Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΡΟΜΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)




Εχουν φτάσει σε ενα σημείο να χρησιμοποιούν τα παιδιά για την αστυνομική τακτική τους. Να τα παίρνουν, και να τα θέτουν όρους για να τα υποτάξουν να υπακούουν. Ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς μετατρέπουν την Αμερική σε ένα ολοκληρωμένο αστυνομικό κράτος. Στο Ρόσφορντ του Οχάιο - Μια άσκηση κατάρτισης το πρωί της Τετάρτης αφήσε τους μαθητές κυριολεκτικά να κρέμονται στην άκρη των καθισμάτων τους. Στο σενάριο: Ένα σχολικό λεωφορείο είναι καθ 'οδόν προς μια πορεία, όταν ξαφνικά βρίσκονται σε ομηρία! Μια κάμερα στο εσωτερικό του λεωφορείου συνέλαβε το όλο θέμα, ενώ ένα ακροατήριο απο εκπαιδευτικούς, διαχειριστές και διευθυντές μεταφοράς παρακολουθούσαν όλα οσα διαδραματίστηκαν.

Ο τρομοκράτης έδεσε ακόμα και μερικούς από τους μαθητές και τους είπε να κρατήσουν το κεφάλι τους προς τα κάτω. Το λεωφορείο τελικά κατέληξε στο Owens Center έκτακτης ανάγκης και ετοιμότητας. Αμέσως ανταποκρίθηκαν και

οι μονάδες επιβολής του νόμου που ήταν έτοιμοι να κινηθούν μέσα

Οι γονείς ενημερώθηκαν, και συναίνεσαν, τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε μια τέτοια άσκηση;;;

Εάν όχι, πώς αντέδρασαν πού τα παιδιά τους έφτασαν στο σπίτι, τρομοκρατημένα, και με δάκρυα στα μάτια, από την εμπειρία;!

Αν είχα ένα παιδί στο δημόσιο σχολείο, που είχε επιλεγεί για συμμετοχή σε μια τέτοια άσκηση, θα είχα τραβήξει το παιδί έξω από αυτό το σχολείο.

Τρομοκρατώντας τα παιδιά είναι απολύτως αντίθετο ότι τα φροντίζουμε για να είναι ασφαλή, απλά τα μαθαίνουν ότι δεν έχουν απολύτως κανέναν έλεγχο κατά τη διάρκεια της ζωής τους, παρά ότι επιβάλλει το κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...