Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΟΡΑΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ | ELEUSIS


I N V I S I B L E
 Y R A M I D

       Εκτός από την ορατή Πυραμίδα, την πυραμίδα με το μάτι σύμβολό των Πεφωτισμένων και κάθε Κρόνιας οντότητας και κάθε Υπέρ Οντότητας της Πληροφορίας 
υπάρχει και αλλή μία πυραμίδα ακόμη πιο υποχθόνια ακόμη πιο επικίνδυνη, η Αόρατη.
Η Αόρατη Πυραμίσα είναι μία πυραμίδα Χαμαιλέοντας η οποία έχει το πλεονέκτημα να
παίρνει σχήμα να μεταλλάζεται και να γίνετε ακόμη και αόρατη μπροστά στους ανθρώπινους οφθαλμούς. Η τεχνολογία Στελθ χρησιμοποιείτε αυτήν την στιγμή από τους εχθρούς, από τους εχθρούς όχι μόνο των Έλλην αλλά από τους εχθρούς όλων των  ανθρώπων.

       Αυτή η Πυραμίδα εύκολα μπορεί να γίνει η ταμπέλα και να πάρει την μορφή του Διός του Απόλλωνα και κάθε Υπέρ ήρωα με σκοπό να εντάξει στις τάξεις της και στο αόρατο μαντρί της τα Νέα Ορατά και Αόρατα Πρόβατα για τον δικό της στόχο και σκοπό.Η Αόρατη Πυραμίδα λειτουργεί στα πρότυπα της ίδιας της Υπέρ Οντότητας της Πληροφορίας και αποτελεί την εξέλιξη του Κρόνιου Λογισμικού της Μήτρας ενώ ταυτόχρονα δεν παρατηρείτε εξέλιξη στην απέναντί μερία. Έτσι οι Πυραμίδες διπλασιάστηκαν η ορατή είναι η γνωστή  Πεφωτισμένη και  η αόρατη είναι  η άγνωστη  Υπέρ Υποχθόνια Αόρατη Δύναμη  η οποία όχι μόνο μπορεί να μην είναι ορατή στους ανθρώπινους οφθαλμούς άλλα μπορεί εύκολα και να παρασύρει φορώντας την Μάσκα του Καλού ακόμη φορώντας και
την μάσκα του μεγάλου εχθρού της Πρώτης Ορατής Πυραμίδας.

    Σε έναν ψεύτικο κόσμο λοιπόν, ο οποίος περιστρέφεται στους ρυθμούς της Υπέρ Οντότητας της Πληροφορίας και όλα γυρνάνε γύρω από τα χαρτάκια της Υπέρ Οντότητας με τα νούμερα και την κατάκτηση της κορυφής  της Πυραμίδας και την απόκτηση εξουσίας, θα πρέπει να δημιουργηθεί κάτι νέο, έξω από κάθε λογική  μακριά  από την ύλη και μακριά από κάθε ομπρέλα και Πυραμίδα. 


Πυραμίδα 
     Η πυραμίδα είναι γεωμετρικό στερεό. Είναι πολύεδρο που σχηματίζεται με ένα κανονικό ν-γωνο σαν βάση και ν τριγωνικές πλευρές που συνδέονται σε μια κορυφή. Η πιο γνωστή μορφή πυραμίδας (και αυτή που εννοείται συνήθως) είναι αυτή με 5 πλευρές (επιφάνειες), και οκτώ ακμές, με τετράγωνο σαν βάση και τέσσερα ισοσκελή και ίσα μεταξύ τους τρίγωνα σαν πλευρές.Ο όγκος μιας πυραμίδας δίνεται από τον τύπο , όπου Α το εμβαδό της βάσης και υ το ύψος από τη βάση στην κορυφή.Ένα από τα Πλατωνικά στερεά, το τετράεδρο, είναι πυραμίδα με όλες τις πλευρές της ισόπλευρα τρίγωνα.Λόγω του σχήματός της η πυραμίδα έχει κάποιες ασυνήθιστες ιδιότητες όπως, για παράδειγμα, για να εμφανίζουν σκιά, η πηγή του φωτός θα πρέπει να είναι αρκετά χαμηλά
 (συγκριτικά με τις διαστάσεις της πυραμίδας).

ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ  Τι είναι τα συστήματα πυραμίδας;

        Τα συστήματα πυραμίδας είναι παράνομα σχήματα στα οποία πολλά άτομα   καταβάλλουν χρήματα σε λίγα άτομα στην κορυφή της πυραμίδας. Κάθε νέος συμμετέχων πληρώνει για την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή και κερδίζει από τις πληρωμές άλλων ατόμων ενδέχεται να εγγραφούν αργότερα. Για την εγγραφή, παραδείγματος χάρη, μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια μικρή επένδυση ή να καταβάλετε χιλιάδες ευρώ. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, με 1.000 ευρώ αγοράζετε μια θέση σε ένα από τα τετραγωνίδια της βάσης της πυραμίδας. Τα 500 ευρώ πηγαίνουν στο άτομο που βρίσκεται στο ακριβώς επάνω τετραγωνίδιο από εσάς και τα υπόλοιπα 500 ευρώ πηγαίνουν στο άτομο που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας, το διοργανωτή. Εφόσον συμπληρωθούν όλα τα τετραγωνίδια με συμμετέχοντες, ο διοργανωτής θα εισπράξει 16.000 ευρώ, ενώ εσείς και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονται στη βάση της πυραμίδας θα είστε κατά 1.000 ευρώ φτωχότεροι. Όταν αποπληρωθεί ο διοργανωτής, απομακρύνεται το τετραγωνίδιό του και το δεύτερο επίπεδο ανεβαίνει στην πρώτη θέση αποπληρωμής. Μόνο τότε αρχίζουν να αποκομίζουν κέρδη τα δύο άτομα που βρίσκονται στο δεύτερο επίπεδο. Για να αποπληρωθούν αυτά τα δύο άτομα, προστίθενται 32 κενά τετραγωνίδια στη βάση της πυραμίδας και συνεχίζεται η αναζήτηση νέων συμμετεχόντων.
Κάθε φορά που ανεβαίνει στην κορυφή κάποιο επίπεδο, πρέπει να προστεθεί ένα νέο επίπεδο στη βάση της πυραμίδας, διπλάσιο σε μέγεθος από το προηγούμενο. Αν εγγραφούν στο σύστημα αρκετοί νέοι συμμετέχοντες, εσείς και οι υπόλοιποι 15 παίκτες του επιπέδου σας ενδέχεται να κατορθώσετε να φτάσετε στην κορυφή. Εντούτοις, για να εισπράξετε τα κέρδη σας, θα πρέπει να έχουν προσχωρήσει 512 συμμετέχοντες, οι μισοί από τους οποίους 8α έχουν χάσει 1.000 ευρώ ο καθένας.
Ασφαλώς, η πυραμίδα μπορεί να καταρρεύσει πολύ πριν φτάσετε εσείς στην κορυφή. Προκειμένου να κερδίσουν όλοι όσοι συμμετέχουν σε ένα σύστημα πυραμίδας, θα πρέπει να μην σταματήσει ποτέ η ροή νέων συμμετεχόντων.
Στην πραγματικότητα, όμως, η ροή των συμμετεχόντων είναι περιορισμένη και κάθε νέο επίπεδο συμμετεχόντων έχει λιγότερες πιθανότητες προσέλκυσης νέων συμμετεχόντων και περισσότερες πιθανότητες απώλειας χρημάτων.

Συγκαλυμμένες πυραμίδες – Λύκοι με δορά προβάτου

       Ορισμένοι διοργανωτές πυραμίδων προσπαθούν να κάνουν τα συστήματά τους να μοιάζουν με μεθόδους πολυεπίπεδου μάρκετινγκ. Το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ συνιστά νόμιμη και θεμιτή επιχειρηματική μέθοδο που χρησιμοποιεί ένα δίκτυο ανεξάρτητων διανομέων για την πώληση καταναλωτικών προϊόντων.
Προκειμένου να μοιάζουν με Εταιρίες πολυεπίπεδου μάρκετινγκ, τα συστήματα πυραμίδας αναλαμβάνουν μια σειρά προϊόντων και ισχυρίζονται ότι δραστηριοποιούνται στον τομέα της πώλησης των εν λόγω προϊόντων στους καταναλωτές. Ωστόσο, στην καλύτερη περίπτωση, ελάχιστη προσπάθεια καταβάλλεται για την πραγματική διάθεση των προϊόντων. Απεναντίας, οι Εταιρίες βγάζουν χρήματα με το συνήθη τρόπο που εφαρμόζουν τα συστήματα πυραμίδας: προσελκύοντας νέα άτομα. Οι νέοι διανομείς πιέζονται να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες αποθεμάτων έναντι αξιόλογων χρηματικών ποσών κατά την εγγραφή τους.
       Μπορεί να χρειαστεί, παραδείγματος χάρη, να αγοράσετε σχεδόν ευτελή προϊόντα έναντι 1.000 ευρώ για να γίνετε «διανομέας». Το άτομο που σας προσέλκυσε λαμβάνει τα 500 ευρώ (πενήντα τοις εκατό προμήθεια) και τα υπόλοιπα 500 ευρώ πηγαίνουν στην κορυφή της πυραμίδας (στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην Εταιρία). Παρατηρήστε την ομοιότητα με το σύστημα της απλής πυραμίδας που περιγράψαμε νωρίτερα.
Οι περισσότερες συγκαλυμμένες πυραμίδες, ωστόσο, δεν αποκαλύπτονται τόσο εύκολα. Τα συστήματα πυραμίδας συχνά επιλέγουν προϊόντα με φθηνό κόστος παραγωγής που δεν έχουν καθιερωμένη αξία στην αγορά, όπως νέα θαυματουργά προϊόντα, εξωτικές θεραπείες, κτλ. Έτσι, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς κατά πόσον υπάρχει όντως καταναλωτική αγορά για τα προϊόντα. Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε να εξαπατηθείτε από μια συγκαλυμμένη πυραμίδα είναι να γνωρίζετε τι πρέπει να αναζητήσετε σε μια νόμιμη ευκαιρία εισοδήματος.


Πυραμίδες & internet
     Στο internet υπάρχουν άπειρα site που σας δίνουν τη δυνατότητα να δράσετε ως affiliate. Πολλά από αυτά δίνουν προμήθεια σε βάθος δύο ή περισσότερων επιπέδων. Έτσι επιβραβεύουν όχι μόνο όσους προώθησαν κάποιο προϊόν, αλλά και αυτούς που προωθούν τον μηχανισμό γνωστοποίησης ενός προϊόντος. Αυτό φαίνεται πολύ λογικό και δίκαιο. Τι είναι όμως αυτό που έχει καταστήσει αυτά τα σχήματα στη συνείδηση του κόσμου ως «απάτη»;


    Πολλά από αυτά αποτελούν «πυραμίδες». Και πως θα καταλάβετε ότι και εσείς δεν συμμετέχετε σε μια από αυτές; Η απάντηση δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις εύκολή, καθώς στηρίζεται σε υποκειμενικά κριτήρια. Αν ένα τέτοιο σχήμα είναι μη συμφέρον για τον τελικό καταναλωτή ή τον πρωτοεισερχόμενο (υποχρεωτική αγορά ακριβών η ανεπιθύμητων προϊόντων, χρεώσεις κ.τ.λ.), αλλά είναι ελκυστικό επειδή του δίνει τη δυνατότητα να ανέβει επίπεδο και να πληρωθεί από τη «βάση», θεωρείται ως πυραμίδα.


ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΥΝΑΙΝΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΉΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΆ 
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ Η ΈΞΟΔΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΆΘΕ ΛΑΒΎΡΙΝΘΟ 
Η ΈΞΟΔΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΕ 
ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΤΑΞΗ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟ ΝΈΟ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ 
ΠΡΟΣΦΈΡΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΝ ΆΓΝΟΙΑ  ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΌ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...