Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην FEMA προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο στην περιοχή 3 - Γιατί; Αναστέλονται όλες οι στρατιωτικές άδειες.Τι θα συμβεί μετά την 1η Οκτώβρη;[E-MAIL-ΒΙΝΤΕΟ]

F   E   M   A 
A  L  E  R  T

Επείγουσα Fema Περιφέρεια 3 Alert!
FEMA Region III: DC, DE, MD, Πενσυλβάνια, Βιρτζίνια, Δυτική Βιρτζίνια
Αποστολή: την Τρίτη 13 Αυγούστου, 2013 6:43 πμ
Θέμα: Εθνική ενημέρωση από τον Sheldon: Ο γερουσιαστής Sheldon R. Songstad, Ret. του South Dakota State
Πριν από λίγες νύχτες ο Donald Trump ήταν με τον Greta στο Fox News. Είπαν ότι κάτι μεγάλο επρόκειτο να συμβεί, πιθανότατα αρχής γενομένης την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΟ αυτή τη στιγμή.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ό, τι οι γερουσιαστές των εθνικών ερευνητικών βρίσκονται σε ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ...
Η FEMA παράγγειλε από την αγορά πάνω από 14.200.000 δολάριο για MRes και γεύματα θέρμανσης που πρέπει να παραδοθούν στην Περιφέρεια III μέχρι την 1η Οκτωβρίου.
Η FEMA παράγγειλε από την αγορά 22 εκατομμύρια σακούλες νερού έκτακτης ανάγκης που πρέπει να παραδοθούν στην περιοχή III μέχρι την 1η Οκτωβρίου.
Η FEMA παράγγειλε 13,6 εκατ. δολάρια για MRes και γεύματα θέρμανσης,που πρέπει να παραδοθούν στο Όστιν μέχρι την 1η Οκτωβρίου.
Εννέα εβδομάδες εκπαίδευσης για τις ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ στην CONUS,για να μάθουν το Urban Warfare, αγγλικά, και αμερικάνικα οπλικά συστήματα που ξεκίνησαν εκπαίδευση την 4η εβδομάδα του Ιουλίου, για 386.000 στρατιώτες θα ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Οκτωβρίου.
11 εκατομμύρια δολάρια τα αντιβιοτικά θα παραδοθούν από την FEMA στην περιοχή III μέχρι την 1η Οκτωβρίου με εντολή των CDC.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πραγματοποίησε τη δεύτερη έκτακτη συνεδρίαση στην ιστορία του για να συζητήσουν το MERS Coronavirus. Αποφασισμένοι για ένα εμβόλιο που πρέπει να είναι στη θέση του μέχρι την 1η Οκτωβρίου.
2800 MRAPs πρέπει να παραδοθούν στο DHS μέχρι την 1η Οκτωβρίου.
Δεν θα υπάρξουν άδειες και δεν θα επιτρέπεται για τους αμερικανούς στρατιωτικούς από τις 28 Σεπτέμβριου έως τις 5 Νοεμβρίου 5. Η NORCOMM-η ετήσια κατάρτιση για την πολιτική αναταραχή-θα ανασταλεί μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Για να πραγματοποιηθεί στις βορειοανατολικές παράκτιες περιοχές.
Η ημερομηνία για την απελευθέρωση της έκθεσης QE3 μετακόμισε στις 16 Οκτωβρίου.
Όλα οι DHS αντιπρόσωποι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις με βραχίονα, καραμπίνα και AR 15 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Καμία αναφορά των ετήσιων θανατηφόρων προσόντων.
Σποραδικές δοκιμές του GPS και Επικοινωνιών με δορυφόρους συντονίζονται για πρώτη φορά με ημερομηνία δοκιμής τις 29 Σεπτεμβρίου.
Οι POTUS εντολές προς την FEMA και το DHS σχετικά με τη στήριξη για τις μητροπολιτικές κοινότητες που ασχολούνται με την ακραία κλιματική αλλαγή πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Οκτωβρίου. Οι εντολές αυτές εκδόθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών εβδομάδων.
Πάνω από 300 σχολικά συστήματα στις ΗΠΑ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χρειάζονται τριήμερο κιτ για κάθε σχολείο και τριών ημερών κιτ για κάθε μαθητή,για να το πάρουν μαζί τους. Όλες οι παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για το μήνα Σεπτέμβριο.
Όλες οι μονάδες της Εθνικής Φρουράς θα ολοκληρώσουν τον έλεγχο των ταραχών και καταστροφών κατάρτισης σε βοήθεια κατά τη διάρκεια αυτής της χρόνιας στην ετήσια εκπαίδευση δύο εβδομάδων. Όλες οι μονάδες πρέπει να έχουν την εκπαίδευσή τους ολοκληρωμένη μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου.
Καθημερινές δοκιμές του συστήματος μετάδοσης έκτακτης ανάγκης θα ξεκινήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσουν μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.
Ανατολικά-με βάση τις μονάδες του Λιμενικού Σώματος για να εκτελέσουν μαζική κατάρτιση της ομάδας, που συνήθως πραγματοποιείται στον Κόλπο, στις περιοχές Βιρτζίνια και Delaware. Πρόκειται για μια 10ήμερη αποστολή κατάρτισης που θα αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου.
«Ο Θεός, να βοηθήσει την Αμερική."
Sheldon R. Songstad
Γερουσιαστής Συνταξιούχος: South Dakota State.
http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2013/08/fema-preparing-for-the-worst-in-region-3-why-video-2698874.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...