Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αστυνομία Νέας Τάξης Πραγμάτων - Αστυνομικός στο Μεξικό χτυπάει με Taser 10-χρονο παιδί


 N W O  P O L I C E
Ένας αστυνομικός στο Νέο Μεξικό χτύπησε με Taser ένα 10-χρονο παιδί σε μια παιδική χαρά γιατί το αγόρι αρνήθηκε να καθαρίσει το περιπολικό του, ισχυρίζεται το αγόρι στο δικαστήριο
Ο δικαστικός επίτροπος Rachel Higgins μήνυσε το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας στο Νέο Μεξικό και τον αστυνομικό Chris Webb για λογαριασμό του παιδιού, στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Σάντα Φε.Ο Higgins υποστηρίζει ότι ο Webb χρησιμοποίησε το Taser του για το αγόρι, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε μια Ημέρα Καριέρας"(ημέρα στο σχολείο όπου οι μαθητές μαθαίνουν για τις διαφορετικές σταδιοδρομίες και
επαγγέλματα.)
Ο κατηγορούμενος Webb, ζήτησε από μια ομάδα αγοριών, κάποιον που θα επιθυμούσε να καθαρίσει το περιπολικό του, δηλώνει η καταγγελία. Διάφορα αγόρια είπαν ότι το παιδί αστειευόμενο, είπε ότι δεν ήθελε να καθαρίσει το αστυνομικό όχημα.
Ο κατηγορούμενος Webb απάντησε δείχνοντας το Taser του, λέγοντας το ρητό, Επιτρέψτε μου να σας δείξω τι συμβαίνει στους ανθρώπους που δεν ακούνε την αστυνομία. Ο Webb πυροβόλησε αμέσως «δύο φορές στο στήθος του παιδιού Το χτύπημα διαπέρασε το πουκάμισο του αγοριού, ρίχνωντας στο σώμα του 50.000 βολτ.
Το στήθος του αγοριού, γέμισε με ουλές, που μοιάζουν με καψίματα από τσιγάρο. Αντί να ζητήσει επείγουσα ιατρική βοήθεια ο Αξιωματικός Webb, πήρε το παιδί στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου του.
Ο δικαστικός επίτροπος είπε ότι το χτύπημα απο το Taser έδωσε στο αγόρι ενα μετα-τραυματικό σύνδρομο στρες, και ότι έχει ξυπνήσει από τον ύπνο στη μέση της νύχτας, κρατώντας το στήθος του φοβισμένο ότι δεν πρόκειται να ξυπνήσει ξανά.
Προσθέτει: "Κανένας λογικός αξιωματικός δεν αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις σε μια παιδική χαρά με παιδιά ηλικίας δημοτικού, να χρησιμοποιήσει το Taser με ριψοκίνδυνο τρόπο ώστε να προκαλέσει σωματική και ψυχολογική βλάβη».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...