Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Ο John F Kennedy δολοφονήθηκε εξαιτίας του ενδιαφέροντός του για τα UFO;


KENNEDYUFOS
Ο Πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α., John F Kennedy (29 Μαίου 1917 – 22 Νοεμβρίου 1963), 10 ημέρες πριν τη δολοφονία του, είχε ζητήσει με επιστολή από το διευθυντή της CIA να του αποκαλύψει άκρως απόρρητα έγγραφα σχετικά με το φαινόμενο των UFO! Την αποκάλυψη αυτή πραγματοποίησε ο συγγραφέας William Lester κατά την έρευνά του για το βιβλίο του A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier. Το ενδιαφέρον του JFK για τα UFOs, τόσο σύντομο διάστημα πριν το θάνατό του, ήταν αναμενόμενο να γεννήσει νέες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τη δολοφονία του αφού αρκετοί ερευνητές και συνωμοσιολογοί θεωρούν ότι δολοφόνησαν τον Kennedy ώστε να τον αποτρέψουν να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω από τα UFOs!


Στο πρώτο του σημείωμα ο JFK ζητούσε από τον αρχηγό της CIA τα αρχεία που σχετίζονται με τα UFOs ενώ στο δεύτερό του σημείωμα πρότεινε στον διευθυντή της NASA τη συνεργασία των Η.Π.Α. με τη Σοβιετική Ένωση πάνω στα διαστημικά προγράμματα.

Σύμφωνα επίσης με τον Lester: "ο JFK ανησυχούσε μήπως οι Σοβιετικοί πίστευαν ότι τα UFO είναι «δουλειά» των Αμερικάνων. Γι αυτό, πιστεύω, ένας από τους λόγους που ο Kennedy ήθελε στα χέρια του τα στοιχεία αυτά ήταν για να εξηγήσει στους Ρώσους ότι ‘κοιτάξτε, δεν είμαστε εμείς, δεν το κάνουμε εμείς".


Οι βράχοι γύρω από τα νησιά Scilly προκάλεσαν πολλά ναυάγια κατά τη διάρκεια των ετών αλλά όταν το πλοίο του βρετανικού ναυτικού με καπετάνιο τον Sir Cloudesley βυθίστηκε το 1707 μαζί με 2.000 άνδρες, αποφασίστηκε να φωτιστούν τα νησιά. Έτσι κατασκευάστηκε ο φάρος πάνω στο νησί ενώ το 1976 προστέθηκε ένα ελικοδρόμιο. Το 1992 έφυγε ο τελευταίος φύλακας από το φάρο, ο οποίος έχει δέκα ορόφους και μπορούν να διαμείνουν εδώ μέχρι τέσσερις επισκέπτες για μία έως και τρεις εβδομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...