Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Αυτά είναι τα αποκαλυπτικά νέα που μαθαίνουμε από έρευνα φυσικού που ξεπερνά τα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τις...δυνατότητες της ιονοσφαιρικής θερμάστρας στην Αλάσκα
Το HAARP χειραγωγεί ακόμη και το Χρόνο!

Όπως ενημερώνει ο βραζιλιάνος φυσικός Dr. Fran De Aquino,
που δημοσίευσε μια επαναστατική έρευνα που λαμβάνει υπόψη της 30 άλλες επιστημονικές μελέτες, οι δυνατότητες του HAARP ξεπερνούν κατά πολύ όσα οι μέχρι σήμερα ερευνητές του έχουν αποκαλύψει 
Το HAARP χειραγωγεί ακόμη και το Χρόνο!σχετικά με τις τεχνολογίες υψηλής συχνότητας.

Dr. Fran De Aquino
Όπως λέει ένα πλήρως λειτουργικό και ενεργοποιημένο παγκοσμίως δίκτυο HAARP, μπορεί όχι μόνο να επηρεάζει τον καιρό και τα γεωφυσικά φαινόμενα  (π.χ. σεισμούς), αλλά και τη βαρύτητα, το διάστημα, ακόμη και τον ίδιο το χρόνο! Καθώς το δίκτυο είναι πλέον σχεδόν έτοιμο, με τις νέες εγκαταστάσεις στο νότιο πόλο του πλανήτη, την απομονωμένη Ανταρκτική, μένει να δούμε αν οι "masters του HAARP" επιδιώξουν να γίνουν και "masters του χρόνου"...

Για τους ιδιοκτήτες και τους προωθητές του προγράμματος HAARP ο επιστήμονας αυτός που αποκαλύπτει τους απωτέρους στόχους τους, ίσως να είναι και ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος του κόσμου, όπως αναφέρει το εν λόγω άρθρο στο beforeitsnews. Στις φωτογραφίες του άρθρου βλέπουμε μια γνωστή από μεταφυσικές αναρτήσεις φωτογραφία με το "κρυστάλλινο δίκτυο-πλέγμα" της Γης  μόνο που στην προκειμένη το δίκτυο αυτό θέλουν να χρησιμοποιήσουν για να επέμβουν -πέρα από όλα τα άλλα, ήδη γνωστά...- ΚΑΙ στις διαστάσεις του χρόνου...

Το "κρυστάλλινο δίκτυο-πλέγμα" της Γης.

Αυτό ωστόσο εμένα προσωπικά με βάζει σε πολύ μεγάλες σκέψεις στο ΓΙΑΤΙ προωθούνται όλες αυτές οι φαινομενικά άκακες πνευματικές δράσεις που αναφέρονται στο αιθερικό πλέγμα της Γης σε όλο τον κόσμο... Μήπως απλά μας προετοιμάζουν να αποδεχτούμε κάτι που εκείνοι ελέγχουν σαν απλό φυσικό ή μεταφυσικό γεγονός? Μήπως προσπαθούν να ελέγξουν κάποιο φυσικό γεγονός που μπορεί να "απειλεί" τη Γη και δε βρίσκουν άλλο τρόπο? Μήπως αποτελεί μέρος της προσπάθειας ελέγχου των συνειδήσεων και η όλη μεταφυσική δράση αυτής της κατεύθυνσης? Γιατί τόσος θόρυβος για τα ταξίδια των Μάγια στο χρόνο τον ίδιο καιρό που αυτοί εργάζονταν προς παρόμοιο στόχο με τεχνητά μέσα?... Σαφώς είναι γνωστό πως ο άνθρωπος πάντα μαγευόταν από τα ταξίδια στο χρόνο... αλλά εδώ εμπλέκονται παράμετροι ελέγχου, χειραγώγησης και καταστρατήγησης της ίδιας της ελευθερίας του ανθρώπου... και ενός ολόκληρου πλανήτη μετά των κατοίκων του...

Μπορεί από την άλλη να αποτελέσει την αρχή για τεχνολογικές εφαρμογές για το καλό όλων... όπως την τηλεμεταφορά και τα ταξίδια στο χρόνο... όμως άγνωστο με ποιο κόστος... Αυτές είναι βέβαια μερικές πρώτες σκέψεις μετά τις αποκαλύψεις του φυσικού... ωστόσο υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά το γεγονός πως οποιαδήποτε πολιτικού ή ακτιβιστικού τύπου δράση δεν είναι ικανή να ανατρέψει και να αναχαιτίσει τους "ανθρώπους" που το εμπνεύστηκαν από την ολοκλήρωση και εφαρμογή του... Αυτοί δε σταματούν πουθενά και δεν έχουν κανένα απολύτως ενδοιασμό...Ας δούμε μερικά ακόμη στοιχεία όμως σχετικά.

Η αποκαλυπτική εργασία του De Aquino:

High-power ELF radiation generated by modulated HF heating of the ionosphere can cause earthquakes, cyclones and localized heating.

Μαγνητικά κύματα.

Το HAARP επεμβαίνοντας στη βαρύτητα πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το HAARP επεμβαίνοντας στη βαρύτητα πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό. 


Το HAARP μπορεί να επηρεάζει τη βαρύτητα.

Οι περισσότεροι ερευνητές εδώ και χρόνια ανέφεραν πως το HAAR αποτελεί τεχνολογία που έχει τη δυνατότητα πρόκλησης σεισμών και hurricane.
Ο De Aquino όχι απλά επιβεβαιώνει με την εργασία του τα παραπάνω, αλλά προχωρά ακόμη περισσότερο:  Με τη χρήση ειδικών υψηλών συχνοτήτων, όπως λέει, το HAARP έχει τη δυνατότητα να αλλάζει και να ελέγχει τη βαρύτητα σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Όπως ισχυρίζεται ο φυσικός με βαρυτικές ασπίδες μπορούν να μετακινηθούν και να μεταφερθούν πολύ βαριά αντικείμενα. Οι επιστήμονες όμως μιλούν για ακόμη περισσότερα.  Ο De Aquino σε συνδυασμό με τα πειράματα του έλληνα φυσικού Δημητρίου Σταύρος, του ΤΕΙ Αθηνών, που απέδειξε με επιτυχία την ύπαρξη ηλεκτρομαγνητικής δράσης με τα βαρυτικά πεδία (electromagnetic interaction with the gravity field.), αναφέρει πως η τεχνολογία ELF μπορεί να δημιουργεί αυτά τα πεδία βαρυτικής ασπίδας:


The ELF technology can generate "Gravitational Shielding Mantles which are made by layers of high-dielectric strength semiconductor sandwiched by two metallic foils and insulation layers. The Gravitational Shielding Mantle can be made so that it is only 1 millimeter in thickness."
The Stavros RF pendulum experiment has HAARP properties.

Gravitational Shielding Mantles.
The period of the pendulum oscillations of a suspended electromagnetic resonant circuitformed by quarter-wavelength transmission line sections is found to be affected by electrical parameters of the oscillator driving it. Of particular influence appears to the magntitude of current at resonance, which depends on the effective quality factor (Q) of the RF tank circuit and the input driving power.
From his abstract: HAARP vortex cloud.
Ωστόσο όπως ανέφερα και στην αρχή η πιο σημαντική και άγνωστη μέχρι στιγμής δυνατότητα του HAARP που αποκαλύπτεται με την εργασία του βραζιλιάνου επιστήμονα, είναι η δυνατότητα του να παραμορφώνει το χρόνο...


Στη θεωρία της σχετικότητας ο Einstein αναφέρεται (απλοϊκά διατυπωμένα) η ρεαλιστική επίπτωση επίδρασης στο χρόνο που προκαλείται από μια επιτάχυνση που να πλησιάζει τα όρια του χρόνου και να επιδρά στη βαρύτητα "αναδιπλώνοντας"το χωρο-χρόνο. 

Το HAARP μπορεί να ελέγχει το χώρο και το χρόνο. 

Η εργασία του De Aquino φανερώνει πως όταν κάτι υπόκειται σε ένα ομοιόμορφο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο κυμάτων   ELF, η μάζα μπορεί τεχνητώς να μετατραπεί σε ένα διαφορετικό ανάλογο της διαφορετικού χρόνου πέρα από τα όσα είναι σε θέση να παρατηρήσουν οι παρευρισκόμενοι παρατηρητές. 

HAARP teleportation.


Αυτό εμένα με πηγαίνει στη διάδοση που γνωρίζει μια "μεταφυσική" θεωρία που αναφέρει πως η Γη θα βρεθεί το Δεκέμβρη του 2012 μέσα σε μια "φούσκα" που θα τη μεταφέρει στην 5η διάσταση "με ασφάλεια", διότι σε άλλη περίπτωση όπως ισχυρίζονται θα καταστρεφόταν από τις ακτινοβολίες (βλέπε τη ζώνη φωτονίων και τις μεταδόσεις από chanelling σε διάφορα σάιτ σχετικά με το πως η Γη θα περάσει σε "άλλη διάσταση". Να είναι αυτό που θέλουν να πετύχουν με το HAARP και προετοιμάζουν τις συνειδήσεις μέσα από chanelling των διαστημικών "αδελφών" μας?


Παρακάτω στο ίδιο άρθρο αναφέρεται πως με ανάλογο τρόπο χρησιμοποιήθηκαν τέτοια πεδία στο γνωστό πείραμα της Φιλαδέλφια και πως οι εργασίες του Τέσλα ήταν ένας προπομπώς των όσων σήμερα είναι ήδη εφικτά με το HAARP...

The USS Eldridge at sea [Photo courtesy of U.S. Navy]The analogy he draws envisions an ocean going vessel. He explains the ship "...is made of steel. When subjected to a uniform ELF electromagnetic field, with intensity and frequency the ship will perform a transition in time to another time. It is important to note that the electromagnetic field,besides being uniform, must remain with the ship during the transition to the new time. If it is not uniform, each part of the ship will perform transitions to different times in the future. In order for the electromagnetic field to remain with the ship, it is necessary that all the parts, which are involved with the generation of the field, stay inside the ship. If persons are inside the ship they will perform transitions to different times in the future because their conductivities and densities are different."


Remarkably,that is almost the exact scenario described by the alleged witness Carl Allende of the Philadelphia Experiment. Now widely regarded as a fabricated story, the early 1940s U.S. Navy experiment allegedly codenamedProject Rainbow never actually took place.

HAARP draws upon Nikola Tesla's work a century ago.

HAARP draws upon Nikola Tesla's work a century ago.It's strongly suspected that much of the HAARP technology is Tesla's work—updated and improved—and built upon the latest 21st Century scientific knowledge.


Believers of the story, however, claim that famed inventor and electrical genius Nikola Tesla assisted in the experiment that involved a naval escort vessel named the USS Eldridge. The purpose was to create invisibility, but ended tragically when the ship was spatially transported and parts of it were trapped in temporal anomalies.


Με τα όσα προσθέτει ο Dr.Fran De Aquino το HAARP δεν είναι απλά το "υπερόπλο" που γνωρίζαμε μέχρι χθες ...που είναι σε θέση να χειραγωγεί τον καιρό, να προκαλεί σεισμούς και να χρησιμοποιεί τα γεωφυσικά φαινόμενα σαν όπλα ... και να παίζει με τις συχνότητες του εγκεφάλου μας... Τώρα μαθαίνουμε πως αποτελεί και το μέσο στρεύλωσης του χρόνου και της βαρύτητας... (Αυτή η τεχνολογία αλλά και η μυστικοπάθεια των προαγωγών της πραγματικά τρελαίνουν κόσμο... driving people mad.)

Με τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο σε όλα τα επίπεδα... λυπάμαι, αλλά δεν νομίζω πως είναι για καλό μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...