Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΥΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Μερος β')..

Με τους εσσαιους σχετιζεται και μια μυστικη οργανωση που συνδεεται τοσο με την παλαια οσο και την καινη διαθηκη. Ειναι οι ναζαρητες, η ναζωραιοι, ..Οι εσσαιοι και οι ναζαρητες εμφανιζονται ως διαφορετικα παρακλαδια της ιδιας ομαδας. Το μαυρο ειναι το χρωμα της βαβυλωνιας αδελφοτητας η οποια εχει μηχανοραφησει ολοκληρη την ιστορια. Μια αλλη ομαδα, οι πεισωνες ηταν μια οικογενεια υβριδιων που ειχε ως προγονους πολιτικους,
υπατους, ποιητες, και ιστορικους. Οι πεισωνες ισχυριζονταν πως καταγονται απο τον calpus ο οποιος ηταν γιος του νουμα πομπιλιου, διαδοχου του ρωμυλου-ιδρυτη της ρωμης. Ο αρριος καλπουρνιος πεισωνας εγραψε τρια απο τα ευαγγελια με την ακολουθη σειρα.

το κατα ματθαιον - 70-75 μ.χ.
... το αναθεωρημενο του μαρκου 75-80 μ.χ.

και με την βοηθεια του ρωμασιου συγγραφεα και πολιτικου πλινιου του νεοτερου, το αναθεωρημενο του λουκα 85-90 μ.χ. Το κατα ιωαννη, εργο του γιου του αρριου, ακολουθησε το 105. Ο αρριος καλπουρνιος εγινε ο πρωτος πατριαρχης - αριος ιερεας και ετσι ο χριστιανισμος ξεκινησε επισημα απο την ρωμη, αφου ειχαν επεκταθει οι πρωτοι εβραιοι μετα την εκρηξη του υφαιστειου της θυρας, στην ευρωπη και επεβληθηκαν δια πυρος και σιδηρου. Ειναι επισης γνωστη η επανεκδοση τωνβ 4 ευαγγελιων, εντος ολοκληρου της βιβλου, η οποια εγινε κατοπιν εντολης του Μεγα κωνσταντινου και κατω απο την επιβλεψη του ευσεβιου, για να αποσταλουν στις διαφορες εκκλησιες το ετος 330 Κ.Ε. ετσι η θρησκεια της βαβυλωνιας αδελφοτητας απο την μεσοποταμια που ειχε κατασκευασει τα πελωρια ζιγκουρατ, εδωσε την θρησκεια της προς μηχανοραφιση ωστε να δημιουργησουν ενα νεο μοντελο δογματος, το οποιο σημερα εξουσιαζει τον πλανητη..
 


Πολικος Ευδαιμων

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Οταν ο διάβολος θέλει να σε ξεγελάσει θα σε πάει στο δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού και σαν τους πρωτόπλαστους θα σε πείσει πως αν φας τον καρπό του θα αποκτήσεις γνώση για το καλό και για το κακό.Το θέμα όμως είναι ότι αυτή η γνώση δεν φτάνει για να μπορείς να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό και εκεί θα σου βάλει αυτές τις θεωρίες για ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΥΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...