Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αλλαγές της Γης

W  O  R  L  D
Ήταν ένα τέρας που ταξίδευε σπέρνοντας τον πανικό, με ανέμους άνω των 150 χλμ/ώρα. Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για τις ζημιές που προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος το απόγευμα της 14ης Αυγούστου 2013, που χτύπησε τη χώρα μεταξύ Enna και Catenanuova, στο κέντρο της Σικελίας, ένα βήμα μακριά από τον αυτοκινητόδρομο A19 Παλέρμο-Κατάνια. Πολλοί αυτοκινητιστές κατά το πέρασμα του σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου και τράβηξαν φωτογραφίες και βίντεο, ένα γεγονός που θεωρείται εξαιρετικό και δεν μπορούσε να περάσει
απαρατήρητο.







Ανεμοστρόβιλος ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ

Ένα φυσικό φαινόμενο τυπικό στα τροπικά γεωγραφικά πλάτη, σημειώθηκε στη Βόρεια Ευρώπη. Ένας ανεμοστρόβιλος του νερού για πρώτη φορά αναφέρθηκε από έναν κάτοικο στο σουηδικό νησί Γκότλαντ, κοντά στο χωριό του Lars Lundqvist, το πρωί της Τετάρτης, 14 του Αυγούστου του 2013.



Η φωτογραφία (που απεικονίζεται ανωτέρω με χάρτη) ελήφθη όπως ήδη αναφέρθηκε, στα ανοικτά των ακτών του Gotland Island (Βαλτική Θάλασσα) κατά τη διάρκεια ηλεκτρικής καταιγίδας, η οποία οδήγησε στην εμφάνιση του φαινομένου κάτι που στην πραγματικότητα είναι σπάνιο και αδύνατο να δούμε στη Σουηδία. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο ανεμοστρόβιλος του νερού μπορεί να συμβεί μόνο λόγω των ανέμων που φτάνουν τη δύναμη ενός τυφώνα με ταχύτητα πάνω από 31 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Σύμφωνα με τον Σουηδό μετεωρολόγο Emil Björk (SMHI) + που έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Σουηδίας, δεν είχε δει ποτέ πριν στη Σουηδία έστω και μια φωτογραφία από έναν ανεμοστρόβιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...