Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

"Οι εξωγήινοι ζουν ήδη ανάμεσά μας»: ανακαλύπτοντας τους Κινέζους και τους εξωγήινους



Σε αυτή την ιστορική περίοδο, η Κίνα φαίνεται να είναι στην κορυφή του κύματος »για την διαστημική κούρσα και το θέμα της εξωγήινης ζωής. 2013 κατά το δεύτερο εξάμηνο του «έτους, αναμένεται ότι η αποστολή προβλέπει την« εγκατάσταση ενός δορυφόρου σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη, για να μελετήσει λεπτομερώς την επιφάνεια, απαραίτητο βήμα για την κατασκευή του χάρτη της περιοχής στην οποία θα πέσει η πρώτη κινεζική αστροναύτης. Κίνα, η οποία έστειλε πρώτος άνθρωπος στο διάστημα της σε 2003 και έκανε το πρώτο διαστημικό περίπατο στο 2008, βλέπει το διαστημικό πρόγραμμα ως ένα σύμβολο της αυξανόμενης διεθνούς κύρους της και μια πραγματική κατάσταση του κόμματος που οδήγησε τη χώρα και ότι η πιέζοντας σκληρά για να προχωρήσουμε περαιτέρω. Οι Κινέζοι, στην πραγματικότητα, θέλουν να πάνε στον Άρη για 2030. 

Για όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε ότι η αναζήτηση για εξωγήινη ζωή και τη μελέτη του φαινομένου των UFO είναι ουσίες οι οποίες εκτιμώνται ιδιαίτερα από την κινεζική επιστημονική κοινότητα, και αναγνωρίζονται δεόντως, έτσι ώστε να είναι σαφές από τη δημόσια συζήτηση και καμία δικαστική απόφαση εκ των προτέρων. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στις Izvestia, Κίνα, τα τελευταία χρόνια, καταγράφεται ένα υψηλό αριθμό περιπτώσεων UFO, που μελετάται από τους ερευνητές.
Μεταξύ αυτών, υπάρχουν και εκείνοι που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιο είδος επαφής με εξωγήινους. Οι δραστηριότητες αυτών των οργανισμών προστατεύονται και χρηματοδοτείται από το Εθνική κοινωνία των Εξωγήινη Σπουδών, Ιδρύθηκε 25 χρόνια και χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση. Στην εταιρεία γίνονται δεκτοί μόνο οι επιστήμονες και μηχανικούς. Επιπλέον, μια σημαντική προϋπόθεση είναι ότι θα πρέπει να είναι μέρος της που δημοσιεύθηκε κατά τη διάρκεια του διδακτορικού, τουλάχιστον ένα άρθρο σχετικά με τα UFO ή εξωγήινη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρονται από το Καναδική Εφημερίδα Εθνική, Περίπου το ένα τρίτο όλων των μελών της κοινωνίας είναι επίσης μέλη της κινεζικής κυβέρνησης. Σε αντίθεση με ό, τι φαίνεται να συμβαίνει στη Δύση, η μελέτη των εξωγήινων δεν είναι συστηματικά περιθωριοποιούνται και πολύ συχνά το θύμα του δόγματος ότι η επιστημονική κοινότητα έχει επιβάλει στον

εαυτό της και την έρευνα εν γένει, πράγματι, φαίνεται, επίσης, ενθαρρύνονται από την εργασία πολλών ομάδων " Εξωπολιτική ", το οποίο αφορά το επιχείρημα.

Εξωγήινοι ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους;

Αν και μπορεί να φαίνεται περίεργο και παράξενο αυτή η δήλωση στη Δυτική αυτιά μας στην Κίνα για πολλά χρόνια, οι επιστήμονες λένε ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους. Μία από αυτές, η Sun Shili, ένας συνταξιούχος υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών και νυν πρόεδρος του Πεκίνου UFO Research Society, είπε με ειλικρίνεια ότι "waixingren»(« ΕΤ »στα κινέζικα) που ζουν ανάμεσά μας. [Δήλωση σοκ Μεντβέντεφ: οι εξωγήινοι βρίσκονται ανάμεσά μας].
Σε μια συνέντευξη με τη ρωσική ειδήσεις, η Sun λέει από την πρώτη συνάντηση του avventuo σε 1971, όταν, κατά τη διάρκεια της «πολιτιστικής επανάστασης» (1966-76) στάλθηκε σε μια απομακρυσμένη χώρα για να κάνει τη σκληρή δουλειά της φύτευσης ρυζιού. Μια μέρα, ενώ εργάζονται στον τομέα, η προσοχή του πιάστηκε από ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό, το οποίο ανέβηκε και έπεσε κατ 'επανάληψη.

Κατά την πρώτη, η Sun Νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν κάποιο είδος της συσκευής παρακολούθησης που σχεδιάστηκε από το στρατό κατά τη διάρκεια της Ψυχρού Πολέμου - Μια λογική αφαίρεση λαμβάνοντας υπόψη την περίοδο θεώρησης οποίο συνέβη το ατύχημα -. Μόνο πολλά χρόνια αργότερα, μετά την ανάγνωση όλο το υλικό σχετικά με τα UFO, ήξερε ότι είχε μια στενή επαφή.

Αλλά Ήλιος δεν είναι ο μόνος στη χώρα να λάβει σοβαρά θεάσεις. Σύμφωνα με Shituan Shen, ένα εξαιρετικά σεβαστό επιστήμονα, ο πρόεδρος του Πεκίνο Aerospace University και επίτιμος πρόεδρος της UFO Research Association, Μια άλλη ομάδα που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση, αξίζει να διερευνά κάθε περίπτωση συνάντησης.

«Ορισμένες από αυτές τις θεάσεις είναι πραγματικές, μερικά είναι ψεύτικο, μερικά δεν είναι πολύ σαφείς», λέει ο Shituan. "Σε κάθε περίπτωση, όλες αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει πάντα να διερευνάται." Η κινεζική ελπίδα ότι η αναζήτηση για εξωγήινη ζωή μπορεί να προσφέρει νέα τεχνολογικά μέσα για την ανάπτυξη της υψηλής ταχύτητας των αεροσκαφών, απεριόριστη μη ρυπογόνες πηγές ενέργειας και τρόπους για να επιταχύνει την ανάπτυξη των γεωργικών προϊόντων (όλες οι τεχνολογίες που επιλύουν το σοβαρό υπερπληθυσμό της Κίνας). [Αλλά η NASA συνεργάζεται με εταιρείες που έχει στην κατοχή της εξωγήινη τεχνολογία;].

Alien απαγωγή κινέζικα

Ακόμη και η Κίνα, μεταξύ των UFO αρχεία του, έχει μερικές περιπτώσεις απαγωγής από εξωγήινους. Η πιο διάσημη ιστορία είναι ότι από Meng Guo Zhao, Ένας νεαρός αγρότης από Γουτσάνγκ, μια πόλη στην επαρχία Heilongjiang της. Τον Ιούνιο του 1994, Guo Zhao, και άλλων γεωργικών εργατών, ενώ ο ίδιος ήταν απασχολημένος με τη δουλειά του, είδε κάτι ασυνήθιστο στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο του Αγίου Φοίνιξ.


Προσέγγισε για να δείτε καλύτερα το φαινόμενο, ο νεαρός αγρότης ήταν περιβάλλεται από μια δέσμη φωτός που τον μετέφερε σε αυτό που φαινόταν να είναι ένα εξωγήινο σκάφος. Όπως ο ίδιος λέει, αναγκάστηκε να ζευγαρώσει με ένα θηλυκό να οικοδομήσουμε πολύ ισχυρή. «Ήταν περισσότερο από τρία μέτρα ύψος και είχε έξι δάχτυλα, αλλά κατά τα άλλα φαίνεται αρκετά παρόμοια με ένα ανθρώπινο ον», λέει ο Guo Zhao. " "Είπα ό, τι στη σύζυγό μου για αυτό. Δεν ήταν πολύ θυμωμένος." Λίγα χρόνια αργότερα, το 2003, Guo Zhao έφερε στο Πεκίνο να υποβληθεί σε μια σειρά από ψυχολογικά τεστ και να υποβληθεί σε πολύγραφο. Προφανώς, η ιστορία του Guo Zhao ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Επιπλέον, σύμφωνα με την ανάλυση των ιατρών, ο νεαρός είχε κάποια σημάδια που δεν θα μπορούσε να έχει προκληθεί από κοινούς τραυματισμούς στο chirugici παρεμβάσεις. Meng Guo Zhao φτωχούς, είναι ένας ταπεινός αγρότης με πτυχίο από σχολείο σταμάτησε στο 5 του δημοτικού σχολείου, επίσης ομολόγησε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ από τα UFO, ούτε από ουφολόγοι, πριν του "παράξενη" εμπειρία.

Η περίπτωση του Φάλουν Cao



Τον Δεκέμβριο του 1999, Cao Γκονγκ, ένας μεσήλικας άνθρωπος που ζει στο Πεκίνο, ισχυρίστηκε ότι απήχθη από εξωγήινους και να επιβιβάζονται σε Κουινχουανγκντάο πάνω σε ένα ιπτάμενο δίσκο. "Θα έμοιαζε με άνθρωπο, αλλά είχε μεγάλα χέρια και το πρόσωπο πολύ χλωμό," Cao είπε το ίδιο. "Επί του σκάφους το διαστημόπλοιο υπήρχε ένας Κινέζος κοπέλα που φαινόταν να έχει για 13 χρόνια."

Οι κινεζικές αρχές άρχισαν την έρευνα των εκθέσεων του Cao τον Απρίλιο 2000. Πρώτον, Cao υποβλήθηκε σε μια συνεδρία των οπισθοδρομική ύπνωση, να τον βοηθήσει να υπενθυμίσει το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας στο Πεκίνο και υποβλήθηκε σε πολύγραφο. «Και στις δύο περιπτώσεις, το Φάλουν Cao δεν ψέματα», δήλωσε ο Ζανγκ Jingping, ο ψυχολόγος που είναι επιφορτισμένες με τη διεξαγωγή της έρευνας για την υπόθεση.

Τέλος, τον Ιούλιο του 2000, Cao λήφθηκε στο Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Tangshan όπου, με τη βοήθεια των εμπειρογνωμόνων της αστυνομίας identikit, δημιουργήθηκε μια ψηφιακή εικόνα του προσώπου του κοριτσιού, με βάση την περιγραφή του Cao. Τον Νοέμβριο 2002, ο Δρ Zhang, με μια ομάδα φοιτητών στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, επιβιβάστηκε σε ένα ταξίδι στην Qinhuangdao, σε αναζήτηση της μυστηριώδες κορίτσι.

"Η ελπίδα της εξεύρεσης το κορίτσι με μόνο μια ψηφιακή εικόνα ήταν πραγματικά ελάχιστες," λέει ο Ζανγκ. Μόλις στην πόλη, η ομάδα άρχισε τυφλή αναζήτηση τους, μεταξύ των 400 χιλιάδες κατοίκους του νομού. "Sorprendetemene, η δεύτερη μέρα του ψάχνοντας βρήκαμε μια ένδειξη. Ένα παλιό αναγνώρισε την εικόνα του κοριτσιού », λέει ο Ζανγκ.

"Λίγο μετά βρήκαμε το κορίτσι και την πήρε στο Πεκίνο για να συναντηθεί με Gong Cao της, που την αναγνώρισε ως το κορίτσι που είχε δει το UFO." Zhang Jingping πέρασε τρία χρόνια, προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση αυτή, ένα από τα πιο συναρπαστικά με τους οποίους είχε να αντιμετωπίσει, όπως ο ψυχολόγος είχε να πει.

Κινεζικές ενώσεις UFO

Στην Κίνα, τα μέλη των ενώσεων είναι επίσημα για UFO 50 χιλιάδες άνθρωποι, αλλά οι εκτιμήσεις του πραγματικού αριθμού των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το θέμα πιθανότατα θα είναι σε δεκάδες εκατομμύρια άτομα. Πιο διάσημα UFO του διμηνιαίου περιοδικού έχει 400 χιλιάδες αντίτυπα πωλούνται και οι αναφορές για εμφανίσεις UFO που προβλέπονται σήμερα από τις εθνικές και περιφερειακές ειδήσεις, σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει στη Δύση.

Στη χώρα μας, η συζήτηση για τα ΑΤΙΑ και η εξωγήινη ζωή είναι ακόμη θέματα ταμπού για να υποβιβαστεί στο μυαλό εκείνων που θέλουν να πιστέψουν οτιδήποτε. Η δυτική επιστήμη δογματική, η οποία φέρνει στο πίσω αιώνες της εμπειρικής ορθολογισμού που είναι ακατάλληλα για την κερδοσκοπία και τις ειδήσεις, δεν μπορεί να τοποθετήσει το φαινόμενο των UFO, και τώρα διαπιστώνεται συνεχώς αναφερθεί έξω, στα γνωστικά αντικείμενα που αξίζουν τον τύπο επιστήμη. Το κινεζικό μοντέλο, όμως, φαίνεται από ένα διαφορετικό τόνο, ίσως λόγω της σχετικής νεότητα του δυτικού πολιτισμού ότι οι Κινέζοι είναι να ζήσουν σε αυτή την ιστορική περίοδο.

«Για να κατανοήσουμε τα φαινόμενα UFO, πρέπει να έχουμε μια ευρεία κατανόηση των διαφορετικών επιστημονικών κλάδων», λέει ο Albert Έτσι, ένας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, "όπως μαθηματικά, φυσική, ιστορία, φιλοσοφία, και ένα άνοιγμα διανοητική στο παραφυσικό φαινόμενο, δηλαδή, αυτά τα φαινόμενα που η επιστήμη δεν είναι ακόμη σε θέση να εξηγήσει. " Στην πραγματικότητα, αν τα ανεξήγητα φαινόμενα δεν αποτελούν αντικείμενο της μελέτης, πώς μπορεί ποτέ να ελπίζουν να καταλάβουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...