Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Δύο λευκά άλογα βρέθηκαν σε αγρογλυφικά (ανάλυση και συσχετισμοί με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ) VIDEO )

Δύο λευκά άλογα βρέθηκαν κοντά στο Hill και Cherhill, nr Calne, Wiltshire,
στο Ηνωμένο Βασίλειο - 25 Ιουνίου 2012. 
Ο Michelle Jennings αναφέρεται στο λευκό άλογο της Αποκάλυψης
 (Τέσσερις Καβαλάρηδες)

Τουρκικές γελοιότητες στα κατεχόμενα

Γράφει ο Ν. Λυγερός
Αφιερώνουμε με αγάπη σε όσους ραγιάδες πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα της Τουρκίας, την επόμενη φωτογραφία που δείχνει ένα τουρκικό γεωτρύπανο στα κατεχόμενα της Κύπρου, το οποίο έρχεται να αντισταθμίσει τις εργασίες της Κύπρου στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Αίσχος! Illuminati- Μασονικό βιβλίο για παιδιά: Το βλέμμα του βασιλιά

Εντάξει, τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς σε όλα τα επίπεδα...! Μετά από τα υποσυνείδητα μηνύματα για παιδιά που δείξαμε επανειλημμένος από την αφύπνιση, μετά από τις αποδείξεις για υποσυνείδητο προγραμματισμό των παιδιών (από μικρή ηλικία) σε σεξιστικά ή μασονικά μηνύματα... Έρχεται και το βιβλίο για να ολοκληρώσει την εικόνα!

Και ενεργειακή κρίση στις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας - Απειλές Μόσχας προς Άγκυρα

Σε περίοδο κρίσης εισέρχονται οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας σε όλους τους τομείς: Μετά την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού/αναγνωριστικού RF-4E από συστήματα τα οποία κατά πάσα πιθανότατα χειρίζονταν Ρώσοι χειριστές και την έντονη λογομαχία που φημολογείται ότι είχαν ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν

Όπου κι αν κοιτάξω...


Όπου κι αν κοιτάξω η Ελλάδα με πληγώνει, 
όπως έχει γράψει ο μεγάλος Σεφέρης.

Στο ϊδιο έργο θεατές ...Η CIA εξοπλίζει ισλαμιστές στη Συρία !


Το είδαμε στην Αίγυπτο ,το είδαμε στη Λιβύη  ...Ξαναπαίζεται στη Συρία
Οι ισλαμιστές της Συρίας εξοπλίζονται από τις μοναρχίες του Περσικού Κόλπου υπό τον έλεγχο της CIA

Αεροναυτική δύναμη έτοιμη για πόλεμο, στέλνει η Κίνα


Image
Ύστερα από μήνες έντασης με τις Φιλιππίνες γύρω από τη διαφιλονικούμενη ατόλλη  Scarborough η Κίνα αποφάσισε να στείλει ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις στην περιοχή.

ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS: Η ηγεσία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!

Του Αντώνη Γρυπαίου Διεθνολόγου
Συγκλονιστικά γεγονότα συμβαίνουν σήμερα στο πλανήτη μας, με την οικονομική κρίση στην Ευρώπη, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια οικονομική ύφεση, όμοια με εκείνη του 1929 στις ΗΠΑ,...
και η οποία συνήθως είναι πρόδρομος παγκόσμιου πολέμου.Θυμηθείτε το οικονομικό Κράχ του 1929 στην Αμερική που οδήγησε εν συνεχεία την υφήλιο στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.Για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σήμερα στο πλανήτη μας, παραθέτουμε την κάτωθι ανάλυση.

Πολεμικός πυρετός – Σε επιφυλακή η Σαουδική Αραβία – Φήμες για τουρκική επίθεση σε Συρία




Η Σαουδική Αραβία έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις της σε ύψιστο επίπεδο ετοιμότητας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σαουδαραβικός Στρατός έχει τεθεί σε επίπεδο συναγερμού 1, το οποίο σύμφωνα με την κωδικοποίηση του υπουργείου Άμυνας της χώρας σημαίνει «επικείμενο πόλεμο». 

ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ


ouesli_klark-1-nai
Ο Αμερικανός στρατηγός που έριξε τις βόμβες, επιστρέφει 
στον τόπο του εγκλήματος ως επιχειρηματίας!

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CRASH


Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CRASH

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS

http://neoellhn.blogspot.com/

Το είδαμε ΕΔΩ

"Κάρτα του πολίτη"="Νέα ηλεκτρονική ταυτότητα" - Αν δεν αντιδράσουμε μας έμειναν μόνο 2 μήνες ελευθερίας!!!


Δυστυχώς ,όπως όλα δείχνουν,  ο καιρός  της "αγρανάπαυσης"  τελείωσε, όπως  τέλειωσε και ο χρόνος  ευρωατλαντικών  "οραμάτων" μαζί με την προεκλογική διανομή    ψευδαισθήσεων  περί "σωτηρίας" , "ανάπτυξης","ακύρωσης του μνημονίου", "επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους"   και άλλων  τινών  ψυχοναρκωτικών.
Όταν το πρωί της ...

14ης Ιουνίου  2012 είδαμε  με έκπληξη  το υπηρεσιακό υπουργείο προστασίας του πολίτη να  ανακοινώνει  ότι απο τον ερχόμενο  Σεπτέμβριο θα αρχίσει  η αντικατάσταση  των ταυτοτήτων μας με νέες οι οποίες θα μοιάζουν με  πιστωτική κάρτα, αμέσως  καταλάβαμε  ότι  δεν ήταν καθόλου τυχαίος  ούτε ο τρόπος  , ούτε ασφαλώς και ο χρόνος (τρείς ημέρες πριν  απο τις εκλογές) που η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ κυβέρνηση αποφάσισε  να ανακοινώσει  την επιβολή  της "νέας ταυτότητας".
Γράφαμε εκείνο το πρωί (βλ.εδώ):
Η "κλασσικοπερίπτωση" εκτιμά  ότι   η "νέα ταυτότητα"  θα είναι  η  "Κάρτα Του Πολίτη" δηλαδή  η ολοκλήρωση  των υποδομών  της "δουλοπαροικίας - Ελλάς" για τις οποίες τόσο "πάσχισαν" οι  ξένες κατοχικές δυνάμεις και οι ντόπιοι συνεργάτες τους.Θα είναι λοιπόν η "Κάρτα του Πολίτη "της οποίας η διανομή  αναγγέλθηκε σήμερα στα "μουλωχτά"

Είμαστε ήδη στη μέση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης και δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη...



Του Richard K. Moore 

ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ


ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ

ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ

Το είδαμε ΕΔΩ

Μυστική Υπηρεσία Majestic 12: Einstein και Εξωγήινοι

118

Οι θρύλοι των αυτοχθόνων φυλών, μιλούν για εξωγήινους που ζουν κάτω απο την Γη (Ελλ.Υποτιτλοι)


Οι θρύλοι των αυτοχθόνων φυλών στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ 
μιλούν για εξωγήινους που ζουν κάτω από την Γη

Εξωγήινοι μέσα στη Γη


Εξω-γήινοι ... είναι άραγε αυτός ο σωστός όρος για να χαρακτηρίσουμε άλλα όντα; Μήπως τελικά ο Ε.Τ δεν ζούσε στο διάστημα αλλά κάτω από τα πόδια μας; Mέσα στην κούφια Γη..." Πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και συγγραφείς έχουν υποστηρίξει ότι η Γη είναι κενή στο εσωτερικό της.

Υπόγεια Θεσσαλονίκη ~ Η πόλη κάτω από την πόλη ~ Αληθινά σενάρια ΕΤ3


Νίκος Ασλανίδης και ο φακός της εκπομπής καταγράφουν σπάνιες εικόνες από έναν ολόκληρο υπόγειο κόσμο που βρίσκεται κάτω από τους δρόμους, τους ναούς και τις πολυκατοικίες της σύγχρονης Θεσσαλονίκης: Αρχαίες αγορές, βυζαντινές εκκλησίες, κατακόμβες, μαρμαρόστρωτοι δρόμοι, ρωμαϊκά υδραγωγεία, αρχαία νεκροταφεία μέχρι και κρύπτες του Μακεδονικού Αγώνα. Επίσης, παρουσιάζονται για πρώτη φορά πολλά από τα σημαντικά ευρήματα που έρχονται καθημερινά στο φως, κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής του μετρό. Έως τώρα έχουν βρεθεί... 3000 τάφοι, 5000 αγγεία, 1500 κοσμήματα, καθώς επίσης 8 χρυσά στεφάνια που είναι αντίστοιχα εκείνων των ανασκαφών της Βεργίνας.

Κυνοκέφαλοι και λυκάνθρωποι

Ιστορικοί και συγγραφείς της αρχαίας ελληνικής γραμματείας αναφέρονταν συχνά σε παράξενα πλάσματα με σώμα ανθρώπου και...

πρόσωπο σκύλου. Αργότερα η παράδοση αυτή πέρασε στην ανατολική χριστιανική βιβλιογραφία και εικονογραφία, για να επηρεάσει τους μετέπειτα αιώνες και τη δυτική παράδοση. Από πού προέκυψαν όμως οι ιστορίες για τους κυνόμορφους και ποια είναι η σύνδεση τους με τις περισσότερο σύγχρονες αφηγήσεις για τους λυκανθρώπους;

ΤΟ ΔΝΤ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΣΤΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ


Tι σχέση έχει το ΔΝΤ, τα εμβόλια και η μείωση του πληθυσμού; Αν δεν είμαστε ηλίθιοι ή λίγοι πώς θα κάτσουμε να μας φάνε; Να γιατί η υγεία υποσκάπτεται συστηματικά στο όνομα της οικονομίας, την ώρα που ξοδεύται τρελλό χρήμα για φρουφρού και ηλιθιότητες! Εμβολιάζετε τα παιδιά σας; Τα γεμίζετε νευροτοξικές ουσίες που στο μέλλον θα τα κάνουν άρρωστα, άβουλα αποχαυνωμένα και  πιθανόν στείρα!!!

George Orwell "1984 " Ο μεγάλος αδελφός.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

Το «1984» του Τζωρτζ Όργουελ είναι ένα από τα συγκλονιστικότερα βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Το «1984» γράφτηκε από τον Όργουελ στα μέσα του προηγούμενου αιώνα και εκδόθηκε το 1949, ένα χρόνο πριν τον θάνατο του.

Εχει περάσει λοιπόν, πάνω από μισός αιώνας αφότου κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα του Τζορτζ Οργουελ 1984. Σε αντίθεση με τα έργα επιστημονικής φαντασίας που γερνούν σχετικά γρήγορα, το βιβλίο του Οργουελ εξακολουθεί να λειτουργεί σαν προειδοποίηση για τον κόσμο που ζούμε και για εκείνον που έρχεται. 

Οι Μάγια είχαν στενές επαφές τρίτου τύπου με εξωγήινους αποκαλύπτει η Μεξικανική κυβέρνηση!!!
























Ο υπουργός Τουρισμού της πολιτείας Καμπέτσε, του Μεξικού, Λουίς Αουγκούστο Γκαρσία Ροσάντο, 
δήλωσε ότι σύμφωνα με νέα στοιχεία οι Μάγια είχαν στενές επαφές τρίτου τύπου με εξωγήινους.
Σύμφωνα με τον υπουργό τα νέα στοιχεία για τους Μάγια και τις παρέες τους προέκυψαν όταν 
μεταφράστηκαν ορισμένοι κώδικες, τους οποίους η κυβέρνηση κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες
 αποθήκες εδώ και καιρό.

Το Λευκό αδελφάτο και η έρημος Τάκλα-Μακάν


Η έρημος Τάκλα Μακάν είναι μια ψυχρή αμμώδη έρημος 270.000 km² στην αυτόνομη Κινεζική επαρχία Σινκιάνγκ-Ουιγούρ της Κεντρικής Ασίας. Η λέξη «Τάκλα Μακάν» σημαίνει «πήγαινε και δεν θα ξαναγυρίσεις». Εκεί υπάρχει μια πανάρχαια, τεραστίων διαστάσεων Λευκή πυραμίδα

Ποιοί είναι οι Νεφελίμ;



Οι Νεφελίμ ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες. Ήταν, όπως λέγε*ται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες των αν*θρώπων», και τους «Υιούς του Θεού». Είναι υψίστης σημασίας να σημειωθεί ότι αναφέρονται σχεδόν

Οι προφητείες Άγιου Κοσμά Αιτωλού και του νεοτέρου γέροντα Παϊσίου ‘παίρνουν σάρκα και οστά!



Άγιος Κοσμάς, Παΐσιος: Oι προφητείες για τον ρωσοτουρκικό πόλεμο! 

Γιατί πραγματοποιείται απόβαση του ρώσικου στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο τον Δεκέμβριο; Τι επιδιώκει η Μόσχα τόσο στην Κύπρο όσο και στη Συρία; Ποια τα συμφέροντα της Άγκυρας και ποιος ο ρόλος του Ισραήλ;

Σωκράτης και MATRIX -ΒΙΝΤΕΟ


Ο Σωκράτης με την αλληγορία του σπηλαίου ανέλυσε τον τρόπο, κατά τον οποίο το σύστημα κατασκευάζει μια ψεύτικη-εικονική πραγματικότητα για να ελέγχει και να κατευθύνει τους πολίτες, ανάλογα με τα συμφέροντά του.

Ιράν: Εξοπλίζει τα Στενά του Χορμούζ με πυραύλους μεγαλύτερου βεληνεκούς

Το Ιράν πρόκειται να εξοπλίσει τα πλοία του στα Στενά του Χορμούζ το αμέσως προσεχές διάστημα με πυραύλους μεγαλύτερου, μεσαίου βεληνεκούς, είπε σήμερα ένα ανώτατος αξιωματικός των Φρουρών της Επανάστασης, δήλωση η οποία ερμηνεύεται από αναλυτές ως άλλη μια προειδοποίηση προς την δύση να μην επιτεθεί στην Ισλαμική Δημοκρατία με αφορμή το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας.

ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ!


  ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΑΘΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΟΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ. ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΟΧΙ….

Το τρίχρονο δαμάλι και τα 700 εκατομμύρια-Βίντεο


Η προφητεία του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού για το τρίχρονο δαμάλι καθώς και η πρόρρηση του γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού περί των 700 εκατομμυρίων νεκρών είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στο σύνολο των προφητειών / προρρήσεων που γνωρίζουμε σχετικά με τον Γενικό Πόλεμο.

Εκλεκτός της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο Αντώνης Σαμαράς. Έλαβε το «Χρίσμα» το... 1992!

Από πότε ετοίμαζαν για Πρωθυπουργό τον πρ. πρόεδρο της Πολιτικής Άνοιξης...  Τι λέει ένα «ξεχασμένο» κείμενο.  Εντολή προς Σαμαρά: «να εφαρμόσεις το Σχέδιο Αφελληνισμού της Ελλάδας»!...

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Η περιοχή μας φλέγεται

Ακραία ηλιακή καταιγίδα θα πλήξει την Ευρώπη τις επόμενες ώρες ....!


Το Solar Dynamics της NASA κατέγραψε από το παρατηρητήριο του μια ακραία υπεριώδη λάμψη στις 0920 UT στις 29 Ιουνίου.
 Αυτή η έκρηξη είναι κατηγορίας Μ2- (όπως και αυτή που παρατηρήθηκε χθες) αναμένετε να προσβάλει την ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης με έναν παλμό ακτίνων Χ και ακραία υπεριώδη ακτινοβολία. Τα κύματα ιονισμού σε κυματιστή παλμό θα πλήξουν όλη την Ευρώπη, αλλάζοντας τον......

Ο DAVID ROTHSCHILD ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ZEITGEIST!~MIA AKOMA AΠΟΔΕΙΞΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ZEITGEIST-ΜΑΣΟΝΙΑΣ

Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ZEITGEIST ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΡΙΑΣ ΠΛΑΒΑΤΣΚΥ..


3,14 ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ALEX JONES...ΟΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΜΑΣ...

ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ UFO ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ.

Σε ύψος 4120 μέτρων, ακολουθώντας ένα από τα μονοπάτια που οδηγούν στην κορυφή των Ιμαλάϊων, συγκεκριμένα από το Tungnath, στο σημείο που τα δέντρα τελειώνουν και τίποτα δεν υπάρχει ανάμεσα σε γη και ουρανό, θα δείτε ένα τσακισμένο UFO!


Αυτή την εντύπωση έδωσε στους ορειβάτες

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ SOS-ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο 6μηνο του 2012 καταγράφηκαν 30 δολοφονίες και κακοποιήσεις μέχρι θανάτου Ελλήνων από λαθρομετανάστες εγκληματίες.

Η Τριμερής Επιτροπή, η λέσχη Bilderberg, όργανα της παγκόσμιας εξωπολιτικής εξουσίας

Η ανθρωπότητα έχει περάσει πολλές κρίσεις στη μακραίωνη διαδρομή της. Κρίσεις περιορισμού της ελευθερίας, αμφισβήτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατάργησης του δικαίου και της νομιμότητας, αλλά και πολιτικές μεταμορφώσεις που όμως κατάφερε να ξεπεράσει. Σήμερα όμως, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε, ότι είμαστε μάρτυρες μιας παγκόσμιας δημιουργημένης...
κρίσης, η οποία είναι πρωτοφανής στην ιστορία της ανθρωπότητας και για πρώτη φορά η πολιτική του πλανήτη είναι υπόδουλη και καθορίζεται εξ ολοκλήρου από μια αυθαίρετη και παγκόσμιας εμβέλειας εξωπολιτική εξουσία δυνάμεων του κεφαλαίου και της κερδοσκοπίας.

¨ΜΙΚΡΑ¨ ΚΑΙ ΗΧΗΡΑ….

Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ¨ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΕΚΛΕΚΤΟ¨ ΟΜΠΑΜΑ. ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?



Ανατολική Μεσόγειος: Όλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη






Η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο δεν δείχνει να χαλαρώνει.
Ο τουρκικός τύπος αναφέρει πως αυτή την περίοδο

"Το τέλος της Ευρώπης" - Times Magazine.




Η ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι να ενώσει όλα τα έθνη. Με την καταστροφή του Λονδίνου και της περιουσίας του και με την οικονομική πτώση της Ευρώπης, θα καταστήσει ευκολότερη για να ενώσει την Ευρώπη. "Αντίο στην παλιά τάξη." “ (Goodbye to the old order)

Με μάζες αρμάτων μάχης απαντά η Συρία στην τουρκική συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα



Με την προώθηση μιας ολόκληρη τεθωρακισμένης Tαξιαρχία, της 17ης, εξοπλισμένης με εκσυχρονισμένα άρματα μάχης Τ-72 (πρόσθετη θωράκιση βελτιωμένο Σύστημα Ελέγχου Πυρός, νέα συστήματα επικοινωνιών κλπ), απάντησε η Συρία στην κίνηση

“And don't forget son, there is someone up above...”

 
"Και μηνξεχάσεις γιε μου, ότι υπάρχει Κάποιος στον ουρανό..."Στίχος από το πολυαγαπημένο ‘Simple Man’ των LynyrdSkynyrd, οι οποίοι, στις 18 Ιουνίου, στο γήπεδο Baseball στο Ελληνικό, δεν έπαψαν να δείχνουν με το δάχτυλό τους ψηλά. Όχι τον αττικό ουρανό, αλλά πιο πάνω από αυτόν….

Πολεμικός πυρετός – Σε επιφυλακή η Σαουδική Αραβία – Φήμες για τουρκική επίθεση σε Συρία

Η Σαουδική Αραβία έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις της σε ύψιστο επίπεδο ετοιμότητας!!!

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ


adelfoi_mousoul-4-naiΑφού μάλλον απερίσκεπτα υπέθαλψαν αντιδράσεις και εξεγέρσεις που καλύφθηκαν υπό το μανδύα της αραβικής «άνοιξης», τώρα “τρέχουν” για να βάλουν φραγμό στην νέα απειλή την οποία θεωρούν πιο επικίνδυνη ,ακόμη και από τα πυρηνικά του Ιράν. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την εξάπλωση των Αδελφών Μουσουλμάνων.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Νέα ευρήματα για την "καταστροφή του κόσμου"


Νέα ευρήματα που είδαν το φως της επιστημονικής έρευνας στη Γουατεμάλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, επιβεβαιώνουν την πρώτη πρόβλεψη "καταστροφής του κόσμου" των Μάγια  δηλαδή ότι η Αποκάλυψη θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012!

Το FBI επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη (VIDEO)


Το FBI επιβεβαιώνει 

Gliese 581g. Ποιοί τον κατοικούν;

Η είδηση βρίσκεται σε όλα τα μέσα και κυριαρχεί στις επιστημονικές στήλες. Δυνητικά κατοικήσιμος πλανήτης  στον γαλαξία μας και σε απόσταση 20 ετών φωτός από τη Γη (περίπου 189 δισ. χιλιόμετρα).

Το λεξικό της εκλογικής ψευδολογίας


Tου Παντελή Mπουκάλα. 
Το Λεξικό των Εκλογών, έτσι όπως το έχει συντάξει η μια γενιά πολιτικής (αλλά και πολιτικαντισμού) μετά την άλλη, εμπλουτίζεται βεβαίως με κάθε αναμέτρηση, διαθέτει ωστόσο τα σταθερά, τα πάγια λήμματά του. Αλλα από αυτά είναι φωτεινά, άλλα μαύρα κι άλλα γκρίζα (το πού θα κατατάξει κανείς τα λήμματα της κολακείας, τα

ILLUMINATI: ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ


Όλοι μας, ανεξαιρέτως, έχουμε συνωμοτήσει μια φορά τουλάχιστον στη ζωή μας και η πλειοψηφία των ανθρώπων συνωμοτεί τόσο συχνά που πλέον έχει σταματήσει να το αντιλαμβάνεται. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, ίσως αναρωτηθείτε…

UFO πάνω απο το Phoenix, Arizona, VIDEO (αναφορά Νο 10)


Το UFO της Arizona που παρουσιάζει σήμερα η ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω ίσως αποτελεί την μοναδική περίπτωση επαφής πρώτου τύπου όπου υπάρχει τόσο μεγάλος αριθμός μαρτύρων (σχεδόν ολόκληρη πόλη), δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες, και τελειώνει και με εμφάνιση αντρών στα μαύρα!

Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....Ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ του BBC, για όλους εμάς που δεν ξέρουμε τί έχουμε...


 BBC..."Η πόλη κάτω από τα κύματα: Παυλοπέτρι"  
Μία από τις αρχαιότερες βυθισμένες πόλεις,λίγα λεπτά από την Παντάνασσα στα Νότια 
της Λακωνίας, αναδημιουργήθηκε ψηφιακά, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας. 
Ένα λιμάνι, σπίτια με κήπους, ρούχα απλωμένα στις αυλές, δρόμοι και πλατείες, συνθέτουν
 μία πόλη με....

Παραδώσαμε όλο το χρυσό της Χαλκιδικής, σε Μπόμπολα και Goldman Sachs


Στις 17 Ιουνίου 2011 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου γίνεται «πρώην» Υπουργός Οικονοµικών (ακόµη δεν µπορούµε να καταλάβουµε γιατί αντικαταστάθηκε ένας τόσο πετυχηµένος Υπ. Οικονοµικών που «έσωσε» την Ελλάδα µε το µνηµόνιο) και στον  ανασχηµατισµό του ανακοινώνεται ότι αναλαµβάνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής. Πολλοί τότε  θεώρησαν (και εγώ µαζί τους) ότι πρόκειται για υποβάθµιση του Γ. Παπακωνσταντίνου. Αµ, δεν ήξερα τι θα ακολουθούσε…

Ο Mozart ο Kubrick και οι ILLUMINATI



Αυτά είναι τα αποκαλυπτικά νέα που μαθαίνουμε από έρευνα φυσικού που ξεπερνά τα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τις...δυνατότητες της ιονοσφαιρικής θερμάστρας στην Αλάσκα




Το HAARP χειραγωγεί ακόμη και το Χρόνο!

Όπως ενημερώνει ο βραζιλιάνος φυσικός Dr. Fran De Aquino,
που δημοσίευσε μια επαναστατική έρευνα που λαμβάνει υπόψη της 30 άλλες επιστημονικές μελέτες, οι δυνατότητες του HAARP ξεπερνούν κατά πολύ όσα οι μέχρι σήμερα ερευνητές του έχουν αποκαλύψει 
Το HAARP χειραγωγεί ακόμη και το Χρόνο!σχετικά με τις τεχνολογίες υψηλής

Εξωγήινοι με ανθρώπινο DNA;


Αν υπάρχουν εξωγήινοι θα μοιάζουν περισσότερο με ανθρώπους παρά με κάποια παράξενα ή τερατώδη οντα όπως αυτά που βλέπουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

AR-15, το όπλο που σκοτώνει ζόμπι



Δείτε το AR-15, το όπλο που φτιάχτηκε για να σκοτώνει ζόμπι. Τι αναφέρουν οι κατασκευαστές του.

ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ το τελευταιο χαρτι (VIDEO)


Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 3ης ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ {ΒΙΝΤΕΟ}


1. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΌΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, 
ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΕΝΝΟΙΑ 
ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.

Εκατοντάδες σαουδαραβικά άρματα μάχης & Α/Α συστοιχίες μπαίνουν στην Ιορδανία!


Πολεμικός πυρετός επικρατεί στην Σαουδική Αραβία: Χθες το defencenet.gr επικαλούμενο πληροφορίες των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών αποκάλυψε ότι η Σαουδική Αραβία έχει θέσει σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας τις δυνάμεις της, αλλά πλέον έχει περάσει στην φάση προώθησης των στρατευμάτων του προς τα σύνορα της Ιορδανίας και του Ιράκ.

Δύο αεροπλανοφόρα καθ'οδόν προς την Συρία - Κλιμακώνουν οι δυτικοί και πάνε για no-fly-zone


Η ομάδα μάχης του γαλλικού πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου (R71) Charles de Gaulle πρόκειται να ενωθεί στην Α.Μεσόγειο με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69) σε δύο εβδομάδες στην πλεόν απτή απειλή κατά της Συρίας από τότε που ξεκίνησς η κρίση.
Τα δύο αερoπλανοφόρα μεταφέρουν περί τα 100 μαχητικά αεροσκάφη και σίγουρα αποτελούν μια εξαιρετικά ισχυρή 

Antoine de Saint-Exupery... «Μικρός Πρίγκιπας» - μεγάλος φιλόσοφος

Antoine de Saint-Exupery... «Μικρός Πρίγκιπας» - μεγάλος φιλόσοφος
Σαν σήμερα, 29 Ιουνίου 1900, γεννήθηκε ο Γάλλος συγγραφέας και «πατέρας» του «Μικρού Πρίγκιπα», Antoine de Saint-Exupery. Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία του θα συμφωνήσουν ότι δεν επρόκειτο για έναν απλό μυθιστοριογράφο, αλλά για έναν φιλόσοφο της ανθρώπινης ύπαρξης.

"Μπήκα στη Μασονία και ξεσκεπάζω"

 

Κεφάλαιο Πρώτο - ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

«Κύριε, το ξίφος, ου την αιχμήν αισθάνεσθε, εξεικονίζει τας τύψεις του συνειδότος, αίτινες θα εσπάραττον την καρδίαν σας, αν ποτέ εγίνεσθο επίορκος προς την Εταιρίαν εις ην ζητείτε να εισέλθητε».

EKTAKTO! Συρία και Τουρκία έτοιμες για πόλεμο! Συγκέντρωση στρατού και αρμάτων μάχης! Αεροπλανοφόρο στέλνει η Γαλλία!


Με την προώθηση μιας ολόκληρη τεθωρακισμένης Tαξιαρχία, της 17ης, εξοπλισμένης με εκσυχρονισμένα άρματα μάχης Τ-72 (πρόσθετη θωράκιση βελτιωμένο Σύστημα Ελέγχου Πυρός, νέα συστήματα επικοινωνιών κλπ), απάντησε η Συρία στην κίνηση της Τουρκίας να ενισχύσει τις δυνάμεις της στα σύνορα και στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί για "τουρκική ετοιμότητα έναρξης επιχειρήσεων".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...