Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Αίσχος! Illuminati- Μασονικό βιβλίο για παιδιά: Το βλέμμα του βασιλιά

Εντάξει, τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς σε όλα τα επίπεδα...! Μετά από τα υποσυνείδητα μηνύματα για παιδιά που δείξαμε επανειλημμένος από την αφύπνιση, μετά από τις αποδείξεις για υποσυνείδητο προγραμματισμό των παιδιών (από μικρή ηλικία) σε σεξιστικά ή μασονικά μηνύματα... Έρχεται και το βιβλίο για να ολοκληρώσει την εικόνα!




Στο εξώφυλλο: O πανεπόπτης οφθαλμός στην πυραμίδα των ιλλουμινάτων!!!!! Με το μήνυμα: To βλέμμα του βασιλεία!!!!! Μαγεία και απόκρυφος συμβολισμός σε αυτό το σκουπίδι...

[Περιγραφή:  Τι μπορεί να περιμένει ο δεκαπεντάχρονος Λίο από μια τέτοια ζωή;

Μαθητής σε σχολείο στρατιωτικής εκπαίδε
υσης, ζει με τη θεοσεβούμενη γιαγιά του, έχει να φροντίζει το μικρό αδερφό του και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είναι υποχρεωμένος να καταπιέζει διαρκώς τις έμφυτες μαγικές δυνάμεις του, για να μη θεωρηθεί εχθρός του βασιλείου.

Όταν, όμως, βρίσκει ένα άγραφο βιβλίο στο χιόνι, όλα αλλάζουν. Από την πρώτη στιγμή, ο Λίο διαισθάνεται μια αλλόκοτη δύναμη. Κείμενα αρχίζουν σταδιακά να εμφανίζονται στις σελίδες, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της Μαλόνια και ξετυλίγοντας την ιστορία του Ράιαν και της Άννα, δύο εφήβων από ένα παράλληλο σύμπαν. Ο Λίο δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος.

Τα σκοτεινά μυστικά, οι απαγορευμένες μαγικές στιγμές και η αίσθηση του κινδύνου που παραμονεύει σε κάθε σελίδα, σε συνδυασμό με την υποβλητική γραφή της 16χρονης Κάθριν Μπάννερ, δημιουργούν ένα ξεχωριστό μυθιστόρημα φαντασίας. 

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ ]

Αφύπνιση συνείδησης


Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση των άρθρων μας, χωρίς ενεργό λίνκ -  πηγή: Αφύπνιση συνείδησης

Ευχαριστώ την καλή μου φίλη Νίντε.


ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/illuminati_30.html#ixzz1zJKGblh1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...