Κυριακή 28 Απριλίου 2013

O σκόρερ | SCORER




Κόλπα και τεχνικές για να πάρεις 

παράταση πριν μπει το «γκολ».
ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
Τα ’χει πει εδώ και χρόνια ο έρμος ο Kegel, αλλά ποιος τον ακούει; Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κοντρολάρεις τη στύση σου και να καθυστερήσεις την εκσπερμάτωση είναι οι ασκήσεις Kegel. Απλά σφίξε για 10-15 δευτερόλεπτα τους μυς στην περιοχή του πέους, χαλάρωσε και επανάλαβε. Με 5-10 επαναλήψεις καθημερινά, ενδυναμώνεις τους κοκκυγικούς μυς και σφίγγοντάς τους επιβραδύνεις την κορύφωσή σου. Άσε που μειώνεις τις πιθανότητες να εμφανίσεις ακράτεια στα γεράματα.




ΚΑΝ' ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
Η αποχή από το σεξ σε συνδυασμό με την υπερδιέγερση και το άγχος σε αναγκάζουν να τα «σκάσεις» πολύ πιο γρήγορα από το επιθυμητό. Αν, λοιπόν, προετοιμάζεσαι για ολονύχτιο «γλέντι», ειδικά στην περίπτωση που κάνεις «ποδαρικό» με νέα παρτενέρ, φρόντισε να μην της τα 'χεις μαζεμένα. Λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση εκτονώσου με το γνωστό, παραδοσιακό τρόπο. Μαλακία δεν είναι να αυνανιστείς. Μαλακία είναι να τελειώσεις στο πεντάλεπτο και να προσπαθείς να την πείσεις ότι «πρώτη φορά σου συμβαίνει».

ΦΕΡ' ΤΟ ΑΠΕΞΩ ΑΠΕΞΩ

Αν θες μεγαλύτερη διάρκεια, ειδικά όταν έχουν περάσει μέρες από την τελευταία φορά που έκανες σεξ, μη βιαστείς να πάρεις το γρήγορο δρόμο και να εισβάλεις στην περιοχή της. Δώσε έμφαση στα προκαταρκτικά. Όταν επιμηκύνεις το χρόνο των προκαταρκτικών και ερεθίζεις τις ερωτογενείς ζώνες της, μπορείς να τη φέρεις εύκολα σε σημείο που να μην κρατιέται, ενώ σ’ εσένα η επίδραση θα είναι πολύ μικρότερη. Επίσης, ένα λιπαντικό θα ήταν καλό να υπάρχει κάπου κοντά, ώστε να απαλύνονται τυχόν δυσκολίες.
ΑΛΛΑΖΕ ΣΤΑΣΕΙΣ
Όταν πλέον είσαι μέσα της, ένας είναι ο τρόπος για να «κρατήσεις» γερά: μη μένετε σε μια στάση για πάνω από 2-3 λεπτά. Ταυτόχρονα, προσπάθησε να μη διεισδύεις στο 100%. Για την ακρίβεια, ενάλλασσε το βαθμό διείσδυσης από τα «ρηχά» στα «βαθιά» με ενδιάμεσες παύσεις. Ξεκίνα με στάσεις που ξέρεις ότι δε σε διεγείρουν ιδιαίτερα και, όταν νιώθεις πως φτάνεις στα όριά σου, κάνε focus σε ό,τι την ευχαριστεί. Μην ξεχνάς ότι ο οργασμός της πρέπει να έρθει πριν ή ταυτόχρονα με το δικό σου. Ειδικά σε ένα γύρο μακράς διάρκειας απαιτεί να έχει όλο το χρόνο για την κορύφωσή της.
ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ
Ο χρόνος που επιλέγει το νευρικό σύστημα για να δώσει το σήμα για τον οργασμό εξαρτάται κατά 50% από ψυχοσωματικούς παράγοντες και 50% από τη συνήθεια. Αυτό σημαίνει πως ό,τι σκέφτεσαι εκείνη την ώρα επηρεάζει τουλάχιστον κατά το ήμισυ την ερωτική σου διάθεση. Κοινώς, μπορεί εκείνη να θεωρείται η εγκεφαλική της παρέας, ωστόσο το αν το σεξ έχει διάρκεια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αντρικό μυαλό. Η αυτοσυγκέντρωση είναι μια τεχνική που σε βοηθάει να παρατείνεις την ερωτική πράξη. Όταν νιώθεις πως ο κόμπος φτάνει στο χτένι, σκέψου κάτι άλλο, βρε αδερφέ!

ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ

Νομίζεις ότι είναι κόλπο να πίνεις το Βόσπορο ώστε να αργείς να τελειώσεις και να έχεις αντοχές για πολλούς γύρους; Και η υπνηλία που σου προκαλεί πώς ακριβώς φεύγει; Με ενέσεις καφεΐνης; Τα πράγματα είναι απλά: ένα με δύο ποτά πράγματι μειώνουν τις αναστολές, διώχνουν τα πολλά άγχη, ανεβάζουν και τη διάθεση, αλλά ως εκεί. Αν χάσεις τον έλεγχο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θες να τελειώσεις κάποια στιγμή και να μην μπορείς – το μόνο καλό είναι ότι την επόμενη μέρα δε θα θυμάσαι την ξεφτίλα. Αν ήταν έτσι, οι αλκοολικοί θα ήταν σεξομηχανές. Αμ δε!

ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΠΙ

Και μιας που αναφέραμε τον παράγοντα άγχος, μετά το οποίο, ως γνωστόν, μύρια έπονται (όπως προβλήματα στύσης μια στο τόσο ή και συχνότερα), ήρθε η ώρα για ένα ευχάριστο νέο. Αν οι επιδόσεις σου στο σεξ δεν είναι όπως ήταν και θες να συνδυάσεις ποιότητα (διάρκεια) και ποσότητα (πολλές επαναλήψεις), αλλά και να μην καρφώνεσαι καταπίνοντας χάπια λίγο πριν, μάθε πως η βαρδεναφίλη, μία από τις βασικές ουσίες των «sex drugs», διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες όσον αφορά τον τρόπο λήψης της, απενοχοποιώντας έτσι ακόμα περισσότερο την επιθυμία για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ με βοήθεια. Μία από τις νέες της μορφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο παγκοσμίως διαλύεται στη γλώσσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα χωρίς νερό και έχει ευχάριστη γεύση μέντας. Με λίγα λόγια, μπορεί να ληφθεί παντού και πάντοτε, χωρίς αναστολές. Επιπλέον, η δράση της έχει περάσει από ειδικά τεστ, τα οποία επιβεβαιώνουν ότι η βαρδεναφίλη σε αυτή τη μορφή έχει ισχυρή επίδραση ακόμα και αν την πάρεις μετά από γεύμα 1.000 θερμίδων. Η ουσία λαμβάνεται 25 λεπτά πριν από το «μπουμπούνισμα», δε σε προδίδει πριν από το εξάωρο και δεν έχει ανησυχητικές παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται σωστά. Απαραίτητη προϋπόθεση η χορήγησή της από γιατρό, γιατί μπορεί η συσκευασία που κυκλοφορεί να παραπέμπει σε τσίκλες έτσι διακριτική που είναι, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι φάρμακο.




1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...