Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

FREEDOM | ΕLEUSIS


 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 


Είμαστε πραγματικά Ελεύθεροι; 
 Ή  Νομίζουμε ότι είμαστε;


    Ελεύθεροι μέσα στο σύστημα φυλακή των Κρόνιων Illuminati και των υπαλλήλων τους; Σε μία κοινωνία εκπαιδευμένη με Κρόνια παιδία, μέσα σε ένα πεφωτισμένο πεδιό όπου όλα είναι ψέυτικα και κατευθυνόμενα απο τούς πάικτες υποκόμους των Υποχθόνιων και των Αδελφοτήτων. Μέσα λοιπόν σε αυτό το ''Ελέυθερο'' πεδίο, το οποίο έφτιαξαν και έστησαν τα μυαλά των στοών και της πυραμίδας, για σκεφτείτε πόσα Πρέπει, θα πρέπει να κάνει κάθένας , για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Αν το
σκεφτείτε μόνο πρέπει, έχει και μόνο τα Πρέπει, θα πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις εντός αυτής της φυλακής. Το Πρέπει είναι απλα μία εντόλη των προγραμματιστών του Μάτριξ του συστήματος, του οποίου κατασκευάστρια (εταιρία) είναι η Υπέρ Οντότητα  της Πληροφορίας ή αλλιώς Παντεπόπτης Οφθαλμός η όπως αλλιώς θέλει ο καθένας να δώσει όνομα στον εχθρό. 




ΥΠΕΡ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΙΡΙΑΣ     Ως Υπέρ Οντότητα Πληροφορίας ορίζουμε τον μεγάλο εχθρό του ανθρώπου και τον μεγάλο εχθρό της Ένωσης.Της Ένωσης των Ανθρώπων η οποία είναι ίσως και η Μοναδική  Λύση απέναντί στον εχθρό του ανθρώπου.Γιατί αν ο άνθρωπος το πάρει απόφαση και περάσει πραγματικά στοπ Εμείς, και σκεφτεί, αποφασίσει και κάνει πράξη την Ένωση  και την Δημιουργία ενός καινούργιου νέου πολιτισμού, τότε αυτόματα θα έχει κυριολεκτικά τσακίσει με την Απόφαση του αλλά και με την Αποφασιστικότητα  του την Υπέρ Οντότητα και την κάθε υπο-πυραμίδα αυτής.



   ___________________________________________________________________

Δύο Λύσεις & Δύο Δρόμοι υπάρχουν... να διαλέξει ό άνθρωπος.

Ο Πρώτος Δρόμος & η Πρώτη Λύση (φαινομενικά ευκολότερη)  
Είναι η παραμονή του και ο συμβιβασμός στο υπάρχον σύστημα, και την διαμονή του στην υφιστάμενη Φυλακή της Ελευθερίας του. Να συνεχίσει να πράττει και να εξυπηρετεί τα σχέδια της Υπέρ Οντότητας, ακολουθόντας όλα τα πρέπει της, εν αγνεία του ή εν γνώση του, εξάλλου το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο μετράει πάντοτε.


Ο Δεύτερος Δρόμος & Δεύτερη Λύση είναι η Ένωση.
Να περάσει ο Άνθρωπος στο Εμέις, στο ΌΛΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ.
Γιατί στην ουσία όλοι μαζι είμαστε τα πάντα, και ο κάθε ένας μόνος του δεν είναι τίποτα.Από μόνος του δεν γεννιέται κανείς και κανείς δεν έρχεται σε αυτόν τον κόσμο.Μια ταινία όσο φοβερή και να είναι, τι νόημα ύπαρξης θα είχε αν δεν υπήρχε το κοινό. Ένας καθηγητής, χωρίς τους μαθητές του θα ήταν άπλα ένας μορφωμένος άνθρωπος, χωρίς τους δικούς του καθηγητές θα ήταν άπλα ένας ανθρώπος, και χωρίς τους γονείς του... δεν θα ήταν καν στην Γη.Με αυτό το παράδειγμα καταλαβαινουμε το πόσο σημαντικά είναι η Ένωση και ή Ελεύσις ένος νέου καλύτερου πολιτισμου του Εμείς. 

Αν δεν τολμίσουμε και αν δεν αποφασίσουμε άμεσα σα κανουμε πράξη το Εμείς
η δεύτερη αυτή λύση, δεν θα έρθει απο τον άνθρωπο αλλά απο άλλους παράγοντες και γεγονότα  τα  οποία  πάλι σε αύτην την λύση και σε αυτόν τον δρόμο θα μας όδηγήσουν,γιατί αυτός ο δεύτερος δρόμος είναι και η ΈΞΟΔΟΣ.
Η ΈΞΟΔΟΣ από τον Λαβύρινθο της Υπέρ Οντότητας Πληροφορίας.





Η ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 


ΟΤΑΝ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΌΣ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΟΥ ΆΛΛΟΥ, 

ΟΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΆΛΛΟΥ 
ΜΟΝΌ ΤΌΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΎΧΕΙ ΑΥΤΟ, 
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΕΤΎΧΕΙ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...