Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ / ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΥΠΕΡ-ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

Το γνωστό σε όλους κοινωνικό δίκτυο με την δημιουργία του πεδίου ονόματι Status έχει πετύχει με τον ιδανικότερο τρόπο το σκοπό του.Έχει πετύχει να κάνει τούς περισσότερους χρήστες μέρος της ''Διαδικτυακής Υπέρ οντότητας Πλήροφορίας''.
  


ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΔΊΚΤΥΟ 
   Αρκεί να σκεφτεί κανείς το πώς λειτουργεί το κοινωνικό δίκτυο.Αρχικά δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να κάνει φίλους ''Επαφές'',φίλους πραγματικούς, απλούς γνωστούς, διαδικτυακούς φίλους γνωστούς και αγνώστους σε αυτόν, και να τούς εντάξει στο προφίλ του δίνοντάς τους την δυνατότητα να βλέπουν τις αναρτήσεις τις φωτογραφίες τις πληροφορίες και κάθε τι το οποίο εκείνος επιθυμεί.Να δίνει την πληροφορία την οποία φυσικά εκτός από τους φίλους του, μπορούν να τις βλέπουν
και άλλοι, οι διαχειριστές του κοινωνικού αυτού Δικτύου και όσοι άλλοι έχουν πρόσβαση με τις ευλογίες και τις άδειες αυτών.Υπηρεσίες και Οργανισμοί με σκοπό το Ηλεκτρονικό φακέλωμα του κάθε χρήστη. 
   



ΠΕΔΙΟ STATUS - ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ 
   Με την δημιουργία προσωπικού προφίλ και με την παροχή του πεδίου ανάρτησης- δημοσίευσης , ο κάθε χρήστης μπαίνει στο ''Διαδυκτιακό Μάτριξ'' και γίνετε μέρος και γρανάζι της διαδικασίας του δικτύου.Μπαίνει στο τρυπάκι της προσωπικής του,με απώτερο σκοπό να πάρει όσα περισσότερα Like! (εύσημα-Μπράβο) γίνετε για κάθε μία ανάρτηση του ξεχωριστά.Και όσα περισσότερο παίρνει, τόσο περισσότερες αναρτήσεις ενημερώσεις κάνει, με σκοπό να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο, μέσα στην ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ ΥΠΈΡ-ΟΝΤΌΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑΣ ενός ψεύτικου εικονικού χώρου, αναγκάζοντας τον χρήστη στην προσπάθεια του για προσωπική ανάδειξη και μόνο, να ενημερώνει το πεδίο-status καθημερινά, φτάνοντας πολλές φορές και σε υπερβολές, αναδημοσιεύοντας ότι ψευδό-φιλοσοφία και ψευδό-πληροφορίας υπάρχει, βοηθώντας στην ουσία να περάσει και να διαδοθεί η λάθος πληροφορία η πληροφορία την οποία το σύστημα και η Υπέρ-οντότητα θέλει να περάσει σε όσους περισσότερους γίνετε, και όλα αυτά γίνονται για το Like! για το Ε.. Γ.. Ω  του κάθε χρήστη.




   Αν σκεπτόμαστε και λειτουργούμε όμως πάντα με αυτήν την φιλοσοφία,πώς και πότε  θα περάσουμε στο ΕΜΕΙΣ, πώς θα αλλάξει ό πολιτισμός της χέστρας, σε έναν καλύτερο πολιτισμό;Ο τρόπος με τον οποίο οι περισσότεροι χρήστες λειτουργούν μέσα στο πεδίο της διαδικτυακής Υπέρ-οντότητας πληροφορίας δίνει στο σύστημα πολλαπλό κέρδος έναντι τού ανθρώπου.Η αλλαγή πολιτισμού μπορεί να γίνει πράξη και να περάσουμε στο ΕΜΕΙΣ μόνο αν το θέλουμε πραγματικά,μόνο αν θέλουμε πραγματικά έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας.
__________________________________________________________________



ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ ΥΠΈΡ-ΟΝΤΌΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΌΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΗΣ,ΚΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΝΙΚΆΕΙ ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ ΤΟΝ ΧΡΉΣΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΆΘΕ ΆΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ.


Η ΛΎΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΉ ΜΠΟΡΕΊ ΕΎΚΟΛΑ ΝΑ ΈΡΘΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΛΎΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΆΘΕ ΧΡΉΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΆΘΕ ΆΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ. ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΊ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΚΑΙ νΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΣΤΟ ΕΜΕΊΣ.
__________________________________________________________________


ΕΜΕΊΣ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΘΑ ΦΈΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ. 


 ΑΥΤΟΓΝΩΣΊΑ- ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ - ΈΝΩΣΗ - ΑΛΛΑΓΉ 




ΕΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...