Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

DNA-Reprogramming

D N A Reprogramming
Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.
  
Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις για ένα εντελώς νέο τύπο ιατρικής στην οποία το DNA μπορεί να επηρεαστεί και να αναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες χωρίς κοπή και αντικατάσταση μεμονωμένων γονιδίων. 
Σύμφωνα με τα ευρήματα, το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματος μας, αλλά επίσης χρησιμεύει ως αποθήκευση δεδομένων και την επικοινωνία.

Καθώς η βασική δομή των αλκαλικών-ζευγών DNA και της γλώσσας είναι της ίδιας δομής, δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση του DNA. Αρκεί κανείς να χρησιμοποιήσει λέξεις και
φράσεις της ανθρώπινης γλώσσας. Και αυτό αποδείχθηκε πειραματικά.


Τι μας αποκαλύπτουν οι ερευνητές; Ακούει το DNA μας;  Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Μα είναι δυνατόν νά υπάρχουν δονήσεις παντού γύρω μας και το DNA μας νά μένει αμέτοχο κι αναίσθητο κι ανεπηρέαστο στην ύπαρξη τους; Δεν είναι ο ήχος δόνησις; Γιατί λοιπόν νά παραμένει ανεπηρέαστος ο γενετικός μας κώδιξ; Μα εάν επηρεάζεται από τα πάντα, γιατί να μην επηρεάζεται από την γλώσσα; 


Να ακούμε λοιπόν τραγούδια του τύπου: «σφάξε με πασά μου να αγιάσω», «δεν ζω χωρίς εσένα» και «με πέθανες ρουφιάνα»… Το αναπτύσσουμε και το βελτιώνουμε όσον αφορά στην δουλοποίηση μας!!! 


Πάμε τώρα στο ζουμί..

 
Αλεξάντερ Πέιν: «Η ελληνική γλώσσα θα ξεκλειδώσει το DNA µου»
Γεννήθηκε στη Νεµπράσκα αλλά έχει ελληνικό αίμα
Είχα αυτήν την αόριστη ιδέα να μετακομίσω στην Ελλάδα για ένα εξάμηνο, να μάθω καλά τα ελληνικά μου και να ζήσω σαν Έλληνας. Έχω την αίσθηση ότι η ελληνική γλώσσα θα ξεκλειδώσει το DNA μου. Η γλώσσα είναι το σημαντικότερο κλειδί της ταυτότητας, της γνώσης και του χιούμορ.


''Μακάρι να ξυπνήσει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA και να θυμηθούμε ποιοί είμαστε!''  Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κύτταρο ΞΥΠΝΑΕΙ 
Το επιβεβαίωνουν και γενετιστές σε ένα συνέδριό τους στο Μεξικό από όλο τον κόσμο με θέμα «Η αλλαγή του DNA».

Πιο συγκεκριμένα:  «Ο καθένας από εμάς έχει μια διπλή έλικα DNA. Εκείνο το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει είναι πως σχηματίζονται και άλλες έλικες. Στη διπλή έλικα υπάρχουν δύο αλυσίδες ή νήματα σε σχήμα σπείρας. Εκείνο που κατανοώ είναι πως θα αναπτυχθούν 12 έλικες. Αυτό το φαινόμενο φαίνεται πως άρχισε πριν 5-10 χρόνια. Όντως μεταλλασσόμαστε. Αλλάζουμε. Αυτή είναι η επιστημονική εξήγηση! Πρόκειται για μια μετάλλαξη-αλλαγή του είδους μας προς κάτι που ακόμα μας είναι άγνωστο. Οι αλλαγές αυτές ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί γιατί ή επιστημονική κοινότητα πιστεύει πως αυτό θα τάραζε τον πληθυσμό.

Πηγή: diadrastiko: Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κύτταρο ΞΥΠΝΑΕΙ http://diadrastiko.blogspot.com/2011/11/2012.html#ixzz2ZA0Aa4Iq

Μέχρι εδώ τα ακούσαμε πολλές φορές και να προσθέσουμε και τις τελευταίες αποκαλύψεις του Δρ.Λαμπράκη της END που μας μίλησε για το γονίδιο Ε που δίνει την διαφορετικότητα της γενετικής μας καταγωγής.

Γονίδιο Έψιλον και Ιχώρ Ελλήνων…Ε.Ν.D.: Λαμπράκης & Βαλσαμάκης 24.05.2013 στο artFM Radio
Δόκτορ Λαμπράκης: Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία περί της υπάρξεως του συγκεκριμένου γονιδίου στον Ελληνικό πληθυσμό τον οποίο ο καθηγητής Σταματογιαννακόπουλος απέδειξε ό,τι είναι ο μόνος αυτόχθων πολιτισμός. Όλοι οι άλλοι πολιτισμοί είναι νομαδικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν. Παραδείγματος χάριν στην Τουρκία όπου το 47% του πληθυσμού φέρει το γονίδιο Έψιλον αυτό υποννοεί ότι το 47% του Τουρκικού λαού είναι Ελληνικής καταγωγής. Αυτό το ποσοστό είναι πολύ υψηλότερο στην κάτω Ιταλία. στην Νάπολη και στην κάτω Γαλλία και ξεπερνάει το 72%. 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6UnzcdJ7VLo


ΙΧΩΡ - ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
''ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ''

Η ουσία ΙΧΩΡ λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς. 
«ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν». 
Γράφει ο Όμηρος : (ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405). 

Ι = το αρσενικό ( Ι σχήμα φαλλού ) 
Χ = η διαστάυρωσις  ( Χ το σχήμα της ένωσης )
Ω = το θηλυκό ( Ω το σχήμα της μήτρας ) 
Ρ = η ροή , το μέσον , ο τρόπος ( Ρ το σχήμα του σπερματοζωάριου ) 

Αρα έχουμε και τον τρόπο μετάδωσης του ΙΧΩΡ!!!
Διαστάυρωσις θηλυκού και αρσενικού μέσω των ανδρικών σπερματοζωαρίων.. (αυτό είναι δικό μας)

ttps://www.facebook.com/note.php?note_id=276282999099182


Πάμε τώρα να ολοκληρώσουμε τον συνομωσιολογικό συλλογισμό μας. 

Αν το DNA μας είναι δέκτης και αναμεταδότης της πληροφορίας, αν κρατάει σαν σκληρός δίσκος αποθηκευμένες μνήμες γενεών που μεταδίδονται μέσω του αίματος, αν το ελληνικό Dna παραμένει σκληρό καρύδι και δυνατό σε αλλοιώσεις όπως λένε οι επιστήμονες κι αν όντως ξυπνάει όταν δέχεται ψυχικά ερεθίσματα αφύπνισης του ελληνικού στοιχείου τότε γιατί να μην συμβαίνει και το αντίθετο;;;

Γιατί να μην ξυπνάνε και οι αρνητικές μνήμες με τα αντίστοιχα ερεθίσματα;;Πόσα χρόνια μείναμε σκλαβωμένοι στους Τούρκους; 
 Τι μας κράτησε τόσα χρόνια αδρανείς και υπόδουλους και
 τι ήταν αυτό που ξύπνησε το ελληνικό dna μας 10 σχεδόν γενεές μετά;; 

Μα φυσικά τα ερεθίσματα και η πληροφορία άρα μπορείτε να κατανοήσετε κάποιοι την έξαρση των Σουλεϊμάν, της Φατμαγκούλ και του αμόκ που έπιασε τα προδοτικά τουρκοκάναλα να μας ταΐζουν την τούρκικη γλώσσα;; 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Θα μας πείτε τρελούς παρανοϊκούς και ακραίους συνομωσιολόγους αλλά πιστεύουμε πως υφιστάμεθα την εφαρμογή προγράμματος. Ενός προγράμματος αφενός να ξυπνήσουν αρνητικές μνήμες δεινών και πόνου όταν ακούγονταν η συγκεκριμένη γλώσσα άλλα και την αύξηση του αισθήματος της δουλικότητας που η ακρόαση της προκαλούσε και αφετέρου ίσως και να προσπαθούν από την πλευρά τους να ξυπνήσουν τυχόν ανενεργό μέρος δικών τους γονιδίων.. ( Νομίζουν οι γελοίοι ότι θα πετύχει το σχέδιο; καλά δεν εχουν ακούσει για την έρευνα ;;)

ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΑ 99,5% ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για … καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή)!

http://www.votegreece.gr/archives/7814
Γι αυτό μην απορείτε γιατί στις εθνικές γιορτές δεν παίζουν πλέον ούτε εκείνες τις φθηνές παραγωγές με τον Πρέκα σε ρόλο αντιστασιακού ήρωα. Και γιατί σε ρόλο Υπ. Παιδείας αναλαμβάνουν τύποι σαν τον Μπαμπινιώτη την Δραγώνα και την Ρεπούση..

Αντισταθείτε στα Τούρκικα σήριαλ και τονώστε το ελληνικό φρόνημα με δημοτικά τραγούδια , αρχαία συγγράμματα ιστορίες ηρώων , ομηρικά έπη και για την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 
Στην ανάγκη για κάτι πιο πρόχειρο προτείνουμε να δείτε για 20η φορά την ταινία ''300''του Frank Miller Έμπνευση σύνταξη και έρευνα  
ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...