Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ο στρατός νεολαίας του Ομπάμα εκπαιδεύεται για τα στρατόπεδα της F.E.M.A

F. E. M. A.
Γράφει η Eva Cat 
Οι περισσότεροι Αμερικανοί εξακολουθούν να μην έχουν αντιληφθεί τι πραγματικά ετοιμάζεται να συμβεί στη χώρα τους αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Ομπάμα έχει τοποθετήσει πολλούς μαρξιστές, σοσιαλιστές και επαναστάτες σε θέσεις κλειδιά στην κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων και των "τσάρων" που διόρισε, που σκοπεύουν να κυβερνήσουν τη χώρα (όπως στην πρώην Σοβιετική Ένωση),αποδεικνύοντας καθαρά ότι η Παγκόσμια Ελίτ

πρόκειται να εφαρμόσει ένα Παγκόσμιο Κουμμουνιστικό Σύστημα. (Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο που μετάφρασα πριν από καιρό http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9282.html ).

Οι μαζικές τράπεζες ηλεκτρονικών δεδομένων έχουν τώρα κατασκευαστεί και είναι έτοιμες να λειτουργήσουν. Κάθε e-mail, που μπορείτε να στείλετε, κάθε αναζήτηση στο Google και κάθε τηλεφωνική κλήση που κάνετε, καταγράφονται, αποθηκεύονται και κατανέμονται σε τομείς .
Ο DHS( http://www.dhs.gov/) ένας πολιτικός οργανισμός έχει αγοράσει δισεκατομμύρια σφαίρες και κάθε είδους πυρομαχικά. Ποιος είναι ο λόγος που αγοράστηκαν όλα αυτά τα πυρομαχικά και που σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν; Εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά φέρετρα βρίσκονται στις αποθήκες . Για ποιους προορίζονται; 
Τα πολυάριθμα κέντρα κράτησης της F.E.M.A έχουν ήδη περικυκλωθεί από αγκαθωτά συρματοπλέγματα. Οι νόμοι παραβλέπονται και διαμορφώνονται τέτοιες πολιτικές(σύμφωνα με ερευνητές-ανεξάρτητους δημοσιογράφους και πολιτικούς ακτιβιστές) που θα μπορούσε να συλληφθεί κάποιος από έναν πράκτορα της κυβέρνησης και να φυλακιστεί επ 'αόριστον - χωρίς καμία καταγγελία, χωρίς δικηγόρο, χωρίς δίκη!!! Και όπως με την KGB της πρώην ΕΣΣΔ συνέβαινε παλιά, να μην τον ξαναδεί ποτέ κανείς.
Το καινούργιο όμως είναι ότι άρχισαν να στρατολογούν νέα παιδιά και να τα εκπαιδεύουν ως μελλοντικούς δεσμοφύλακες αυτών των στρατοπέδων- φυλακών.Διαφημίζουν συνεχώς αυτά τα camps παντού και πάρα πολλά παιδιά τα επισκέπτονται και παραμένουν σε αυτά μόνα τους ή με τους γονείς τους. Τους αποκαλούν ο στρατός νεολαίας του Ομπάμα!!! Σας θυμίζει κάτι αυτό; 


Παρακολουθείστε το video :



Δείτε φωτογραφίες και εδώ :http://photos.nationalservice.gov/Newsroom/FEMA-Corps-Induction-Vicksburg/25352317_sNgn97/2086926924_xt5wvsc#!i=2086926924&k=xt5wvsc


O Νικίτα Χρουστσόφ είχε πει πριν από δεκαετίες: "Εσείς οι Αμερικανοί είστε τόσο ηλίθιος λαός ώστε όταν φτύνουμε στο μάτι σας να νομίζετε ότι βρέχει.. Αρχίζω να σκέφτομαι στα σοβαρά αυτό το σχόλιο !!!! 
Όποιος δεν γνωρίζει όλα αυτά, ίσως να σκεφτεί ..μα που γίνονται τέτοια πράγματα, σε έναν φανταστικό κόσμο; Αγνοεί όμως τα τρέχοντα γεγονότα. Τι χρειάζεται πλέον για να καταλάβουμε όλοι μας ότι πλέον ότι εφαρμόζεται σε μία χώρα, επιβάλλεται σταδιακά σε όλες τις άλλες ; Είναι ο σκοπός τους, η στυγνή πολιτική της εξαφάνισης του ανθρώπινου γένους. 




Έχουμε μωρά που σφάζονται κατά εκατομμύρια, ανοικτά πλέον εγκρίθηκε ο σοδομισμός στις ένοπλες δυνάμεις, νομιμοποίησαν το γάμο ομοφυλοφίλων, οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες προωθούνται και προβάλλονται διεθνώς, ο Χριστιανισμός δέχεται επίθεση, τα σύνορα χωρών αλλάζουν κατά το δοκούν ή καταργούνται, οι άνθρωποι πλέον θεωρούνται αριθμοί καταγεγραμμένοι με την τεχνολογία rfid και με την πρόφαση της φιλανθρωπίας, η υποχρεωτική εφαρμογή του νόμου του δωρητή οργάνων καθιστά την ανθρώπινη ύπαρξη ένα προϊόν αναλώσιμο.!!!

Eva Cat 
Πηγή thecuriosityofcat

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...