Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ 600 THE END | ELEUSIS


ΑΠΟΛΛΩΝ 600



Ο Απόλλωνας 2 εν σαρκώθηκε και βρίσκεται στην Γη; 

Μπορεί να είναι αλήθεια;μπορεί όντος να ισχύει κάτι τέτοιο μπορεί και όχι, ο χρόνος και οι πράξεις , όλα θα τα δείξουν, γιατί στον χρόνο όλα φανερώνονται, και γιατί τον χρόνο κανείς δεν νίκησε. 
Το τελευταίο διάστημα πολλά ακούγονται πολλά γίνονται πολλά γράφονται, και ακόμη περισσότερα αφήνονται να εννοηθούν.Πίσω από όλα αυτά όμως, υπάρχει και ο σκοπός για τον οποίο γίνονται, ποτέ δεν έγινε ανθρώπινη πράξη χωρίς λόγο χωρίς σκοπό. 
Το τελευταίο διάστημα έγινε γνωστό ιδιαίτερα στο Ελληνικό κοινό 
το άτομο με τα 600 και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι πίστεψαν οι οποίοι ακολούθησαν. Ένα πρώτο ερώτημα είναι τι ακριβώς ακολούθησαν το άτομο; 
 τα 600 ; η μήπως και τα 2 μαζί. Αν πίστεψαν και ακολούθησαν το άτομο αν σε αυτόν είδαν τον Ηγέτη, τον Απόλλωνα η τον Αρχάγγελο, τότε αυτοί ας αναρωτηθούν με ποίον τρόπο και μέσο έγινε γνωστό αυτό το Άτομο 600 , για να μπορέσουν να τον μάθουν και να τον ακολουθήσουν.
Εάν πάλι άλλοι ακολουθούν τα 600, τα χαρτάκια δηλαδή του ιδιού του  συστήματος τότε, ας δεχτούν στην συνέχεια και το χάραγμα ας γραφτούν και σε καμία στοά να οικονομίσουν ακόμη περισσότερα.Σε αυτήν την  κατηγορία είναι λοιπόν οι λάτρεις της ύλης. 
Εάν λοιπόν οι Έλληνες λόγο της κρίσης φτάσανε στο σημείο να κώλο τρίβονται πίσω από τον κάθε τυχαίο τύπο και υποκόμη της Υπέρ Οντότητας, και του συστήματος για τα λεφτά, τότε είδη στην ουσία πήραν το χάραγμα. 
ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ ΤΑ ΑΓΑΘΆ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ.
Αποκάλυψη του Ιωάννη Κεφάλαιο 13


Και επειδή στην Ελλάδα, στην ήδη διαιρεμένη κοινωνία μας επικρατούν πολλές  γνώμες απόψεις και υπάρχουν πάρα πολλές ταμπέλες  τις οποίες μπορεί εύκολα να ακολουθήσει κάποιος, ευκολόπιστος η αφιονισμένος Έλληνας, δεν χρειάζεται να μπούνε κι άλλες και καλό θα είναι να σταματήσει όσο είναι νωρίς αυτή η ιστορία. 

Ορθόδοξοι Έλληνες εσείς απλά σκεφτείτε τι λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννη 
και μόνοι σας θα αποφασίστε τι είναι σωστό να πράξετε με την περίπτωση του Τύπου 600Αποκάλυψη του Ιωάννη Κεφάλαιο 13

12 Θεϊστές Έλλην εσείς πάλι σκεφτείτε ότι ο Μουσηγέτης, ο Αγνόμαντις, Αληθής, Δαφναίος, Μαντικός, Μοιραγέτης, Προόψιος ,Πύθιος, Σπόνδιος, Δήλιος, Πήκτης,  Φωτοδότης, Ακερσεκόμης, Αειγενέτης, Σιντάλκας, Φοίβος ο  Απόλλωνας είναι Μέγας θεός του Ελληνικού Πανθέου (Απλών στη θεσσαλική διάλεκτο), με γύρω στις 350 επικλήσεις, προσωνύμια. Και ότι ο  θεός Απόλλων σχετιζόταν με τη Νεότητα και το Κάλλος (επειδή ως Ήλιος ξεπροβάλλει αιωνίως νέος την κάθε αυγή και στη συνέχεια με το φως του καταδεικνύει όλα τα επί γης ωραία και «θαυμαστά». Οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα διάλεγε ένα καλούπι το οποίο είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτόν.

ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ Η ΜΗΝ ΔΕΛΕΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 600 ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟΝΙΩΝ ΤΟΥ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΩΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΝ ΕΧΕΙ.


 'Ολοι λοιπόν μαζι οι Ελληνες ας σκεφτούμε και ας δώσουμε ένα END στην ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝ 600











2 σχόλια:

  1. Μπράβο πολύ σωστά τα γράφεται. Τα παραμύθια των πολιτικών έφεραν την Ελλαδα σε αυτο το σημείο ας μην αφήσουμε τώρα και τους ψευτο σωτήρες να κανουν παιχνίδια πανω στις πλάτες του λαού ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλλων 600δις ο ομογενείς χαχαχαχαχα!!! Αυτό είναι το πλήρες όνομά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...