Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ



MASONS
ILLUMINATIS
Το σχέδιο των διεθνών τραπεζιτών είναι να αγοράσουν όλα τα χρέη των κρατών, μέσω της μητρικής εταιρίας που δημιούργησαν.
Προηγουμένως τα κράτη θα έχουν απορροφήσει όλα τα ελλείμματα των εμπορικών τραπεζών σε σχέση με τα ιδιωτικά και επαγγελματικά δάνεια. Έτσι όλα τα κράτη και οι πολίτες θα ανήκουν σε αυτούς. Το επενδυτικό τραστ του Τζέικομπ Ρότσιλντ RIT Capital Partners συμφώνησε να αγοράσει το 37% του ομίλου διαχείρισης κεφαλαίων και επενδύσεων πλούτου του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Rockefeller Financial Services. Υστέρα από πέντε δεκαετίες γνωριμίας, ήρθε η ώρα να προχωρήσουν στον «γάμο», και, δη, κοινού συμφέροντος. Ο λόγος για τους απογόνους δύο από τις γνωστότερες τραπεζικές και επιχειρηματικές δυναστείες στις δύο όχθες του Ατλαντικού, τους Ρότσιλντ και τους Ροκφέλερ, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκμεταλλευτούν τις επενδυτικές ευκαιρίες στους τομείς όπου κατέχουν τεχνογνωσία. Θα προχωρήσουν, δηλαδή, στη δημιουργία κοινών επενδυτικών κεφαλαίων και σε από κοινού εξαγορές.

Το εισηγμένο επενδυτικό τραστ του Τζέικομπ Ρότσιλντ RIT Capital Partners συμφώνησε να αγοράσει το 37% του ομίλου διαχείρισης κεφαλαίων και

επενδύσεων πλούτου του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Rockefeller Financial Services. Με αυτήν τη στρατηγική συμφωνία έρχονται πιο κοντά ο 96χρονος «πατριάρχης» των Ροκφέλερ και ο είκοσι χρόνια νεότερος Ρότσιλντ, οι οποίοι φέρονται να είχαν δώσει τα χέρια για τη συγκεκριμένη συνεργασία σε συνάντησή τους πριν από δύο χρόνια, ακολουθώντας, προφανώς, τη συμβουλή του θρυλικού Τζον Ροκφέλερ ότι «μια φιλία βασισμένη στις επιχειρήσεις είναι καλύτερη από ότι μια επιχείρηση βασισμένη στη φιλία». 

Επικεφαλής αυτής της τεράστιας μητρικής εταιρίας MOTHER COMPANY θα είναι ο υιός της ανομίας. Θα υποδείξει το ''χάραγμα'' του ανθρώπου με βιονικό τσιπ ως μέσο συναλλαγής. 

Όποιος δεν το δέχεται δεν θα έχει τη δυνατότητα ούτε να αγοράζει ούτε να πουλά τίποτα και έτσι δεν θα μπορεί να επιβιώσει μέσα στο υπάρχον σύστημα. 

Ο κόσμος εφόσον θα δεχτεί το ''χάραγμα'' θα ζει με κουπόνια σίτισης και με κάποιες νομισματικές μονάδες. Θα απαγορεύεται η φύλαξη των τροφών στο σπίτι. 

Μέσω του χαραγματος θα ελέγχονται οι οικονομικές και συναισθηματικές λειτουργίες του ανθρώπου. Με αυτόν τον τρόπο ο ''υιός της ανομίας'' θα ελέγξει την ανθρωπότητα. 

Ο ψευδοπροφήτης ο Πάπας θα τον υποδείξει ως τον παγκόσμιο ηγέτη και θα επιβληθεί η Πανθρησκεια. Η ώρα εκτέλεσης των τελικών γεγονότων πλησιάζει. Η ώρα των εξετάσεων πλησιάζει κατά πόσο ο κάθε άνθρωπος θα αποδεχτεί το ''χάραγμα'' και θα χάσει τη ψυχή του είτε θα το απαρνηθεί και θα κερδίσει τη ''βασίλεια των ουρανών''.

Αφυπνίσου και προετοιμάσου για τις τελικές εξετάσεις!!! 

Η θα χάσεις τη ψυχή σου για πάντα ή θα κερδίσεις την αιωνιότητα!!! Η επιλογή είναι δική σου!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...