Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Οι περισσότεροι κρίνουν απο τ'αυτιά ότι αδυνατούν να αντιληφθούν με τα μάτια ...


N W O  

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι το ευγενές εκείνο συναίσθημα που ωθεί συνειδητά τον άνθρωπο στο να προστατεύσει και να αγωνιστεί για την προάσπιση της Εθνικής του ταυτότητας (φυλετικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά), σεβόμενος

τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ του άλλου σε αντίθεση με το
Νεοταξικό Διεθνισμό οπου προάγει κίβδηλα πρότυπα με στόχο τον εκφυλισμό και τον παγκόσμιο ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΣΜΟ.

Κοινωνίες Βαβέλ , ευάλωτες , ρομποτοποιημένες χωρίς ουδεμία βάση ή κοινά σημεία αναφοράς (ιστορία, πολιτισμός, κουλτούρα, ήθοι και έθιμα). Άπατρης οχλόμαζες σε μια ζούγκλα πνευματικού σκοταδισμού οπου το ένστικτο της ατομικής επιβίωσης θα ξεκινά αποκλειστικά απο το στομάχι και θα καταλήγει στα πάθη και στον αρρωστημένο ψυχισμό της ματαιοδοξίας ενός υλιστικού υπερκαταναλωτισμού. Ένα ατελείωτο κυνήγι "μαγισσών" οπού ο όχλος θα χειραγωγείται και θα ελέγχεται μέσα απο τον τρόμο και τα πάθη του. Μέσα απο τεχνητές ανάγκες , κίβδηλα πρότυπα και σύμβολα κοινωνικής καταξίωσης οπου μέχρι να τα αγοράσεις θα έχουν βγεί απ'τη μόδα επειδή κυκλοφόρησε

το αμέσως επόμενο μοντέλο.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ. Το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα διαχείρισης της πυραμίδας.
1) Ο Ιμπεριαλισμός, 2) ο Καπιταλισμός, 3) ο Φιλελευθερισμός (νεοφιλελευθερισμός) 4) ο Σοσιαλισμός , 5) ο Κομμουνισμός και 6) η Αναρχία αποτελούν τις 6 πλευρές του ίδιου εξαγώνου. (Διεθνής Σιωνισμός)

Ο Ιμπεριαλισμός βασίζεται στην ισχύ ενός αυταρχικού κράτους, οπου ασκεί πολιτικές επικυριαρχίας σε άλλες χώρες (Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών). Αυτό συμβαίνει είτε μέσω άμεσης εδαφικής κατάκτησης ή εποικισμού είτε διαμέσου έμμεσων μεθόδων άσκησης ελέγχου στα πολιτικά/οικονομικά πράγματα άλλων κρατών.

Ο Ιμπεριαλισμός αποτελεί το Ανώτατο στάδιο του Καπιταλισμού.

Ακρογωνιαίοι λίθοι της αντίληψης αυτής είναι ο Φιλελευθερισμός και ο Σοσιαλισμός.
Ο Φιλελευθερισμός (νεοφιλελευθερισμός) οπου στηρίζεται σε ένα καθαρά καπιταλιστικό παγκοσμιοποιημένο καθεστώς οικονομικής διαχείρισης και συγκεκριμένα στην εκποίηση προς συρρίκνωση της κρατικής μηχανής (ιδιωτικοποίηση των δημοσίων υπηρεσιών, εκποίηση πλουτοπαραγωγικών πηγών κτλπ) . Ο Φιλελευθερισμός στηρίζεται στο Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα (τράπεζες) oπού ελέγχει ο Διεθνής Σιωνισμός και στον αντίποδα ο Σοσιαλισμός που έχει τις ρίζες του στα Εβραϊκά κιμπούτς και μοσάβ (κοινόβια) και στηρίζεται σε μια δυσκίνητη πελώρια κρατικοδίαιτη "μηχανή" οπού για τη συντήρηση της δικαιολογεί την υψηλή φορολόγηση των πολιτών και τη γραφειοκρατία. Επι της ουσίας ο υπαρκτός Σοσιαλισμός έχει αποτύχει σε παγκόσμιο επίπεδο αφού συντηρεί το πελατειακό κράτος του ρουσφετιού και της διαφθοράς προκειμένου να διαιωνίζεται στην εξουσία.

Ο Κομμουνισμός (συν-τροφος) - οπου έχει επίσης εξαλειφθεί ως ρεαλιστική ιδεολογία μετά και την επίσημη κατάρρευση του Σοβιέτ - βασίζεται στο τρίπτυχο Καρλ Χάινριχ Μαρξ - Ιωσήφ Βησσαριώνοβιτς Τζουγκασβίλι (Στάλιν) - Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ (Λένιν), οι οποίοι είναι ΚΑΙ οι τρεις Εβραϊκής καταγωγής.
[ http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/135-2010-09-13-01-53-41.html ] Η δε Αναρχία, οπου λειτουργεί ως "κρυφός άσσος" δεκανίκι του συστήματος οπού υποτίθεται πως δήθεν πολέμα δρά ως εκτελεστικό όργανο του "παρακράτους" και υποστηρίζει (μεταξύ άλλων) την πολυπολιτισμικότητα και τον άπατρης ισοπεδωτισμό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που προσπαθεί να επιβάλλει η Σιών.

Όλες οι παραπάνω ιδεολογίες , προωθούν τη μη ύπαρξη Έθνους (Εθνικής ταυτότητας) σε ένα παγκοσμιοποιημένο κράτος με καθαρά οικονομικά χαρακτηριστικά κριτήρια οπού κάλλιστα θα μπορούσε να είχε για σημαία του το λογότυπα μιας τράπεζας.

Στην πράξη έχει αποδειχθεί η αποτυχία τους σε σχέση με την ποιότητα ζωής των πολίτων αφού δρούν εντός μιας φαυλότητας ισοπεδωτισμού οπού αυταρχικά στερεί επι της ουσίας από την ανθρώπινη φύση το ιδιαίτερο και μοναδικό αυτό χαρακτηριστικό της ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ενα φυσικό χαρακτηριστικό της ίδιας της ανθρώπινης εξέλιξης.

Στους χαλεπούς καιρούς πνευματικού σκοταδισμού της προπαγάνδας και της λασπολογίας, καλό είναι να προβληματιστούμε αναλογιζόμενοι για το εαν , όλοι αυτοί οι δήθεν "ανθρωπιστές" οπού δρούν εθνομηδενιστικά , είναι απλά θολοκουλτουριάρηδες ή τελικά οι ίδιοι είναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές κατά Ελλήνων. Μήπως είναι τελικά οι ίδιοι στρατολογημένοι υπέρμαχοι της μοναδικής σύγχρονης "Αρείας φυλής" oπου λειτουργεί ως μυστικό λόμπυ και επιδιώκει να διατηρήσει ομόαιμα τα φυλετικά χαρακτηριστικά της σε βάρος όλων των υπολοίπων εκβιαστικά "εκσυγχρονισμένων" χαχόλων ; ...

Ρήγος Νικόλαος

Σχετικό άρθρο: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ "νόσος" Επίκτητος


ΠΗΓΗ 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...