Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΩΝ | ELEUSIS


ILLUMINATI&



     AYTH  ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Η ΌΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ... 



ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΩΝ 


MEΣΑ ΣΤΟ  ΠΕΔΙΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜO  ΤΗΣ ΧEΣΤΡΑΣ   




ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ
Η Υπερ Οντότητα Πληροφορίας και οι υπηρέτες αυτής ILLUMINATI Μασόνοι κτλ. έκτος όλων των άλλων, δημιούργησαν  και την ΜΌΔΑ.
Το πεδίο και την τάση δηλαδή, μέσα απο το οποίο, μπορούν να ελέγχουν να καθοδηγούν τον άνθρωπο εκεί ακριβώς οπού αυτοί θέλουν.Στόχος δεν έιναι τα χρήματα, η Υπερ Οντότητα δεν νοιάζεται ούτε τρέφετε απο αυτά, στόχος της Υπερ Οντότητας είναι το πνεύμα του ανθρώπου.
Η ΜΌΔΑ δημιουργεί την τάση, την τάση της ανανέωσης της αλλαγής, έτσι ανα τακτά χρονικά διαστήματα ανανεώνετε, αλλάζει, προωθήτε από τα κουτιά  από τα μέσα και από όλες τις πηγές πληροφορίας της Υπέρ Οντότητας. Έτσι ενώ στην ουσία τίποτα σημαντικό
δεν αλλάζει  και δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει και τίποτα δεν αποτελεί θέμα ανάγκης του ανθρώπου,εκείνοι  περνάνε μέσο της Μόδας ότι πρέπει να αλλάξει και ότι μόνο αν ακολουθήσεις την μόδα θα είσαι αποδεκτός και IN! αλλιώς θα είσαι OUT!  
    
Για παράδειγμα μία κοπέλα στην κοινωνία μας βλέπει την φίλη της η κάποια άλλη κοπέλα της παρέας της με ένα τσαντάκι ακριβής μάρκας,και ενώ η ίδια μπορεί να έχει 10.000 παρόμοια τσαντάκια,  μόλις την βλέπει, αμέσως δημιουργείτε μέσα της το συναίσθημα,και η λαχτάρα απόκτησης της συγκεκριμένης ύλης, και αυτό συμβαίνει όχι λόγο πραγματικής ανάγκης, αλλά  λόγο της πλύσης και της υποσυνείδητης καθοδήγησης που γίνετε από την Υπέρ Οντότητα πληροφορίας και των μέσων αυτής.  

Η μόδα λοιπόν είναι ψευδαίσθηση και  η ψευδή ικανοποίηση του ατόμου που την ακολουθεί πιστά ότι έχει αξία και μετράει στην κοινωνία, γιατί την ακολουθεί. 

Η αξία όμως δεν είναι αυτά τα οποία φοράει, δεν είναι το περιτύλιγμα , καμία αξία δεν έχει το περιτύλιγμα, σημασία δεν έχει τι φοράει ο άνθρωπος απέξω σημασία έχει μονό τι φοράει ο άνθρωπος από μέσα. 



Μέ την ΜΟΔΑ λοιπόν καθώς και με όλα τα άλλα σχέδια των ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΩΝ - ILLUMINATI είμαστε όλοι παγιδευμένοι μέσα σε έναν λάβυρινθο μέσα σε μία μια κοινωνία και σε έναν πολιτισμό της ΧEΣΤΡΑΣ δηλαδή, οπού στην Αμερική η κυρία ...αγχώνετε για το τι χρώμα και τι μάρκα τσαντάκι θα αγοράσει, ενω την ίδια στιγμή και κάθε 5 δευτερόλεπτα ένα μωρό σε μία άλλη Ήπειρο χάνει την ζωή του. Ψυχή έχει και η κυρία, ψυχή έχει και το μωρό.






TAMΠEΛEΣ & ΧΡHMA !!!


Με το χρήμα και τις ταμπέλες μας έχουν φέρει στο δικό τους πεδίο η Υπεροντοτητα  οι πεφωτισμένοι και τα τσιράκια τους.Έτσι  κρατάνε μια τεράστια μερίδα του ανθρώπινου 

πληθυσμού χωριστά, ταμπελοποιημένους αποπροσανατολισμένους, υπνωτισμένους, μέσα στο δικό τους πεδιο. Στο  πεδίο αυτό, εδώ και πάρα πολύ  καιρό τώρα έβαλαν στο προσκήνιο και το χαρτάκι με τα νούμερα, το χαρτάκι αυτο με νούμερα έγινε η ουδέτερη ταμπέλα και η συνειδητή αλλά και υποσυνείδητη επιθυμία του κάθε ταμπελοποιημενου μέσα στο πεδίο των πεφωτισμένων, έτσι λοιπόν έκαναν το χρήμα  θεό για τον άνθρωπο,και πλέον όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό.με αποτέλεσμα ο έλεγχος 

του ανθρώπου από τους πεφωτισμένους να είναι απλή υπόθεση.    







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...