Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Paul Craig Roberts: Οδηγούμαστε σε πυρηνικό πόλεμο!

Π Y P I N I K O Σ



Π O Λ Ε Μ Ο Σ 




Όταν γράφουμε κάτι σ’ αυτήν την ιστοσελίδα, ξέρουμε τι γράφουμε.
Παρακολουθήστε στο βίντεο από το 01.09.42 λεπτό (πατήστε εδώ), την ολιγόλεπτη συνέντευξη του υφυπουργού Οικονομικών των Η.Π.Α. επί εποχής Ronald Reagan και ενός από τους θεωρούμενους κορυφαίους εναλλακτικούς αναλυτές στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, Paul Craig Roberts, στην εκπομπή του ΕΤ3 «Ανιχνεύσεις».
Μιλάει για την «εισαγόμενη κρίση» στη Συρία και ότι το όλον θέμα δημιουργήθηκε για να πέσει ο Άσαντ και να μετατραπεί το συριακό κράτος σε μαριονέτα της Δύσης. Σύμφωνα με τον Roberts πίσω από τη συγκεκριμένη επιχείρηση βρίσκεται η Ουάσινγκτον που προσπαθεί να εδραιώσει την παγκόσμια κυριαρχίατης (εκ μέρους των μεγάλο-ιδιωτών της Τριμερούς Επιτροπής και όποιων άλλων κρύβονται από πίσω, συμπληρώνουμε εμείς). Σ’ αυτήν την κατεύθυνση στις Η.Π.Α. δεν διστάζουν να συνεργαστούν και με την Αλ Κάιντα -που τόσο πολύ κατηγορούσαν στο παρελθόν-, αναφέρει ο Αμερικανός οικονομολόγος.
Κύριος στόχος δεν είναι το Ιράν αλλά η Ρωσία και η Κίνα, συνεχίζει και προσθέτει ότι σε περίπτωση που Συρία και Ιράν βγουν από τη μέση οι Η.Π.Α. θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τη Ρωσία κάτι που η Μόσχα δεν επιθυμεί γι’ αυτό, όπως έχουμε γράψει, θα επιχειρήσει την κάθοδο, προκειμένου να προλάβει καταστάσεις. Όλα αυτά οδηγούν σε πυρηνικό πόλεμο εξηγεί ο Roberts.
Τέλος αναφέρει ότι το πολιτικό σύστημα ελέγχεται από λίγα ιδιωτικά συμφέροντα (που σκοπεύουν να οδηγήσουν το σύνολο της οικονομίας υπό τον έλεγχο μιας ύπερ-πολυεθνικής εταιρείας, προσθέτουμε) και ότι Τουρκία, Ευρώπη, Βρετανία και ΝΑΤΟ είναι μαριονέτες της Ούασινγκτον, η οποία με τη σειρά της κατά την άποψη μας αποτελεί τον «μπόγια» της παγκόσμιας διαπλοκής.
Σ’ αυτό το σκηνικό η Ελλάδα καλείται να κινηθεί πολυδιάστατα και με έξυπνο τρόπο, έτσι ώστε να μην μπλεχτεί σε άσχημες καταστάσεις.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...