Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

UFO Επίσκεψη στην επαρχία Heilongjiang της Κίνας

Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο εντοπίστηκε από μια ομάδα επισκεπτών που επισκέφτηκαν το βουνό Φοίνιξ σε ένα γραφικό σημείο στην επαρχία Heilongjiang γύρω 15:42 στις 8 Ιουλίου του 2012. Αυτή η μυστηριώδες σκηνή είναι από έναν επαγγελματία φωτογράφο ο οποίος έπαιρνε τις φωτογραφίες των επισκεπτών.




Με μια πρώτη ματιά φαίνεται να είναι ένα μικρό αεροπλάνο που έχει συντριβεί, αλλά με μια  περαιτέρω επιθεώρηση σαφώς και δεν είναι ένα αεροπλάνο. Μπορεί επίσης να είναι ένα είδος  πυραύλου που εκτοξεύτηκε.

Το αντικείμενο εξαφανίστηκε γρήγορα μετά από μια ράβδωση λευκού φωτός που άφησε στον ουρανό και εντοπίστηκε. Οι μάρτυρες ανέφεραν την υπόθεση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μετά την κατόπτευση. Οι σχετικές τοπικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί. Προς το παρόν, η ταυτότητα του UFO παραμένει ένα πέπλο μυστηρίου και πρέπει να διερευνηθεί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη υπόθεση UFO που εμφανίζεται στην περιοχή. Έχουμε και τη διάσημη UFO εξωγήινη επαφή από γεγονότα το 1994, όταν ένας κάτοικος του χωριού που ονομάζεται Zhaoguo Meng, ισχυρίστηκε ότι είχε επανειλημμένως επαφή με εξωγήινους γύρω από μια βάση UFO,την οποία είχε δείξει. Το περιστατικό προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή.
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...