Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

2012


    Πολλα ακούγονται και πολλά γράφονται για το τι θα συμβεί στης 21-12-2012. Το θέμα όμως δεν είναι το τι λένε η τι διαφημίζουν μέσα από το διαδίκτυο μέσα από τις ταινίες τα ντοκιμαντέρ τα βιντεακια κτλ.Το θέμα είναι τι πραγματικά παίζεται με όλα αυτο το σκηνικό, και πια είναι τα πραγματικά τους σχέδια, γιατί ως γνωστό όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ένα από τα γνωστά σχέδια είναι αυτό της παγκόσμιας κυβέρνησης με κοινό νόμισμα το γκλομπo όπως θα λέγετε.
     Ένα άλλο σχέδιο τους, είναι ο περιορισμός του πληθυσμού της Γης, αυτό το γράφουν και στις πέτρες εντολών τις οποίες κατασκεύασαν και τις έβαλαν σε κοινή θέα.Το σημαντικό σε όλα αυτά είναι ότι τίποτα δεν γίνετε τυχαία, πριν από καιρό βγήκαν δεκάδες ταινίες με θέμα το 2012 και το τέλος του κοσμου.
Αυτό μπορεί να έγινε με σκοπό την υποσυνείδητη προειδοποίηση ότι κάτι θα συμβεί τότε η για την συνείδητη μας παραπλάνηση.
     Μπορεί το σημαντικό γεγονός για τον πλανήτη να μην προέλθει τελικά από παράγοντα φυσικό όπως λένε τόσα και τόσα ντοκιμαντέρ και ταινίες, μπορεί απλα  να έχουν σχεδιάσει και να έχουν προγραμματίσει τότε να σκάνε οι βόμβες κάποιων. και οι πολίτες τών περιοχών αυτών να κοιτάνε τον ουρανό ψάχνοντας να εντοπίσουν τον κομήτη Nibiru  η κάποια ηλιακή καταιγίδα. 
Σημασία έχει το ότι όλα όσα γίνονται, δεν είναι απλά κάποιο εμπορικό κόλπο, 
πίσω από την κουρτίνα υπάρχει κάποιο υποχθόνιο σχέδιο.


Τι θα γίνε μονό  ο καιρός θα το δείξει αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...