Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ UFOs ΣΤΗ ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ!

 Unidentified 
FlyingGraphics


Πριν από μερικούς μήνες ανέβηκε στο YouTube ένα βίντεο μερικών μόνο δευτερολέπτων που κατέγραφε την εμφάνιση ενός ιπτάμενου δίσκου
κάπου στην Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνιας.

Ένας μικρός ιπτάμενος δίσκος εθεάθη να κινείται σε μικρό ύψος πριν εμφανιστεί από το πουθενά ένα αρκετά μεγαλύτερο μητρικό εξωγήινο σκάφος που πήρε μαζί του τον μικρό δίσκο για να εξαφανιστούν στα ξαφνικά!


Οι ουφολόγοι δεν πείστηκαν και θεώρησαν το βίντεο πλαστό. Και είχαν δίκιο, καθώς ήταν αποτέλεσμα ψηφιακών γραφικών που κατασκεύασαν ο ελληνικής καταγωγής Αριστομένης Τσίμπρας και η ομάδα του. Υπεύθυνοι και για τα ψηφιακά εφέ σε ταινίες όπως ο Τιτανικός και το Hellboy.
Θέλωντας να εξηγήσει τα πράγματα ο Τσίρμπας, έφταιξε άλλο ένα βίντεο που δείχνει πώς δημιουργήθηκε το αρχικό αποκαλυπτικό βιντεάκι. Ο ουρανός, τα σύννεφα, ο Ήλιος, η βλάστηση, οι πυλώνες, το ταμπλό του αυτοκινήτου, οι πόρτες και φυσικά τα εξωγήινα διαστημόπλοια είναι κατασκευασμένα σε υπολογιστή, μία δουλειά που χρειάστηκε τέσσερεις μήνες για την υλοποίηση της.
Κάτι που στο μέλλον πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο προσεκτικούς με αυτά που βλέπουμε στο διαδίκτυο, καθώς διάφορες εφαρμογές σε smartphones, όπως π.χ. η FX-Guru, έχουν να δείξουν ίδιες ή ακόμα καλύτερες γραφιστικές δημιουργίες και μάλιστα σε βίντεο με τοπία που κινηματογραφούν οι ίδιοι οι χρήστες των τηλεφώνων αυτών!

http://ufotruth-gr.blogspot.gr/2013/03/ufos.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...