Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο Ομπάμα επιστρατεύει τον "Μεγάλο Αδερφό"


M A T R I X

Σύμφωνα με τον ιστότοπο "drudgereport" που επικαλείται κυβερνητικά έγρραφα των ΗΠΑ, ο πλανητάρχης έχει ήδη δώσει εντολή σε ανώτατα στελέχη ομοσπονδιακών υπηρεσιών να παρακολουθούν βήμα προς βήμα τις κινήσεις των εργαζομένων τους. 

Προκειται για το πρόγραμμα Insider Threat Program, στο πλαίσιο του οποίου ο ένας παρακολουθεί τον άλλο για το "καλό" των ΗΠΑ. Το πρόγραμμα αφορά κυρίως σε υπηρεσίες που διαθέτουν κρατικά μυστικά και υποθέσεις. 

Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες αυτές θα βρίσκονται υπό παρακολούθηση για τις ώρες που εργάζονται-  αν δηλαδή παραμένουν περισσότερες χώρες από το κανονικό στο χώρο εργασίας - τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις τους, τα e-mails, τις γυναίκες τους ακόμα και το διαζύγιό τους. 

Στο μιικροσκόπιο μπαίνει η γενικότερη συμπεριφορά των εργαζομένων, κατά πόσο για παράδειγμα έχουν εκρήξεις οργής, αν έχουν σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά τους ακόμα και τάσεις αυτοκτονίας, οικονομικά προβλήματα καθώς επίσης και αν πραγματοποιούν αδικαιολόγητα ταξίδια.

Για τους ειδικούς πάντως, το κατασκοπευτικό αυτό πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου θα πέσει στο κενό καθώς οι μέθοδοι που εφαρμόζονται για τον εντοπισμό τυχόν κατασκόπων δεν θεωρούνται αποτελεσματικές.

Τα κυβερνητικά έγγραφα επισημαίνουν ότι όσοι προϊστάμενοι αρνηθούν να κατονομάσουν τους υπόπτους, κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και με την κατηγορία της εγκληματικής ενέργειας.



ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...