Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Οι Ρώσοι λενε: Έρχονται γιγαντιαία U.F.O.


Sci Fi - Spaceship Wallpapers and Backgrounds




3 Giant Spaceships Attack to Earth
   2 1 1 2 2 0 1 2      
Οι UFO επαφές έγιναν ιδιαίτερα συχνές στα μέσα του 20ου αιώνα, οπότε πλέον είναι αδύνατον να αγνοήσουμε τα περιστατικά και τις εμφανίσεις των UFO. Ειδικές υπηρεσίες ξεκίνησαν την ίδρυση ειδικών τμημάτων για στρατεύματα αεράμυνας κατά των UFO, και μυστικά εργαστήρια οργανώθηκαν για να μελετήσουν το φαινόμενο. Δεν αποκλείεται, ότι οι μυστικές υπηρεσίες είχαν ήδη ευκαιρίες να μελετήσουν θραύσματα από εξωγήινα διαστημόπλοια.... 
Sci Fi - Planets Wallpapers and Backgrounds

ή ακόμα και τους ίδιους τους εξωγήινους Είναι καιρός πλέον οι επιστήμονες να μιλήσουν καθαρά σχετικά με το πρόβλημα, και το τι έχουν κάνει μέχρι τώρα γι’ αυτό . Το SETI (Έρευνα για Εξωγήινη Νοημοσύνη), μία ανεξάρτητη και μη εμπορική οργάνωση, δημοσίευσε μια
συγκλονιστική δήλωση.

Τρία γιγάντια διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι 240 χιλιόμετρα πλάτος. Τα δύο άλλα είναι μικρότερα. Επί του παρόντος, τα αντικείμενα αυτά είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.

Τα διαστημόπλοια είχαν εντοπιστεί από το σύστημα αναζήτησης HAARP, το σύστημα, που βρίσκεται στην Αλάσκα, σχεδιάστηκε για να μελετήσει το φαινόμενο του Βόρειο Σέλατος. Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα δεν είναι παρά εξωγήινα διαστημόπλοια. Θα είναι ορατά σε οπτικά τηλεσκόπια, μόλις φτάσουν στην τροχιά του Άρη. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί με αναφορές σχετικά με το συμβάν. Τα αστρόπλοια θα φτάσουν στη Γη, τον Δεκέμβριο του 2012.

Η υποτιθέμενη ημερομηνία της διαστημικής επαφής με εξωγήινο πολιτισμό, μας φέρνει στη επιφάνεια σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια, το οποίο λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση; Το πιο πιθανό, όμως είναι, οι ερευνητές του SETI να κάνουν λάθος, συγχέοντας την επιθυμία τους με την πραγματικότητα, διότι επί πενήντα χρόνια, συνεχούς παρακολούθησης του διαστήματος, δεν απέφερε κανένα αποτέλεσμα.

Παρ όλα αυτά, μόλις πρόσφατα η ανθρωπότητα άρχισε να εξερευνά το διάστημα. Είμαστε νεοεισερχόμενοι σε αυτό το τεράστιο και ανεξερεύνητο κόσμο. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πολιτισμοί στο διάστημα δίπλα στο δικό μας πολιτισμό.
Οι φήμες λένε πως οι Αμερικανοί έχουν ταξινομήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα πορίσματά τους γύρω από την Σελήνη. Το 1988, ένας εξέχων Κινέζος αξιωματούχος, μέλος του διαστημικού προγράμματος της χώρας του, παρουσίασε φωτογραφίες από ανθρώπινα βήματα στη σεληνιακή επιφάνεια. Ο υπάλληλος αυτός δήλωσε ότι έλαβε τις πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή και κατηγόρησε τους Αμερικανούς για την απόκρυψη των εν λόγω πληροφοριών. Οι φωτογραφίες αυτές χρονολογούνται από τις 3 Αυγούστου 1969 - δύο εβδομάδες μετά του Armstrong και του Aldrin το περπάτημα πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης, στις 20 Ιουλίου 1969-.Ως εκ τούτου, τα υλικά της σεληνιακής αποστολής μελετήθηκαν και ταξινομήθηκαν από τη NASA.

Στις 15 Μάρτη του 2009, οι New York Times έδωσε και μια άλλη διάσταση στο θέμα .Ο ίδιος Κινέζος αξιωματούχος, ο Μάο Καν, δήλωσε ότι έχει λάβει πάνω από 1.000 μυστικές φωτογραφίες της NASA που απεικονίζουν όχι μόνον τα ανθρώπινα χνάρια, αλλά ακόμη και ένα ανθρώπινο πτώμα στην επιφάνεια της Σελήνης. Μερικά από τα οστά του σκελετού έλειπαν, είπε ο αξιωματούχος.
Το ανθρώπινο πτώμα πρέπει να είχε αφεθεί στη Σελήνη από κάποιο εξωγήινο διαστημόπλοιο, από το οποίο οι εξωγήινοι κράτησαν ορισμένα δείγματα ιστών για την έρευνα τους.

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν από μια διαστημική, μεγάλης ευκρίνειας, κάμερα. Η απουσία ατμόσφαιρας καθιστά δυνατή την καταγραφή ακόμη και των ποιο παραμικρών λεπτομερειών από τη σεληνιακή τροχιά της ακάτου διαφυγής. Οι εικόνες της σφαγής ήταν πολύ σαφείς.

Ο Δρ Κεν Johnston, πρώην Διευθυντής του Data και Φωτογραφίας, Τμήμα Ελέγχου, των Σεληνιακών Λήψεων του εργαστηρίου της NASA, δήλωσε ότι η Αμερικανοί αστροναύτεςείχαν βρει και είχαν φωτογραφίσει αρχαία ερείπια, τεχνητής προελεύσεως, στη Σελήνη. Επί προσθέτως, οι αστροναύτες των ΗΠΑ είχαν δει μεγάλες άγνωστες μηχανικές κατασκευές στη Σελήνη. Τα στοιχεία αυτά έχουν χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ως άκρως απόρρητα.

Είναι όλα αυτά ακριβώς ενοχλητικά 
ή είναι φανταστική αλήθεια; 
Θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...