κατοικημένη περιοχή στο Norfolk της Virginia, την Τρίτη το βράδυ μετά από το αγνώστων στοιχείων αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό.

Οι εκθέσεις ειδήσεων περιγράφουν το αντικείμενο ως "κάτι περίεργο", με κάποιες μαρτυρίες να λένε ότι έμοιαζε με ένα μπαλόνι και άλλες που υποδηλώνουν ότι η συντριβή από το αντικείμενο είχε μια δομή παρόμοια με "φελιζόλ". Σύμφωνα με τις τοπικές ειδήσεις TV: Ένα άτομο είπε αρχές ότι άκουσε να κάνει ένα περίεργο θόρυβο.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι η αρχική επαφή με το αντικείμενο την χειρίστηκε η χρήση ενός ρομπότ. Μετά από αυτό υπήρξε διαβούλευση με εμπειρογνώμονες από τη NASA.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...