Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ηλιακές καταιγίδες,πρέπει να ανησυχούμε;


SUNSTORM

 "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΣΤ (16) §8

Και ο τέταρτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού επί τον ήλιον και εδόθη εις αυτόν να καυματίση τους ανθρώπους με πυρ. §9 Και εκαυματίσθησαν οι άνθρωποι καύμα μέγα, και εβλασφήμησαν το όνομα του Θεού του έχοντος εξουσίαν επί τας πληγάς ταύτας, και δεν μετενόησαν ώστε να δώσωσι δόξαν εις  αυτόν."



Είναι ακριβώς μια καλή υπενθύμιση 

γιατί πρέπει να δώσουμε προσοχή 

στα γεγονότα που πλησιάζουν.


Μπαίνουμε στην κορυφή του κύκλου των έντεκα ετών στον Ήλιο και
έχουμε καθυστερήσει σύμφωνα με τους επιστήμονες για ένα γεγονός που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή μας στη Γη.

  Δεν μιλώ για την ύπαρξη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για χρόνια, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να συμβεί και αυτό.Το πιο πιθανό είναι να χάσουμε την "εξουσία μας" για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αυτό θα περιλαμβάνει όλες τις συσκευές επικοινωνίας, GPS και πολλά άλλα. Αυτό επίσης θα θέσει τέρμα σε αεροπορικά ταξίδια, στις μετακινήσεις και σε χάσιμο των περισσότερων από τα αγαθά μας.

Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Ακόμη και για μια εβδομάδα. Φανταστείτε τη Νέα Υόρκη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ή το Λος Άντζελες, ή το Σάο Πάολο. Μέσα σε 72 ώρες, στις περισσότερες πόλεις σε όλο τον κόσμο θα περιέλθει το απόλυτο χάος,με λεηλασίες, με βίαια εγκλήματα, και αρκετές πυρκαγιές. Σκεφτείτε ένα λεπτό και κατανοήσετε τα πράγματα που πρέπει να ανησυχείτε για τους επόμενους 12-18 μήνες.

Οι εκρήξεις συνοδεύονται από εκτινάξεις ηλιακού πλάσματος στο διάστημα, δηλαδή ενός νέφους ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων, καθώς και μαγνητικών πεδίων, που προσκρούουν ορμητικά στην ατμόσφαιρα και το μαγνητικό πεδίο της Γης,αναγκάζοντας το τελευταίο να αλλάξει σχήμα και ισχύ.

Όπως με την ταξινόμηση των σεισμών με βάση την κλίμακα των Ρίχτερ, έτσι και με τις ηλιακές εκρήξεις οι αστρονόμοι χρησιμοποιούν μια βαθμολογία με τις κατηγορίες A (χαμηλότερη), B, C, M και X (υψηλότερη).

Οι αριθμοί που ακολουθούν μετά το γράμμα, αποτελούν την υποκατηγορία και δείχνουν πιο συγκεκριμένα την ισχύ του φαινομένου.

Όπως στα Ρίχτερ, κάθε κατηγορία είναι δέκα φορές ισχυρότερη από την προηγούμενη και 100 φορές ισχυρότερη από την προ-προηγούμενη.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...