Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Οι Erideans και οι Anunnaki.Ποιοι είναι και από πού προέρχονται;

EERIDEANSANUNNAKI


Αναφέραμε στο ΜΕΡΟΣ IV - The Final Countdown, ότι αυτά τα ανώμαλα αντικείμενα σε τροχιά στον ήλιο, στην πραγματικότητα κουβαλούσαν πλάσμα και ήταν ενδεχομένως Ηριδανής προέλευσης. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει ένα επιπλέον συνοδευτικό αντικείμενο, το οποίο μπορεί να είναι από ένα διαφορετικό σχέδιο. Δείτε τα ανώμαλα ηλιακά αντικείμενα Το Final Countdown σχολίασε το θέμα ότι ο πλανήτης αποτελείται από διάφορες φυλές που κατοίκησαν στη γη πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν, όπου οι Πλειάδιοι ήταν οι κυριότερη από αυτές. Πριν όμως ,και μετά τους Πλειάδιους, συμμετείχαν κ άλλες φυλές στη γενετική ολοκλήρωση των κατοίκων της γης. και η πραγματική γενετική μας καταγωγή δεν μπορεί ποτέ να είναι εντελώς γνωστή.


Δείτε Το Πραγματικό ξεκίνημα της Ζωής. (Life’s true beginnings)


Ως σημείο εκκίνησης εν συνεχεία, ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στην προέλευση και

την κοινωνική δομή των Erideans (Hριδανών) να δούμε πού και τι ρόλο παίζουν σε αυτό το σενάριο.
Μην ξεχνάτε, υπάρχει ένα εξαιρετικά πολύπλοκο ιστορικό βάθος, ως προς το παρόν σενάριο που ξετυλίγεται, ως εκ τούτου , πλήρη στοιχεία μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε ορισμένες περιπτώσεις. 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ERIDEANS ?


Η αρχική γνωριμία φαίνεται να τους σκιαγραφεί σαν Reptoid  Klingons σαν έλλειψη μιας καλύτερης περιγραφής χωρίς τις φυσικές τους μαχητικές ιδιότητες αυτής της κλάσεως. Φαίνεται ότι ακολουθούν το Reptoid (ερπετοειδές) πρότυπο έχοντας λίγη λογική εγκεφαλικά και ελέγχονται από το πνεύμα (Viking.org) .Είναι προφανές (?) ότι αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο στην παρούσα μορφή του και γι αυτό δεν μπορούν να κατανοήσουν την ανθρώπινη φυλή..
Υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής μεταξύ αυτών και εμάς, και αυτό είναι το ενδιαφέρον σε έναν εχθρό από τα παλιά. Οι Ανουννάκι. Φαίνεται ακόμα τους ψάχνουν . Ίσως αυτό είναι το κίνητρο τους που είναι σε τροχιά γύρω από τον ήλιο. Περιμένουν τους Ανουννάκι! Αν αυτό συμβαίνει πράγματι, τότε θα μπορούσαμε να το βεβαιώσουμε, και ακόμη , να παρασυρθούμε στην τελική μάχη. 

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ERIDEANS



Οι Erideans είναι μια τελείως τηλεπαθητική φυλή και φαίνεται να προέρχεται από τον αστερισμό του Ηριδανού. Απεικονίζεται ως…. ένα πολύ μεγάλο ελικώδες ποτάμι που ξεκινά στο αριστερό πόδι βόρεια του Ωρίωνα, περνάει νότια του Ταύρου (Taurus), δυτικά του Cetus (Κήτους), έπειτα αντίθετα ανατολικά του Caelum (Γλυφείωνα), όπου τελικά καταλήγει μακριά στο νότο στα σύνορα με την Hydrus (Ύδρα). Είναι δύσκολο τώρα να προσδιορίσουμε ποιο ποτάμι αντιπροσωπεύει ο αστερισμός. Ορισμένοι συγγραφείς υποστήριξαν ότι ήταν ο Τίγρης ή ο Ευφράτης, άλλοι ο Νείλος. Ο αστερισμός βρίσκεται περίπου 10,7 με 12 και, έτη φωτός, στις ΚΟΝΤΙΝΕΣ ομάδες που περιλαμβάνουν τον Ηριδανό, Δέλτα και Έψιλον. 

Ο Έψιλον είναι παρόμοιος με τη Γη μας και τον ΗΛΙΟ τους στην ΙΔΙΑ κατηγορία. Ο πλανήτης ΔΕΛΤΑ λέγεται ότι είναι ένας ανθρακοφόρος (αγροτικός) πλανήτης που κατείχε διαμάντια τόσο ΄΄πανταχού παρόντα΄΄ όσο είναι ο χαλαζίας. Γι αυτούς είναι διακοσμητικά όπως οι βράχοι στον πλανήτη Γη. Κατοικείται από Reptoids που μοιάζουν αρκετά τον άνθρωπο. Ο ήλιος τους ωστόσο είναι ένα μεταβλητό ΑΣΤΕΡΙ , όπου κατέχουν τον ΠΛΗΡΗ έλεγχο του καιρού που τους επιτρέπει να ζούν σε ΠΕΤΡΙΝΑ σπίτια χωρίς παράθυρα. Η πιθανών ενισχυμένα με σκυρόδεμα όπως το ξέρουμε. 
ΟΙ Eridians αναφέρονται επίσης και ως CETIANS ή Tau Cetians, ένα είδος ανθρώπινης φυλής της Μεσογείου ή της Νότιας Αμερικής με μελαμψή όψη. Λέγεται ότι έχουν συμμαχία με τους Πλειάδιους , οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μία συμμαχία υπέρ των Cetians και με άλλους στην επιθυμία να εγκαθιδρύσουν μία από κοινού άμυνα κατά την «Νέμεση» των ερπετοειδών .

 Οι Eridians θεωρούνται πολύ υποχονδριακοί για να έρθουν σε επικοινωνία καθώς ο τηλεπαθητικός θόρυβος που δημιουργούμε θα τους αναστάτωνε πολύ. Επιπλέον η βαρύτητα μας είναι κάπως πολύ για την άνεση τους και υπάρχει κίνδυνος να μολυνθούν από βακτήρια και ιούς. 
Με τα πρότυπα μας μπορεί να δείχνουν ελαφρώς ερπετικοί και γι αυτό οποιαδήποτε επαφή πρέπει να είναι ελεγχόμενη. Αν επιθυμούν να έρθουν σε επαφή, θα είναι σε απόσταση χωρίς φυσική προσγείωση. Λόγω της πλήρους τηλεπαθητικής ικανότητας τους, ίσως να μην μπορούν να εκτιμήσουν τις φυσικές μεθόδους επικοινωνίας μας, συμπεριλαμβανομένου του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης κλπ.
Είναι πιθανόν έπειτα, οι Erideans φορείς του πλάσματος, ότι αποτελούν μέρος του στόλου οι οποίοι εμπλέκονται σε μια γαλαξιακή διαμάχη πέρα από τον Δία. (Jupiter) Συνοψίζοντας, δεν μπορεί, ως εκ τούτου να αποκλειστεί ότι μια συμμαχία μπορεί να είναι δυνατή με την ομάδα αυτή, όπως φαίνεται να είναι πιο φιλικοί από τους Ανουννάκι. 

Στην πραγματικότητα πολλές ερπετοειδείς φυλές παντού κατανεμημένες σε εξίσου ποικίλους γαλαξίες και σύμπαντα. Κάποιες είναι καλές , κάποιες ΚΑΚΕΣ! Οι δρακονιανοί (OKA η draqs) προέρχονται από τον αστερισμό του Δράκοντος (Draconis) και σχεδόν μπήκαν στο Ηλιακό μας σύστημα κάνοντας παρέα στον κομήτη HALE BOPPE το 1997. Πιστεύεται όμως, ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία τους εμπόδισε να το κάνουν με αυτό τον τρόπο. Διαφορετικά , θα ήταν μια περίπτωση όπως το Jurassic Park , όπου η γη θα είχε το καλύτερο εστιατόριο στον Γαλαξία. 
Ενώ από ΣΗΡΙΟ(SIRIUS) έχουμε την κόκκινη ομάδα, τους Σήρειους, είναι η ομάδα που έχει εμπλακεί στον πόλεμο πέρα από τον Δία.(Jupiter)

Οι Σήρειοι κατοικούσαν κάποτε και κυβέρνησαν τη γη πριν από 15.000 π.Χ. (η πριν από την Κοινή Εποχή) στην Ατλαντίδα.

Προφανώς, ο Σείριος φαίνεται να είναι το επίκεντρο της ομάδας ASHTAR ή ASTARTE, όπου ανθρωποειδή διαφόρων τύπων, Sasquatch, Reptiloids, Greys, και ερπετό υβριδικά είδη φαίνεται να συγκεντρώνονται μαζί στο παρελθόν. Οι Σήρειοι είχαν εξαπολύσει πόλεμο με την Αυτοκρατορία του Ωρίωνα ή τα Εξι Ανίερα ερπετικά αστρικά συστήματα (the Unholy Six reptilian star systems in the ORION open cluster) Η αρχαία τραγωδία έχει να κάνει με το ποιος θα υπακούσει καθώς οι ιδιοκτήτες ενός τομέα του διαστήματος που περιέχει 21 αστρικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένου το πιο στρατηγικό σύστημα αστέρων, SQL και ιδιαίτερα τον πλανήτη Γη, Terra ή Shan- που είναι μια εικονική κοσμική όαση από νερό, ορυκτά, φυτά, ζώα και γενετικούς πόρους σε απίστευτη ποικιλία σε σύγκριση με τους περισσότερους άλλους κόσμους. Η διαφορά αυτή μεταξύ των Σήρειων και των reptiloids του Ωρίωνα χρονολογείται από την αρχαία εισβολή της Δρακονιανής Αυτοκρατορίας στον Ωρίωνα ,ως αποτέλεσμα της οποίας πολλά σκανδιναβικού τύπου ανθρωποειδή διέφυγαν στην Procyon, Sol, Σήρειο και αλλού. Αυτός ο πόλεμος στο Sirius-Β έλκεται προς το σύστημα ΚτΠ(SoI System), υπό την έννοια ότι οι αντίθετες ατζέντες για αυτό το σύστημα είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα της διαφοράς μεταξύ των δύο (ή τριών) αντιμαχόμενες πλευρών.

(Ευαδαμικοί- Δρακονιανοί). Ωστόσο, όπως προηγουμένως αναφέρθηκε οι Ανουννάκι είναι η φυλή που θα πρέπει να φοβόμαστε , λιγότερο που μπορούμε να πούμε! Ποιοι είναι; Εμείς στη γη λέγεται ότι είμαστε γενετικά και συμβολικά μέρος ενός εξωπλανητικού πολιτισμού γνωστός ως Anunnaki. Πιστεύεται ότι προέρχεται από τον αστερισμό της Λύρας(Lyra), αυτοί ήταν οι πρώτοι θεοί δημιουργοί που ήξεραν πώς να δημιουργήσουν πλανήτες, αστέρια, μορφές ζωής για τον εαυτό τους και τελικά για τους άλλους. 

Η φυσική διάρκεια ζωής των Lyrans διήρκεσε για περίπου χίλια χρόνια. Με τον καιρό, καθώς, η διάρκεια ζωής τους μειώθηκε, έψαξαν να βρουν μια ουσία που θα τους επέτρεπε να ζήσουν περισσότερο. Ανακάλυψαν ότι ο χρυσός δεν αύξησε μόνο τη μακροζωία τους, αλλά τους παρείχε και υπεραγωγιμότητα, η οποία τους έδωσε τη δυνατότητα να είναι ιδιαίτερα τηλεπαθητικοί και να βιώσουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους. (Δείτε STAR FIRE). Εν τέλει εξαπλώθηκαν στο σύμπαν και δημιούργησαν νέους πολιτισμούς , καποιοι πήγαν στο Vega, άλλοι στις Πλειάδες και άλλοι στο Σήρειο . 

Ωστόσο, η ανάγκη τους για το χρυσό ήταν υψίστης σημασίας. Οι Ανουννάκι όπως έχει ειπωθεί είναι ψηλοί και έχουν αποκαλεστεί ως Σκανδιναβοί και Ξανθοί λόγο της χρυσής λάμψης της αυρας τους. Σύμβολο τους είναι Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΔΙΣΚΟΣ (THE WINGED DISC), που όχι μόνο αντιπροωπευέι το Νιμπίρου (Nibiru), αλλά συμβολίζει επίσης και την ικανότητα του πνεύματος ενώ θυμάται τη σοφή, θεϊκή πηγή του.


Αυτοί οι Ανουννάκι ήταν εκείνοι που αργότερα ονομάστηκαν Elohim (gods) και Νεφελίμ (εκείνοι που κατέβηκαν από τον ουρανό). 

Μετά την ολοκλήρωση γενετικών πειραμάτων, στα οποία δημιούργησαν κ άλλες φυλές, παρήγαγαν τελικά τον υβριδικό Homo sapiens, εμάς. Οι ψυχές εκείνων που έγιναν άνθρωποι ήρθαν στη Γη με τη δική τους θέλησή τους να βιώσουν τη σωματικότητα. Αρκετοί άλλοι εξωγήινοι πολιτισμοί συνέβαλαν στο ανθρώπινο DNA και δημιούργησαν πολλές ανθρώπινες φυλές , μερικές από τις οποίες έχουν ήδη εγκαταλείψει τη γη. 

Έτσι, οι Ανουννάκι θα μπορούσε να πεί κάποιος, είναι κατασκευαστές του προτύπου , οι δημιουργοί των αρχετύπων και η βάση για την ανθρώπινη ζωή πάνω στη Γη. Ο Ενλίλ δεν ήθελε τον άνθρωπο να είναι ίσος με αυτούς, ενώ ο Ενκι ήταν υπέρ της ανθρώπινης ελευθερίας και της ισότητας.



Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από την καταγωγή τους, ο Enki (το φίδι της σοφίας και της επούλωσης) πρότεινε στον ''Αδάμ και την Εύα'' να φάνε από το Δέντρο της Γνώσης. Αυτό το τέχνασμα εξόργισε τόσο τον Ενλίλ που από αυτό το σημείο και ύστερα, συνέχισε να τιμωρήσει την ανθρωπότητα, όταν ήταν κοντά στις απάντησεις της ίδιας της ζωής, επιδιώκοντας έτσι να διεκδικήσουν εκ νέου τη νόμιμη κληρονομιά τους. Δείτε τη ΣΥΝΔΕΣΗ στη ΓΕΝΝΕΣΗ.(GENESIS CONNECTION).
Οι Πολιτισμοί και θρησκείες δημιουργήθηκαν από τον Ενκι και Ενλίλ (και αργότερα τους απογόνους τους). Ο Enki και η γενεαλογία του ανέπτυξαν την Αίγυπτο. Όμως, αυτοί οι πολιτισμοί είχαν σπάνια μακρές περιόδους ειρήνης.

Θεωρείται ότι ο Ενλίλ ακτινοβόλησε τα Σόδομα και τα Γόμορρα από το πρόσωπο της Γης και η Ατλαντίδα βυθίστηκε λόγω των πειραμάτων των Anunnaki με την τεχνολογία του ήχου. Η τελευταία μεγάλη πλημμύρα, περίπου πριν από 13.000 χρόνια, έγινε θρύλος όταν ο Enki πήγε εναντίον του άλλου Anunnaki και έσωσε τους ανθρώπους (οι Noahs της Γης) όταν ο  EnIiI ήθελε να τους καταστρέψει. Ο Άρης είχε επίσης έναν πολιτισμό που αναπτύχθηκε από το Anunnaki.
Τελικά και, ενδεχομένως, μετά την Έξοδο, άλλα οι Anunnaki άφησαν τη γη, και τα μυστικά τους όπως τη μετατροπή χρυσού στην ισχυρή ουσία που εξασφάλιζε τη μακροζωία τους, εξαφανίστηκαν. Η γνώση χάθηκε, και ακόμη, οι άνθρωποι συνέχισαν να προσπαθούν συλλάβουν την ξεχωριστή αυτή ουσία του χρυσού με τη μορφή των αγαλμάτων, πιστεύοντας λαθεμένα ότι ήταν το κλειδί για την αθανασία τους. 

Το αν σήμερα οι Anunnaki θα είναι σε θέση να προσαρμοστούν στους πλανήτες του περιβάλλον μας είναι συζητήσιμο. Ωστόσο, το κύριο πλεονέκτημα των Anunnaki, όπως των Erideans, η τηλεπαθητική ικανότητα, μπορεί επίσης να είναι η πτώση τους, η αχίλλειος πτέρνα τους αν θέλετε. Σε μια τηλεπαθητική κοινωνία μπορεί να υπάρξει λίγο έγκλημα, αλλά και λίγη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Σε γενικές γραμμές, εμείς, ως άνθρωποι τουλάχιστον έχουμε κάνει αυτή την επιλογή της ελεύθερης βούλησης ή τη διαφθορά διαφωτισμού; Μπορείτε να επιλέξετε!

Συνεχίζεται...
Μετάφραση στα Ελληνικά: Αφύπνιση συνείδησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...