Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ: Το μυστήριο του άγνωστου δορυφόρου!

K N I G H T
Η ιστορία του Μαύρου ιππότη έρχεται από το 1960. Και τον τελευταίο καιρό φαίνεται να επανήλθε εδώ στο διαδίκτυο. Με ένα μοναδικό τρόπο, λέγεται ότι έχει παρατηρηθεί για πρώτη φορά από το Sputnik . Οι Ηνωμένες Πολιτείες τον Χαρακτήρισαν ως ένα σκοτεινό αντικείμενο, πολύ μεγάλο, σε τροχιά γύρω από το πολική περιοχή και ότι η τεχνολογία της εποχής, δεν αναγνωρίζεται.


Το μυστήριο βαθαίνει όταν η Γη άρχισε να λαμβάνει ραδιοκύματα με κωδικοποιημένα μηνύματα που ερμηνεύονται, και περιγράφουν ένα χάρτη των άστρων ορατό από τη Γη περίπου 13.000 χρόνια πριν. Έτσι, το αναλύει ενός αστρονόμος, Duncan Lunan. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο Duncan Lunan με ραντάρ κάμερας παρακολούθησης του Long Island τον αποκάλυψε δέκα μήνες αργότερα, αλλά δεν μπορούσε να πάρει μια εικόνα. Από το έδαφος ερασιτέχνες αστρονόμοι είπαν οτι τον είδαν και τον περιέγραψαν ως ένα μεγάλο κόκκινο λαμπερό αντικείμενο να κινείται προς τα ανατολικά με

ταχύτητα υψηλότερη από το κανονικό. Στίς Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκε μια επιτροπή για να ερευνήσει το θέμα και να είναι σε θέση να μελετήσει, αλλά η οτιδήποτε έρευνα δεν αποκαλύφθηκε. Υπάρχουν αναφορές για το Black Knight (Μαύρου ιππότη) τρία χρόνια αργότερα, το 1963, κατά τη διάρκεια της αποστολής του Mercury-Atlas 9.


Σε αυτή την αποστολή ο αστροναύτης Gordon Cooper ο οποίος με το σκάφους του, παρέμεινε σε τροχιά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την πλήρη κύκλο της γής είκοσι δύο φορές, εντοπίσε και πάλι τον "Black Knight" περιγράφοντάς το ως ενα λαμπερό πράσινο αντικείμενο πού ερχόταν προς την κατεύθυνση της κάψουλας . Ο Cooper κατέγραψε αμέσως την παρατήρηση και ο σταθμός παρακολούθησης στην Αυστραλία καταφέρε να υποκλέψη το σήμα. Για αυτή την παρατήρηση μίλησαν επίσης στο τηλεοπτικό κανάλι NBC, αλλά στούς δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να πάρουν συνέντευξη από τόν αστροναύτη.Μετά η NASA έδωσε μια επίσημη εξήγηση που περιέγραψε την παρατήρηση ως μια παραίσθηση που οφείλεται στο διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπεται κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος στην κάψουλα. Στη συνέχεια, μια αμήχανη σιωπή μέχρι το 1998, όταν είπαν οτι είχαν ληφθεί έξι εικόνες του αντικειμένου από το πλήρωμα του STS-88 αλλά τίποτα δεν αποκαλύφθηκε μέχρι το 2011, όταν η NASA κυκλοφόρησε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο χωρίς την προσθήκη εξηγήσεων.

Μέχρι και τώρα που γράφω αυτά δέν υπάρχει αναφορά για τον Μαύρο Ιππότη καί μάλλον δεν θα ξαναυπάρξει πότε!!

Μετάφραση απο ιταλικά
makiselΠΗΓΗmakiselΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...