Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τι σε κρατάει άγρυπνο τα βράδια;


397829_279073925479190_100001297534924_698177_2076418280_n





«Η δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς ενέργειας διαμέσου του φυσικού περιβάλλοντος
και σε μεγάλες αποστάσεις, θ’ δημιουργήσει ανεξάντλητες πηγές πλούτου και δύναμης,
θέτοντας ακόμη και την ίδια την ηλιακή ενέργεια στην υπηρεσία του ανθρώπου»
(Colorado Spings Notes 1899-1900).

Αξιοποιώντας αυτή την ανακάλυψη ο Τέσλα πίστευε πως ολόκληρος ο πλανήτης θα μπορούσε να διασυνδεθεί ενεργειακά αν κατασκευαζόταν ένα δίκτυο από πύργους εκπομπής και λήψης ηλεκτρικής και ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Ακόμη και η ίδια η γη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά τεράστιων ποσοτήτων ενέργειας, έτσι ώστε ο καθένας να ήταν σε θέση ν’ αντλήσει ενέργεια χώνοντας απλά μια μεταλλική ράβδο στο έδαφος!

Ο Τέσλα υποστήριζε πως η εκπεμπόμενη ενέργεια θα μπορούσε να μετατρέψει τις παγωμένες εκτάσεις σε καλλιεργήσιμη γη, θα καθάριζε τις πόλεις από τα καυσαέρια, θα καταργούσε τους πολέμους, την πείνα και τη φτώχεια. Αν και ορισμένοι πίστευαν πως αυτά που έλεγε ο Τέσλα θα έπρεπε να μπουν στο «κουτί με τις παλαβομάρες» της ανθρωπότητας, εντούτοις η σύγχρονη επιστήμη και οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις δείχνουν να τον δικαιώνουν.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ και δείτε τώρα τι αναρωτιούνται “αυτοί που μένουν άγρυπνοι τα βράδια” ΄
1
{ { Επτά καίρια άλυτα ερωτήματα που κρατούν τους φυσικούς άγρυπνους τη νύχτα: Το καναδικό Ινστιτούτο Θεωρητικής Φυσικής Περίμετρος, που έχει δημιουργήσει από το 2000 ο οραματιστής ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Μάικ Λαζαρίδης (δημιουργός της εταιρίας RIM που παράγει το κινητό Blackberry), έχει ήδη αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την ικανότητά του να βρίσκεται στην επιστημονική πρωτοπορία και να προσελκύει τα καλύτερα «μυαλά» στα ερευνητικά προγράμματα του. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στίβεν Χόκινγκ, ( τίποτε δεν είναι τυχαίο !!! ) μόλις παραιτήθηκε λόγω ηλικίας από την έδρα του στο Κέμπριτζ, άρχισε αμέσως τη συνεργασία του με το Perimeter Institute.
Πρόσφατα λοιπόν ολοκληρώθηκε μια δεκαήμερη εκδήλωση με τίτλο «Από τα Κβάντα στον Κόσμο», στο πλαίσιο της οποίας ζητήθηκε από ένα πάνελ κορυφαίων φυσικών του πλανήτη να απαντήσουν στο πρωτότυπο ερώτημα «Τι σας κρατάει άγρυπνους τα βράδια;». Ακολουθεί μια σύντομη παράθεση των απαντήσεων, όπως τα κατέγραψε το «New Scientist» και χωρίς καθόλου σχολιασμό από μέρους μου.
> Γιατί αυτό το σύμπαν και όχι άλλο; Αναζητώντας τους θεμελιώδεις νόμους της φύσης, οι φυσικοί ουσιαστικά εργάζονται με βάση ένα συγκεκριμένο άξονα: να δείξουν γιατί το σύμπαν πρέπει να είναι όπως το βλέπουμε. Αν όμως οι επιστήμονες μπορούν να συλλάβουν με το μυαλό τους άλλους φυσικούς νόμους, γιατί τότε δεν μπορούν τα σύμπαντα που περιγράφουν θεωρητικά, να υπάρχουν κιόλας στην πραγματικότητα σε κάποιο άλλο μέρος; Οι επιστήμονες μπορούν εύκολα να φανταστούν διαφορετικά σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους, οπότε το ερώτημα είναι γιατί στο δικό μας σύμπαν υπάρχουν αυτοί οι νόμοι και όχι κάποιοι άλλοι;
> Από τι είναι φτιαγμένο το κάθε τι; Είναι πια φανερό στους φυσικούς ότι η κανονική ύλη -από την οποία αποτελούνται τα άτομα, τα άστρα και οι γαλαξίες- αποτελεί μόλις το 4% της συνολικής ενέργειας του σύμπαντος. Το ερώτημα αφορά το υπόλοιπο 96% που αποτελείται από σκοτεινή ύλη και σκοτεινή ενέργεια και αν μεν η σκοτεινή ύλη ίσως κάποτε «φωτιστεί» με νέα πειράματα, όπως του δορυφόρου Fermi της NASA, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα στη δεύτερη περίπτωση, της μυστηριώδους σκοτεινής ενέργειας, η οποία οδηγεί σε επιταχυνόμενη διαστολή του σύμπαντος, καθώς εδώ δεν φαίνεται… πολύ σκοτεινιά στο βάθος του τούνελ.
Πώς λαμβάνει χώρα η πολυπλοκότητα; Από την απρόβλεπτη συμπεριφορά των χρηματοοικονομικών αγορών μέχρι την αυθόρμητη ανάδυση της ζωής από την ανόργανη ύλη, προκύπτει το ερώτημα με ποιο τρόπο εμφανίζεται και οργανώνεται η πολυπλοκότητα. Με άλλα λόγια, οι φυσικοί δεν έχουν ακόμα καταλάβει πώς απλά πράγματα, μέσα από απλές αλληλεπιδράσεις, οδηγούν σε πολύπλοκα φαινόμενα (οι αρχές από την «θεωρία του χάους» ).
Θα αποδειχτεί ποτέ ότι είναι σωστή η θεωρία των χορδών (string theory); Η θεωρία των χορδών, που υποστηρίζει χονδρικά ότι τα θεμελιώδη σωματίδια της φύσης δεν είναι κουκίδες αλλά μικροσκοπικές ενεργειακές «χορδές», διαθέτει μια μαθηματική καλαισθησία, αλλά οι φυσικοί αγωνιούν ότι μπορεί να πεθάνουν πολλές γενιές,  χωρίς ποτέ να μάθουν αν αποτελεί την πιο αποκαλυπτική περιγραφή της πραγματικότητας που έχει ποτέ γίνει ή μήπως τελικά δεν είναι παρά ένα γοητευτικό θεωρητικό κατασκεύασμα. Ακόμα και μεγαλεπήβολα πειράματα, όπως αυτό του CERN, είναι απίθανο να δώσουν οριστική απάντηση για το αν οι χορδές όντως υπάρχουν και αποτελούν το θεμέλιο της φύσης.
Τι είναι η μοναδικότητα; Ίσως το μεγαλύτερο μυστήριο αφορά το «ένα» και «μοναδικό» συμβάν από το οποίο όλα ξεκίνησαν, δηλαδή το «Μπινγκ Μπανγκ», την αρχική «έκρηξη» της Δημιουργίας. Η συμβατική φυσική θεωρεί ότι υπήρξε μια άπειρα καυτή και πυκνή κατάσταση στην αρχή του σύμπαντος, όπου οι γνωστοί φυσικοί νόμοι δεν ίσχυαν. Αλλά οι φυσικοί δεν μπορούν να περιγράψουν -και να καταλάβουν- ακριβώς αυτή την κατάσταση «μοναδικότητας», χωρίς την οποία ασφαλώς αδυνατούν και να προσφέρουν στον κόσμο μια αληθινή «θεωρία του παντός».
Τι είναι η…πραγματικότητα στην πραγματικότητα; Ο υλικός κόσμος φαίνεται «απλός», αλλά, σε κάποιο επίπεδο, βρίσκεται πέρα από την κατανόησή του ανθρώπου. Η κβαντική φυσική, η οποία έδειξε ότι ο παρατηρητής μπορεί να αλλάξει τη φύση του αντικειμένου που παρατηρεί, «υποψιάζει» αρκετούς φυσικούς ότι απλώς έχουμε γρατσουνίσει την επιφάνεια της πραγματικότητας. Κανείς ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει καταλάβει πώς γίνεται το σύμπαν να ξέρει πότε παρακολουθείται και ανάλογα να αλλάζει. Για μερικούς, η ουσιαστική «επανάσταση» θα υπάρξει μόνο όταν κατανοηθεί η σχέση ανάμεσα στη φυσική πραγματικότητα και στην ανθρώπινη συνείδηση.
Πόσο μακριά μπορεί να μας πάει η Φυσική; Η επιστημονική αναζήτηση που ξεκίνησε με το Γαλιλαίο και πιο πριν με τους αρχαίους Έλληνες Φιλόσοφους και μας έχει αποκαλύψει τόσα πράγματα για το σύμπαν, πλησιάζει στο τέλος της; Δεν καταφέρνει το ανθρώπινο μυαλό να πάει παραπέρα; Έχουν φθάσει οι επιστήμονες κοντά στα όρια της εμπειρικής ανθρώπινη γνώσης; } }
397829_279073925479190_100001297534924_698177_2076418280_n
Αυτά. Λοιπόν αν και δεν διαθέτω κανένα Νομπέλ να κοσμεί το τζάκι μου -ούτε τζάκι διαθέτω, μα διαθέτω ΔΙΑΚΡΙΣΗ- μπορώ πολύ, μα πάρα πολύ εύκολα να τους λύσω όλες τις απορίες τους –που παρουσιάζουν  με σοβαροφάνεια προς το πόπολο- και να κοιμηθούν επιτέλους κι αυτοί σαν “άνθρωποι”. Οι πιο πάνω ερωτήσεις – δήθεν προβληματισμοί- απευθύνονται από ηλίθιους προς πανηλίθιους …και εξηγούμε.
Ας διαβάσουν NICOLA TESLA και ας εφαρμόσουν αυτά που ο μεγαλύτερος σύγχρονος εφευρέτης έφερε στο φως. Ας μελετήσουν τις 200+ εξισώσεις του James Clerk Maxwell που έχουν καταχωνιάσει και ας βάλουν “στο ντουλάπι τον κρετίνο Αϊνστάιν”. Ας βάλουν στις εξισώσεις τους και τον ΑΙΘΕΡΑ και ας εφαρμόσουν τις τεχνικές του Wilhelm Reich που τον δολοφόνησαν “αυτοί που μένουν άγρυπνοι τα βράδια” …
Αυτό είναι το κομβικό σημείο που άρχισε ο κατήφορος της επιστήμης και των ανθρώπων, εδώ η επιστήμη μεταλλάχτηκε σε επιστημον-ισμό. Από τότε η θεωρία του Αιθέρα θεωρούνταν προβληματική και αμφιλεγόμενη. Τη χαριστική βολή όμως την έδωσε το 1905 ο Άλμπερτ Αϊνστάιν με τη Θεωρία της Σχετικότητας (Ε=mc²), που έδειξε πως δεν υπήρχε αιθέρας, για να στηρίζει τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στο κενό. Τα κύματα διαδίδονται από μόνα τους. Διακηρύσσοντας πως τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία αποτελούν αυτούσιες οντότητες, που έχουν την ιδιότητα να ταξιδεύουν στο κενό διάστημα.
  • Ο κρετίνος Αϊνστάιν καθοδηγούμενος από Εβραϊκή ομάδα η οποία δούλευε μέσω του Index, μάζεψε την Γεωμετρία του Georg Friendrich Riemann και τους μετασχηματισμούς του Hendrik Antoon Lorentz, 1853-1928 (αυτοί οι επιστήμονες δεν είχαν τότε επαφή μεταξύ τους) έτσι δημιούργησαν το τερατούργημα της Θεωρίας Της Σχετικότητας, για «να εξελίξουν» την Θεωρητική Φυσική, στο σημερινό της αδιέξοδο, ρίχνοντας στα Τάρταρα, τις διακόσες εξισώσεις του Maxwell μέσω του οργάνου τους Oliver Heaviside και φυσικά έθαψαν τον Tesla.  Έτσι καταντήσαμε να καίμε απολιθωμένα καύσιμα, σερνόμενοι στα μαύρα φίδια της ασφάλτου, αντί να έχουμε συσκευές παραγωγής Ελεύθερης Ενέργειας από το Ενεργό Κενό και ταξίδια με stargates, όπως όλες οι φυλές του Γαλαξία.
Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί  στο δόγμα του κατεστημένου. Ο Lakhovsky λέει ότι, κάθε ένα από τα κύτταρά μας, είναι κι ένα λεπτό αντηχούν κύκλωμα, και όταν αυτά τα κυκλώματα ταλάντωσης είναι σωστά, τότε εμείς ή οποιοδήποτε πράγμα διαβίωσης είναι υγιές. Όταν μια εξωτερική πηγή κάνει τα κύτταρα μας να ταλαντώνονται με διαφορετικό ρυθμό, στη συνέχεια αυτά αρρωσταίνουν. Φυσικά “αυτοί που δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια” τον εξαφάνισαν
…και … και … όλα υπαρκτά και όλα στα φως.
Εάν η επιστημονική κοινότητα είχε κάνει σωστά την δουλειά της, τότε στο www.miastala.com και στοwww.terrapapers.com πολλά από τα δικά μου άρθρα δεν θα υπήρχαν. Όλος ο σύγχρονος πολιτισμός στήθηκε πάνω στο εναλλασσόμενο ρεύμα του Τέσλα. Όμως ο ασύρματος ηλεκτρισμός που προσπάθησε να στήσει με τον πρώτο από τους τρείς πύργους στο Λόνγκ Άιλαντ καταστράφηκε από τον τραπεζίτη J.P.Morgan για χάρη του κεντρικού ελέγχου (π.χ. της εκάστοτε ΔΕΗ) και των καλωδίων. Έχετε σκεφτεί πόσα χιλιόμετρα καλώδιο έχετε μέσα στο σπίτι σας;
Τα πρωτοσέλιδα της εποχής του Νίκολα Τέσλα έλεγαν «Ο ηλεκτρισμός θα μπορούσε να είναι ελεύθερος, όπως ο αέρας… Έρχεται το τέλος των τηλεγραφικών και τηλεφωνικών εταιρειών… Όλα τα μονοπώλια θα συντριβούν…». Φυσικά τον εξαφάνισαν. Ναι “αυτοί που δεν κοιμούνται τα βράδια” …
Στα γυμνάσια και τα πανεπιστήμια μας διδάσκουν τόσα όσα χρειάζονται, για να γινόμαστε καλοί δούλοι ενός συστήματος που επίτηδες χάνει μερικά τρισεκατομμύρια watt για κάθε ΕΝΑ watt που παράγουμε με τους κλασικούς τρόπους. Όλα αυτά τα κατάφεραν εξαφανίζοντας, τι; Μα τις 196 από τις 200 εξισώσεις τουJames Clerk Maxwell κλπ. Είναι τεράστιο το θέμα καθώς και η βλακεία που δέρνει την Ακαδημαϊκή κοινότητα.
Τέλος πάντων, σας παρουσιάζω τις θέσεις του Tom Bearden (Lieutenant Colonel U.S. Army (Retired). President and Chief Executive Officer, CTEC, Inc. MS Nuclear Engineering, Georgia Institute of Technology. BS Mathematics, Northeast Louisiana University. Graduate of Command & General Staff College, U.S. Army. Graduate of Guided Missile Staff Officer’s Course, U.S. Army (equivalent to MS in Aerospace Engineering). Numerous electronic warfare and counter-countermeasures courses. … και λίγη πραγματική δραματική για την ανθρωπότητα ιστορία …
Suncruiser ΑΤ-ΕΝ, το «Μάτι του Θεού»  Οι μη έχοντες στοιχειώδη μεταφυσική παιδεία και οι ορθολογιστές, ας μην διαβάσουν παρακάτω γιατί θα εκνευριστούν με τα «αλλοπρόσαλλα» που γράφονται σε αυτό το άρθρο και κινδυνεύουν από εγκεφαλικό. Άλλωστε είναι λογικό, με αυτήν την ζέστη και την «δίκαια αγανάκτηση» τους για την συνομωσιολογικοπαράνοια που διαβάζουν! .. μα μην ξεχνάτε πως για το τσιπάρισμα που αρχίζει και στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβρη, οι … συνομωσιολόγοι τα έλεγαν πριν κάμποσα χρόνια.
Μαριχουάνα, Πρέπει Να Απαγορεύεται Αυστηρά Με ναρκωτικά ποτίζουν το σώμα και με σκουπίδια το μυαλό … το τι επακολουθεί είναι αναμενόμενο και δεν ξαφνιάζει … ! Διάβασε επίσης τι πρεσβεύουν οι ηλίθιοι που τα προτείνουν και τα προωθούν
Είσαι κι εσύ υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν γύρω σου και όταν και ΑΝ αναλάβεις κάποτε την ΕΥΘΥΝΗ …
Τότε ίσως … Ποιός ξέρει !







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...