Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

UFO στον Ήλιο, τη Σελήνη και τον ISS

κατι-έκρυψε-τον-Ήλιο
Πράγματα που ως τώρα δεν είχαμε ξαναδεί συμβαίνουν τελευταία γύρω μας. Μυστηριώδη, ανησυχητικά, ίσως ακόμη και τρομακτικά. Φαινόμενα για τα οποία μπορεί τώρα οι συνωμοσιολόγοι ή οι ερασιτέχνες ερευνητές ή οι οπαδοί θεωριών περί αρχαίων θεών να καυχώνται σιωπηλά λέγοντας «τα λέγαμε εμείς»! Γεγονότα τα οποία οι επίσημοι φορείς αρνούνται να εξηγήσουν και προτιμούν τη σιωπή.

Αλλά, μήπως αυτό δεν έκαναν πάντα; στόλος-UFO-αποσελήνωσηΈνας ερασιτέχνης αστρολόγος ανέβασε στο Διαδίκτυο ένα απίστευτο video που τράβηξε –όπως υποστηρίζει- με ένα τηλεσκόπιο τύπου μου Canon EOS 600D σκοπεύοντας τη Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου. Το υλικό δείχνει 13 φωτεινές σφαίρες να αποσεληνώνονται και ο άνθρωπος που το κατέγραψε διατείνεται ότι είναι ακατέργαστο. Μάλιστα, το επεξεργάστηκε ώστε να φανούν καλύτερα τα ιπτάμενα αντικείμενα. UFO στο φεγγάρι; Μήπως όσοι μιλούσαν για αρχαίες και μη βάσεις έχουν δίκιο; 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 
κατι-έκρυψε-τον-Ήλιο

Δεν μπορεί παρά να προκαλεί τρόμο η εικόνα μιας τεραστίων διαστάσεων σκιάς που καλύπτει προοδευτικά τον Ήλιο. Όχι τόσο γιατί δεν θα μπορούσε να περάσει κάτι μπροστά και πολύ κοντά από το τηλεσκόπιο, αλλά γιατί η εικόνα αυτή καταγράφηκε από το ηλιακό τηλεσκόπιο SOHO και το φαινόμενο είχε διάρκεια μιας ολόκληρης ώρας από τις 6:24 ως τις 7:24 το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου!
Τι μπορεί να σκίασε τον Ήλιο και να μην έγινε ορατό από τη Γη; Ένα ουράνιο σώμα όπως ο περιβόητος Πλανήτης Χ ή Nibiru ή ένα απίστευτων διαστάσεων διαστημόπλοιο;
ΔΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 


Τεράστιο-UFO-δίπλα-στο-διαστημικό-σταθμό

Την ίδια κιόλας ημέρα (11 Σεπτεμβρίου) οι κάμερες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) καταγράφουν ένα τεράστιο UFO να ίπταται κοντά στον σταθμό και σε τροχιά γύρω από την Γη!
Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν ακολούθησε την μυστηριώδη αυτή θέαση. Για μια ακόμη φορά, η NASA κράτησε τον πλανήτη στο σκοτάδι σχετικά με την προέλευση του ιπτάμενου αντικειμένου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 


ufo-δίπλα-σε-αεροπλάνο-Βηρυττός

Και δεν ήταν το μόνο… Πολύ κοντά από ένα αεροπλάνο που πλησίαζε να προσγειωθεί στη Βηρυτό στις 4 Σεπτεμβρίου, κάτι πέρασε σαν… σφαίρα!
Ένας επιβάτης του αεροπλάνου το μαγνητοσκόπησε τυχαία, αλλά μόνο όταν είδε το υλικό σε αργή κίνηση κατάλαβε τι είχε τραβήξει!
Η ασύλληπτη ταχύτητα του άγνωστου αντικειμένου δεν αφήνει αμφιβολίες ότι επρόκειτο για κάτι που δεν προέρχεται από την ανθρώπινη τεχνολογία.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

Τι συμβαίνει, λοιπόν; Γιατί οι θεάσεις UFO έχουν όχι μόνο πληθύνει, αλλά και γίνονται πιο εντυπωσιακές από ποτέ; Μήπως αυτά συνέβαιναν ανέκαθεν και η εξέλιξη της τεχνολογίας μας βοηθά να τα αντιλαμβανόμαστε; Ή μήπως ο κύκλος που ξεκίνησε με τις πρώτες «στενές επαφές πρώτου τύπου» την δεκαετία του ’40, πλησιάζει στο τέλος του και προετοιμάζονται οι «στενές επαφές τρίτου τύπου 
 
ΠΗΓΗ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...