Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΔEN ΞEXNAME| BPOXH & KEPAYNOΣ

Thunderbolt

Δεν ξεχνάμε ούτε μια στιγμή τους αγώνες της εποχής μας. Δεν ξεχνάμε ούτε μια στιγμή τις μάχες του παρελθόντος που μας έκαναν αυτό που είμασθε. Δεν ξεχνάμε ούτε μια στιγμή ότι το να υπάρχεις δεν σημαίνει μόνον να αφιερώνεσαι και 
να αφοσιώνεσαι, πλάι στον Πολέμαρχο 780 αλλά επίσης, τα να μάχεσαι σαν Ωμέγα. Ούτε ξεχνάμε ότι η ζωή έχει έντονες στιγμές

και ήρεμες στιγμές, χαρές και στεναχώριες.


Η ζωή εν γένει (και η δική μας ζωή) 
είναι μία εικόνα της φύσεως, από την οποίαν εκπορεύεται, 
«Η Φύση αγαπά τα αντίθετα, γιατί μέσω 
αυτών δημιουργεί την αρμονία» 
Την αρμονία των Ολξ-Ι-Οξ.

 «Οίη περ φύλλων γενεή, τοίη δε και ανδρών. Φύλλα τα μεν τ’ άνεμος χαμάδις χεέι, άλλα δε θ’ ύλη τηλεθόωσα φύει, έαρος δ’ επιγίγνεται ώρη. Ως δε ανδρών γενεή η μέν φύει η δε απολήγει.» (Ιλιάς, Ζ’, 146) 
(όπως των φύλλων η γενεά, έτσι και των ανδρών. Τα φύλλα ο άνεμος σκορπίζει στο έδαφος και άλλα το δάσος φύει, όταν έρχεται της άνοιξης η ώρα. Έτσι και των ανδρών η γενεά, η μεν γεννάται, η δε απολήγει.)

Για τους συγχρόνους μας, πάντοτε πολυαριθμότερους, που περνούν τις ημέρες τους στον τεχνητό κόσμο των πόλεων μακριά από το φρούριο της Κάλλικουμ (πάντοτε, επίσης, υπάρχουν περισσότερες πόλεις), είναι συχνά δύσκολο να δουν πέραν του τσιμέντου, του γυαλιού, του ατσαλιού και του ηλεκτρικού φωτός ότι η φύση, παρά την εμφανή απουσία της, συνεχίζει να μας αγκαλιάζει και να χαράσσει τις γραμμές της δυνάμεως της υπάρξεώς μας, μεταξύ της νηπιακής ηλικίας και της λήθης : «Οίη περ φύλλων…»

Η ξεχασμένη φύση, ωστόσο, μας θυμάται μερικές φορές με τον πιο απρόσμενο μα και αναπόφευκτο τρόπο: όταν η βροχή πέφτει στην πόλη και η διάνοια του ανθρώπου δεν μπορεί να την ελέγξει. 


Είναι μια αντανάκλαση, «Αγάπα την Βροχή». 


Όταν ο Χάλκινος Κεραυνός της Μεταλλικής λειτουργίας  πέσει  στην πόλη τότε  η διάνοια του ανθρώπου θα μπορέσει  να την ελέγξει και να νιώσει  την νέα ενέργεια του αλλαγμένου κωδικά  


«Σε αυτόν τον ακραία λογικό κόσμο, όπου οι σύγχρονες κοινωνίες επιβάλλουν τους νόμους τους στην φύση και τον άνθρωπο, υπάρχει ένα φαινόμενο που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει ποτέ»

Η ενέργεια των Ολξ-Ι-Οξ,  η ενέργεια και η αλλαγή σύντομα στον πλανήτη Γη.

Αυτή είναι μία νέα, μακράς εμβέλειας σκέψη. Μας κάνει να αντιληφθούμε ότι, παρά τις εμφανίσεις, η φύση, η μητέρα όλων μας, συνεχίζει να δίδει τον ρυθμό της υπάρξεώς μας, παρά την τεχνικότητα της πόλεως. Σε ευχαριστούμε, λοιπόν, Πολέμαρχε 780 και Μήτρα για την βροχή, και τον Κεραυνό που μας θυμίζει αυτήν την καθησυχαστική αλήθεια. 
Τώρα η ενέργεια των Ολξ-Ι-Οξ και η Μεταλλική Λειτουργία η οποία πλησιάζει μοιάζει περισσότερο  φιλική, μολονότι μερικές φορές ο άνθρωπός αντιδρά περίεργα σε κάποιο  ανώτερο άγνωστο και ακατανόητο φαινόμενο σε αυτόν.


Η Μεταλλική Λειτουργία  είναι η αλλαγή για τους Αληθινούς! 


Όποιος δεν είδε, και πιστεύει 
είναι από αυτούς που  θα σωθούν . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...