Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: ΕΝΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ;



Στη φωτογραφία, αυτό που βλέπετε είναι μερικά μυστικά σημάδια και χειραψίες απο το Τάγμα των True Ivorites στην Ουαλία (Μεγάλη Βρετανία). Συγκρίνετε τηντεκτονική χειραψία με το έμβλημα της ομάδας.
Η ομάδα ΑΕΛΚ που ανέβηκε φέτος στη superleague, δημιουργήθηκε το 1994 όταν συγχωνεύθηκαν δύο ιστορικά σωματεία του Λεκανοπεδίου Καλλονής ο "Απόλλων Δαφίων" και ο "Αρισβαίος Καλλονής".
Η Καλλονή έχει το όνομα της Λευκοθέας Καλλονής, για την οποία οι αναφορές του Πιττακού του Μυτιληναίου, του Μυρσίλου.
Ο "Απόλλων Δαφίων" έφερε δύο ονόματα θεών, του Ναπαίου Απόλλωνος και
της αδελφής του, της Δαφνίας Αρτέμιδος, που λατρεύτηκαν στην αρχαιότητα στα σημερινά χωριά Δάφια και Νάπη.
Η Αθέατη γνώση έψαξε το πως μπορεί να συνδέεται η ομάδα της Καλλονής με τον τεκτονισμό.
Σύμφωνα με την αποκάλυψη, θα δοθεί εξουσία σε έναν εκπεσόντα άγγελο να ανοίξει τις πύλες της Αβύσσου. Το όνομα αυτού, στα εβραικά είναι Αβαδόν και στη γλώσσα των δαιμόνων, των υιών του σκότους, των Ναχρμπέν, είναι Σαντανεμόν. Στα ελληνικά είναι Απολύων.
Οι τεκτονες λοιπόν, λατρεύουν τον εκπεσόν άγγελο, Σαντανεμόν και τον παρουσιάζουν ψευδώς ως τον θεό Απόλλωνα, ο οποίος θα ξεκλειδώσει την άβυσσο.
"Απόλλων Δαφίων" ήταν το άρχικο όνομα της ομάδας πριν γίνει η σημερινή της ένωση.
Το όνομα του θεού Απόλλων συνδέεται και με το Apollo University Lodge στην Οξφόρδη, είναι η Τεκτονική Στοά για το παρόν και το παρελθόν των μελών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Η Ιστορία του πανεπιστημίου του Απόλλωνα καταγράφει ότι στις 24η Μαΐου του 1818, στο Brasenose College, μια συνάντηση απο Ελευθεροτέκτονες πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ίδρυση ενός οικήματος για φοιτητές του πανεπιστημίου.
Επίσης, το Ἑλληνικό Τεκτονικό Τάγμα Δήλιος Ἀπόλλων, που ανέφερε σε επιστολή του για τις μασονικές στοές, στον υπουργό Οικονομίας το 2010 ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
2012: Αφή των Φώτων της νέας Στοάς Απόλλων αρ. 2031 στο Austin του Texas των Η.Π.Α
Επίσης, βρήκαμε στην ιστοσελίδα zougla.gr, ενα θέμα με τίτλο:
"Μυστικό deal με βιτρίνα το ποδόσφαιρο" που αφορά τον πρόεδρο της ΑΕΛ Καλλονής.
Δείτε ΕΔΩ
Απο τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η ιστορική άνοδό της Καλλονής στην A' κατηγορία, την αποκαλούμενη Super league, προέκυψε θέμα γυπέδου που θα στεγάσει την ομάδα. Επίσης, Ο Ισπανός ακραίος μέσος, Βιθέντε, ο οποίος γνώρισε στιγμές δόξας με τη Βαλένθια στα 11 χρόνια του στο "Μεστάγια" προσεγγίστηκε απο την ΑΕΛ Καλλονής. Απο πού χρηματοδοτείται αυτή η ομάδα; και πως η ξαφνική ανοδική της πορεία την έφτασε στην superleague;
Τα συμπεράσματα δικά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...