Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΕΠΟΧΕΣ MAD MAX | ELEUSIS


EINAI KONTA

        Άλλες εποχές, τις περασμένες ειδικά δεκαετίες πηγαίναμε στο κινηματογράφο και απολαμβάναμε  τις ταινίες μυθοπλασίας, μυστηρίου, επιστημονικής φαντασίας οι οποίες μας καθήλωναν με τον τρόπο που η φαντασία των σεναριογράφων γινότανε εικόνα και ήχος. 
Ετσι αφηνόμασταν και ταξιδεύαμε μαζί με τους πρωταγωνιστές της κάθε ταινίας σε διαφορετικούς  κόσμους φανταστικούς, και σε άλλες εποχές ανάλογα με το είδος και με το θέμα της κάθε παραγωγής .


  Μια από τις πίο πρωτότυπες και ενδιαφέροντες ταινίες ήταν η τριλογία ταινιών του MAD MAX. Ταινίες οι οποίες μας ταξίδευαν μπροστά στο μέλλον, και στο πώς θα ήταν ο κόσμος έπειτα από μία καταστροφή.Τελικά φτάσαμε σε μία εποχή οπού όλα αυτά τα οποία βλέπαμε στην μεγάλη οθόνη είναι πάρα πολύ κοντα
στο να τα δούμε στην ακόμη μεγαλύτερη στην οθόνη της πραγματικότητας δηλαδή. Η οικονομική καταστροφή η οποία έγινε , είναι απλά η αρχή. H αρχή η οποία θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση, είμαστε δηλαδή ακόμη στην αρχή  του Ντόμινο και έρχεται  σύντομα και η εποχή του MAD MAX. Ένας κόσμος αναρχίας οπού οι συμμορίες και οι λεηλασίες αυτών, θα είναι καθημερινό φαινόμενο. 
 Ο πλανήτης  μας πλέον έχει μπει σε μια τροχιά περίεργη.Σε μία κινηματογραφική τροχιά στην οποία όλα τα σενάρια πια επιστημονικής φαντασίας και μη, μπορούν άνετα να πραγματοποιηθούν και να μας φανούν απολύτως φυσιολογικά. 

 ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ ΤΟ ΤΡΈΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΊΑΣ ΓΙΑΤΊ ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΌ 

ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ MAD MAX  ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΣ 




Στο σύντομο μέλλον,ο πλανήτης υποφέρει από συμμορίες που αψηφούν το νόμο. Ο Max Rockatansky, πρώην αστυνομικός, περιπλανιέται στις ερημικές εκτάσεις της Αυστραλίας, χωρίς να έχει κάποιο σκοπό στη ζωή του. Ο Max θα συναντήσει μία ομάδα τίμιων ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα διυλιστήριο και θα προσφερθεί να τους βοηθήσει να ξεφύγουν από μία συμμορία, με αντάλλαγμα λίγο από το πετρέλαιό τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...