Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Ο αδελφός του Ομπάμα μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (;)Μια κρυφή και ταυτόχρονα «βαθιά» σχέση του Μπάρακ Ομπάμα με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αιγύπτου. Τι κρύβεται πίσω από τη σχέση του προέδρου των ΗΠΑ με τον ετεροθαλή αδελφό του, Μαλίκ; Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αιγύπτου διεξάγει εξονυχιστική έρευνα για το ρόλο του Μαλίκ στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, τα παράνομα κέρδη του από "φιλανθρωπίες" και την κάλυψη που έχει από τον Ομπάμα για τη δράση του, μέσω φοροαπαλλαγής. 

Όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αιγύπτου, Tehani al-Gebali: "Θα ήθελα να ενημερώσω τον αμερικανικό λαό, ότι ο αδερφός του προέδρου τους, Ομπάμα, είναι ένας από τους… αρχιτέκτονες των βασικότερων επενδύσεων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Θα εφαρμόσουμε το νόμο και οι Αμερικάνοι δεν θα μας σταματήσουν. Πρέπει να ανοίξουμε τα αρχεία και να κινηθούμε δικαστικά. Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ξέρουν ότι υποστήριξαν την τρομοκρατία. Θα ερευνήσουμε τα αρχεία, ώστε αυτές οι χώρες να εκτεθούν και να δείξουμε πώς συνεργάστηκαν με τους τρομοκράτες. Γι’ αυτό το λόγο η Αμερικανική κυβέρνηση μας πολεμάει".

Παράλληλα, τονίζει στο blog του ότι όσα γράφει βασίζονται σε τρεις «πολύ αξιόπιστες πηγές» που επιβεβαιώνουν την αναφορά και τα λεγόμενα της Gebali. 

O Shoebat ανέφερε τον Μάιο ότι ο Μαλίκ Ομπάμα είναι ο εκτελεστικός γραμματέας του Ισλαμικού Οργανισμού Da’ wa ή IDO, μια ομάδα που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση του Σουδάν, ένα κράτος που οι ΗΠΑ έχουν ουκ ολίγες φορές κατηγορήσει για τρομοκρατικές ενέργειες. 

Ο Μαλίκ Ομπάμα κουμπάρος στο γάμο του Μπάρακ Ομπάμα στις 3 Οκτωβρίου 1992

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα WND, η Lois Lerner, διευθύντρια εφορίας στη Αμερική, υπέγραψε την έγκριση για φοροαπαλλαγή του ιδρύματος του Μαλίκ Ομπάμα.

Ο Shoebat συνέχισε την έρευνα, αναλύοντας λεπτομερώς τους ισχυρισμούς του σε αναφορά 22 σελίδων, με τίτλο “Νέο Σκάνδαλο: Ισλαμικός εξτρεμισμός και σκλάβες για σεξ: Έρευνα αποκαλύπτει συγγενείς του Ομπάμα να κάνουν φιλανθρωπίες... απάτης”.

Όπως εξήγησε ο Shoebat στο WND: “Όταν ο Μαλίκ και η Σάρα Ομπάμα απέκτησαν χρήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες ως επικεφαλείς φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, όχι μόνο λειτουργούσαν παράνομα, αλλά τα ιδρύματα αποσκοπούσαν σε προσωπικά κέρδη και τη προώθηση του Ισλάμ μέσω της Αλ Κάιντα". 

Τα κέρδη από τις "φιλανθρωπίες"

Στις 23 Μαΐου 2011 κατατέθηκε στην εφορία της Αμερικής μια αίτηση που απαιτείται από τα ιδρύματα που έχουν φοροαπαλλαγή. 

Η δήλωση που κατατέθηκε στην εφορία το 2011

Η αίτηση φαίνεται να είναι γραμμένη στο χέρι από τον Μαλίκ Ομπάμα Η αίτηση 990 αναφέρει ότι το συνολικό ακαθάριστο εισόδημα του ιδρύματος για το 2010 είναι 24.250 δολάρια, που προέρχονται από συνεισφορές, δωρεές και επιχορηγήσεις...

Ποιος είναι ο Μαλίκ Ομπάμα

Ο Αμπόνγκο Μαλίκ “Ρόι” Ομπάμα γεννήθηκε στην Κένυα στις 15 Μαρτίου του 1958 και ήταν το πρώτο παιδί του Μπάρακα Ομπάμα Σρ.

Ο γιος της Κέζια, της πρώτης γυναίκας του Ομπάμα, ο Μαλίκ ήταν μόλις 18 μηνών όταν ο πατέρας του έφυγε από την Κένυα και πήγε στη Νέα Υόρκη, στις 8 Αυγούστου 1959 για να αρχίσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της Χαβάης, στη Χονολουλού.

Έχοντας εγκαταλείψει την Κέζια, ο Ομπάμα παντρεύτηκε την Στάνλεϊ Αν Ντάνχαμ, τη μητέρα του Μπάρακ Ομπάμα, στη Χονολουλού. 

Φωτογραφία από τη δεκαετία του '80 με τον Μπάρακ Ομπάμα στην Κένυα

Οικογενειακή φωτογραφία με τα δυο αδέρφια να κάθονται δίπλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...