Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τι είναι το Άβαταρ...



A V A T A R

     Οι άνθρωποι έχουν την φυσική ικανότητα να δημιουργούν ή να "αποδημιουργούν" οποιαδήποτε πραγματικότητα κατά βούληση, και να της δίνουν «ζωή». Η ζωή αυτή ξεκινά με τη νοητική δημιουργίας της παράλληλης μορφής και εξελίσσεται χωρικά σε παράλληλα με το δικό μας σύμπαντα. Αυτή η ικανότητα πηγάζει από το κεντρικό τμήμα της κοσμικής συνείδησης που ονομάζεται «πηγή» Το Άβαταρ είναι ακριβώς αυτή, η ενδιάμεση ή διαφορετική μορφή μιας συνεχιζόμενης (υπαρκτής στον χωρικό χρόνο) βασικής οντότητας, και δημιουργείται (νοητικά) από τον ίδιο. 
Η υπερ-φυσική (στη βιολογία μας) μορφή ενός Άβαταρ είναι η ενσάρκωση ενός αστρικού όντος σε ανθρώπινη μορφή, ενώ στην καθημερινότητά μας
είναι το απλό παράδειγμα ενός προφίλ ψευδωνύμου σε σελίδες και αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Το Άβαταρ λοιπόν είναι η φυσική μας ικανότητα να δημιουργούμε και να "αποδημιουργούμε" πεποιθήσεις για εμάς και το περιβάλλον μας. Με αυτή την ικανότητα μπορούμε να επεκτείνουμε την εμπειρία μας δημιουργώντας στην ουσία επεκτάσεις του Εαυτού μας σε καταστάσεις που δεν έχουν (ή μπορεί κάτω από ειδικές συνθήκες να έχουν) σχέση με την μέχρι τώρα συμβατή γνώση της ζωή μας στον πλανήτη Γη. Η ικανότητά μας μάλιστα αυτή μας επιτρέπει να δημιουργούμε πολλαπλά Άβαταρ σε διαφορετικά Σύμπαντα και να τα θέτουμε σε αλληλεπίδραση με άλλα Άβαταρ που έχουν δημιουργήσει άλλες οντότητες από το ίδιο ή διαφορετικό Σύμπαν. Αυτό, όπως είπαμε όμως, γίνεται πάντα για την ανάπτυξη της κοσμικής συνείδησης και όχι για αποκλειστικά δικούς μας σκοπούς! Οι υλοποιήσεις και οι πεποιθήσεις που αναπτύσσονται από ένα «Άβαταρ» και την μητρική του «ενέργεια» (την ενέργεια ή την οντότητα που τα δημιούργησε) δεν ταξινομούνται σε καλές και κακές αλλά σε θετικές ή αρνητικές! Και οι δύο όμως είναι όψεις που συνυπάρχουν και η μια προϋποθέτει την ύπαρξη της άλλης!


Υπάρχει όμως μια σύμβαση που πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπ’ όψη! Τα συμβατά Άβαταρ ενός σύμπαντος δεν προϋποθέτουν και συμβατές «μητρικές ενέργειες» που τα τροφοδοτούν και τα δρομολογούν από άλλα σύμπαντα! Τι σημαίνει αυτό! Κάποιο ον (ας το ονομάσουμε Γιώργος), που η βιολογία του επιτρέπει να ζει στον πλανήτη Γη, δημιουργεί μέσα στο διαδίκτυο ένα προφίλ με ψευδώνυμο (ας το ονομάσουμε Αθροντάν)! Δημιουργεί δηλαδή ένα Άβαταρ (τον Αθροντάν) το οποίο από τη στιγμή που δημιουργείται αρχίζει να ζει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν! Στο σύμπαν που δημιουργείται πιθανώς να υπάρχουν και άλλα Άβαταρ ίσως δημιουργημένα από άλλα όντα (μητρικές ενέργειες) ίδιας βιολογίας με το αρχικό μας ον! Ας υποθέσουμε για το παράδειγμά μας ότι ένα άλλο ον της Γης, η Ελένη, δημιούργησε ένα Άβαταρ (ψευδώνυμο προφίλ) με το όνομα Ελιέρ. Τώρα τα δύο Άβαταρ, ο Αθροντάν και η Ελιέρ, είναι πιθανό να δημιουργήθηκαν στο ίδιο παράλληλο σύμπαν και η δημιουργία τους να είναι μεταξύ τους συμβατή! Τόσο ώστε να ξεκινήσουν να επικοινωνούν με οποιοδήποτε μέσο (που δεν φανερώνει στοιχεία από της μητρικές ενέργειές τους, να αισθάνονται πράγματα ο ένας για τον άλλον και στο τέλος ερωτεύονται! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ίδιο μπορεί να γίνει και για το Γιώργο με την Ελένη οι οποίοι είναι μεν οι δημιουργοί τους αλλά ζουν σε διαφορετικά σύμπαντα, δηλαδή περιβάλλοντα! Το αντίθετο μάλιστα, οι δύο μητρικές ενέργειες μπορεί να είναι εντελώς ασύμβατες! Τότε, η οποιαδήποτε επαφή των μητρικών ενεργειών μεταξύ τους μπορεί να προκαλέσει ρωγμή χρόνου ανάμεσα στα σύμπαντα που ζουν οι διαφορετικές ζωές και να υπάρξει καταστροφή! Των Άβαταρ σε ζωτικό επίπεδο οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα αποϋλοποιηθούν αλλά και των μητρικών ενεργειών που θα υπάρξει σφοδρή αλλαγή στο αιθερικό τους πεδίο προκαλώντας μεταβολές στο Ψυχο-Νευρο-Ανοσιακό τους σύστημα το οποίο σημαίνει ασθένεια ψυχική, νευρική ή βιολογική, μικρή ή μεγαλύτερη! Η συνεχής μάλιστα προσπάθεια σύμβασης ασύμβατων μητρικών ενεργειών έχει σαν αποτέλεσμα την αποικοδόμηση του προφίλ του όντος που δημιούργησε το Άβαταρ!!!
 LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...